Babyspullen

Mijn baby album met Sophie de giraf + win

21 april 2017
Mijn-baby-album-met-Sophie-de-giraf-GoodGirlsCompany

Het eerste jaar van je baby vliegt voorbij. Gelukkig kan je nu alle mijlpalen opschrijven in Mijn baby album met Sophie de giraf. Een handig boekje om deze mooie herinneringen voor altijd te bewaren en te koesteren. Jij kan dit mooie babyboek winnen. 

kraambezoek-Mijn-baby-album-met-Sophie-de-giraf-GoodGirlsCompany

Sophie de giraf is al ruim 50 jaar een begrip. Eerder schreef ik al over dit favoriete knuffeltje van vele baby’s. En niet voor niets, want de vorm en grootte van het giraffenlijfje sluiten perfect aan bij baby’s grijpreflexen en het 100% natuurlijke rubber is ideaal om op te bijten bij doorkomende tandjes. Het is multifunctioneel. Baby’s kunnen er in knijpen, er op sabbelen en bijten of gewoon lekker mee spelen. En omdat het beschilderd is met eetbare verf, hoe je je als moeder ook niet druk te maken. Wel moet je zorgen dat als je het wast, je het goed laat drogen.

Sophie-de-giraf-babyalbum-GoodGirlsCompany

Nieuwe boekjes van Sophie de giraf

Sinds kort speelt Sophie de hoofdrol in haar eigen boekjes. Er zijn kleurige kartonnenboekjes met lieve verhaaltjes. Maar ook leuke voelboekjes die ze zintuigen van je kind stimuleren. En er is zelfs een mooi pop-up boekje. Wat een verrassing voor je kleintje. Elk boekje is gemaakt met stevige pagina’s, speciaal voor kleine baby- en peuterhandjes. Ga samen met je kindje ontdekking in de wonderlijke wereld van Sophie.

babynaam-zoeken-GoodGirlsCompany-

De voelboekjes zijn speciaal bedoeld voor de allerkleinsten. Zo kan je kindje voor het eerst kennis maken met een boek. Een boekje vol kleurige pagina’s met afbeeldingen van Sophie en haar vriendjes. De pagina’s zijn gemaakt van verschillende stofjes die verschillende texturen hebben. Probeer daar maar eens af te blijven als nieuwsgierige baby of dreumes. Kleine ontdekkers kunnen hun harte ophalen aan het pop-up kiekeboe boekje. Zoek achter elk flapje om te kijken waar Sophie en haar vriendjes zich verstopt hebben. De stevige kartonboekjes van Sophie de Giraf zijn speciaal bedoeld voor de kleinste boekenwurmen. Hiermee kan je kindje samen met Sophie haar eerste woordjes leren. Of kleuren herkennen en ontdekken welke leuke afbeeldingen er achter de verscheidene flapjes verborgen zitten.

Win-Mijn-baby-album-met-Sophie-de-giraf-GoodGirlsCompany

Mijn baby album met Sophie de giraf

Ook ouders kunnen nu letterlijk genieten van Sophie. Sinds kort is de Sophie de Giraf kinderboekenserie uitgebreid met twee prachtige boeken. Noteer in Baby’s eerste dagboek alle bijzondere momenten van je baby. Van de eerste dagen tot de eerste hapjes, stapjes en Feestdagen. Mijn baby album met Sophie de giraf

Is het ideale boekje om een naslagwerk te maken voor je kindje. Zie je jezelf later al zitten met je dochtertje terwijl je samen geniet van bijzondere herinneringen, belangrijke mijlpalen en de mooiste foto’s? Mijn baby album met Sophie de giraf bevat veel ruimte voor foto’s en verhalen. Bovendien wordt het geleverd met een mooie giraffenslinger en Sophie de Giraf groeimeter. Leuk om zelf te krijgen of om te schenken als kraamcadeaus voor aanstaande of kersverse ouders.

Review-Mijn-baby-album-met-Sophie-de-giraf-GoodGirlsCompany

Win Mijn baby album met Sophie de giraf

In samenwerking met Kleine Giraf mag ik 1 lezer blij maken met Mijn baby album met Sophie de giraf. Een geweldig cadeau om de mijlpalen van het eerste levensjaar in neer te schrijven en te bewaren voor altijd. Maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven aan een aanstaande moeder. Wat je er mee doet, is aan jou. Wat moet je doen om dit leuke  baby fotoalbum voor je kind te winnen?

