Baby's en kinderen Babyspullen

Doe mee met Stokke Wishlist

23 november 2015
Stokke-Stokke wishlist-maak een verlanglijstje met Stokke-winnen van Stokke

Vorig jaar had Stokke een hele leuke acties; My Stokke wishlist. Zelf was ik toen zwanger. De misselijkheid een beetje voorbij dus tijd om me met leukere zaken bezig te houden. Een ludieke actie op je verlanglijstje samen te stellen, is dan natuurlijk leuk mee genomen. Bovendien was het meteen een mooie gelegenheid om mij even te verdiepen in de producten van dit Zweedse merk. De laatste keer dat ik mij bezighield met babyproducten was toen toch 6 jaar geleden. De Stokke Xplory in roze had ik nog wel mee gemaakt maar wat daarna kwam was even een zwart gat.

Gelukkig had ik in de maanden daarna voldoende tijd om mij te oriënteren op tijdloze klassiekers zoals Stokke Sleepi. Zowel bed als mini. Maar ook de slimme commode Stokke Care. Deze is eerst een commode maar houw je op den duur om tot een bureautje.

Multifunctioneel design

Qua design zat het altijd wel goed met Stokke. Maar de veeleisende moeder wil meer. Dat kreeg ze in het afgelopen jaar ook. Geweldige Summer kits zorgden voor de personal touch van je Stokke Cruzi, Scoot of Trailz. Dit jaar kon je zelfs flaneren met een leuke Stokke Scoot in pastelkleuren. Met de geweldige Stokke black & white was ook de Monochtrome mama fan.

Dat Stokke nadenkt over slimme en duurzaam te gebruiken meubels, zie je ook terug in het Stokke Home concept. Een wiegje, ledikantje, bedje, commode en bureautje geïntegreerd in 1 prachtig meubelstuk.

Sinds de geboorte van Miss C, maken we in mijn huishouden al weer enige maanden met grote tevredenheid gebruik van de Stokke Tripp Trapp met newborn seat.  Zo kan baby ook gezellig met ons aan tafel zitten zonder dat ze hoeft te wachten totdat ze echt zitten kan.

Al met al heeft Stokke dus ook zoveel multifunctioneel design wat ontzettend leuk is voor je kindje dat het moeilijk kiezen is. Om over je portemonnee maar te zwijgen. Gelukkig keert Stokke dit jaar ook weer terug met haar actie; Stokke Wishlist. Kies voor € 3000,- aan coole pproducten.

Hoe doe je mee met je Stokke Wishlist?

Meedoen aan de Stokke Verlanglijst Wedstrijd is eigenlijk heel simpel.  Blader door de catalogus met leuke spulletjes. Een beetje Stokke fan hoef ik denk ik geen hints te geven. Klik op het haartjes symbool naast ‘ in het winkelmandje’ . Zo maak je een verlanglijstje of ook wel; Stokke Wishlist. Heb je je verlanglijstje afgemaakt? Deel hem dan! Gedeelde pret is een namelijk een heleboel pret. Stokke trekt elke week uit alle deelnemende lijstjes op goed geluk een winnaar. De actie start op woensdag 25 november 2015 en eindigt op 16 december 2015.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!