Opvoeding

Video | Mijn dochters dragen een schooluniform + shopping tips

7 april 2019
Schooluniform

Mijn dochters dragen een schooluniform. Dat vertelde ik in een familievlog en daar kreeg ik leuke reacties op. Dus tijd voor een video. Hierin vertel ik meer over de voor- en nadelen.

Maar in de video leg ik ook uit wat voor een invloed dit heeft op de wasmand. En hoe je hierdoor duurzamer kinderkleding gaat inkopen. Als laatste geef ik mijn shopping tip. Over waar je goedkoop een uniform koopt. En Miss G is ook even aan het woord om haar ervaringen te delen. Benieuwd? Bekijk hieronder onze nieuwste video.

Mijn dochters dragen een schooluniform


Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Schooluniform kopen

Ook overtuigd en klaar met drama ’s ochtends? Hier koop je een schooluniform voor je kind.

schooluniform

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]