Winactie Mijn baby album met Sophie de giraf

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en naar welke mijlpaal kijk jij uit?
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Tag 1 vriend in het bericht.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 28 april 2017.  De winnaar krijgt na 29 april  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Sophie de giraf 1e kerstbal voor je baby's eerste Kerst
  8 december 2017 at 20:31

  […] Mijn eerste baby-album met Sophie de Giraf […]

 • Reply
  Mommy Monday winactie Dooky - GoodGirlsCompany
  30 oktober 2017 at 07:30

  […] Sophie de giraf babyalbum  […]

 • Reply
  Jolein koolske
  25 april 2017 at 10:22

  Oh wat super schattig !!! Ik waag dolgraag een kansje voor een zwangere vriendin van me ? Ik kijk zelf erg uit naar de mijlpaal dat mijn jongste dochter ook op school zit. Dan word alles iets makkelijker plannen voor mij, al zal ik het vast en zeker ook gaan missen als ze allebei op school zitten hahah .

 • Reply
  Caroline M
  25 april 2017 at 09:46

  Ik kijk uit naar Thomas z’n eerste stapje!

 • Reply
  Linda Post
  23 april 2017 at 13:13

  Er zijn zoveel mijlpalen in dat nog maar prille leventje! Ik kijk stiekem uit naar het eerste stapje! De overgang van baby naar (bijna) dreumes. Een letterlijk stapje naar zelfstandigheid! Dit zeg ik nu wel heel stoer hoor, maar als ze straks daadwerkelijk haar eerste stapje zet roep ik heel hard STOP MET GROTER WORDEN!

 • Reply
  Lynn
  22 april 2017 at 13:17

  Super schattig boek! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Marian B
  22 april 2017 at 11:53

  Ik doe graag mee voor een zwangere vriendin. Ik kijk erg uit naar het eerste lachje dat hij/zij mij zal schenken 😉

 • Reply
  lifestylemommys
  22 april 2017 at 06:23

  Ik kijk uit naar de mijlpaal van de eerste verjaardag van ons nichtje Tess 😀 Dit boek wil ik dan ook graag winnen voor mijn zus Chantal. Groetjes Linda Raaijmakers

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  22 april 2017 at 06:08

  Wat een enig boek/album, ik doe graag mee, kan ik alle mijlpalen van mijn in maart geboren 1e kleinzoon bijhouden 🙂
  Ik kijk uit naar de dag dat hij los kan zitten, gaan we fietsen, mag hij aan tafel in zijn eigen stoel, kortom hoort hij er echt bij !

 • Reply
  michael noo
  22 april 2017 at 03:50

  Ik kijk heel erg uit naar de eerste stapjes van ons prinsesje.

 • Reply
  Isabel
  21 april 2017 at 23:12

  Ik doe graag mee!! Ik kan niet wachten om ooit een eigen kindje in mijn armen te sluiten <3

 • Reply
  Annemarie Westland
  21 april 2017 at 22:50

  Super leuk, mijn zusje heeft dit baby boek voor de geboorte van haar zoontje gehad.
  Ik vond dat boek zo leuk dat het mijn idee was om hem in de kraammand te doen voor mijn andere zus die in verwachting is.
  Dus nu ik deze winactie zie doe ik natuurlijk mee, wie weet winnen we hem!
  Alles kan je in dit boek kwijt ; van de eerste stapjes tot welke krantenberichten er op de dag van de geboorte van je kind actueel waren en welke liedje er op nr 1 stond. Origineel :-)!

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  21 april 2017 at 22:47

  Leuk voor ons 2e kindje! Ben nu bijna 38 weken zwanger en kijk uit naar alle ontwikkelingen. Blijft bijzonder.

 • Reply
  Mirjam Duijmelinck
  21 april 2017 at 21:55

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje en schoonbroer. Begin juli verwachten zij een jongetje. De mijlpaal waar ik naar uitkijk is het moment dat mijn neefje tante Mirjam kan zeggen.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ⭐SMILE⭐ Het is weekend! In de afgelopen weken heb ik de tandarts vaker gezien dan mij lief was. Zowel Bailey als Chloe moesten een kies trekken. 😱 Maar het is gedaan en ik ben er trots op hoe goed beide meiden het deden en dat we nu weer verder kunnen. ❤ Nu ikzelf nog aanstaande maandag.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Ben jij ook bang voor de tandarts?⁣
⁣
#tandarts #momblogger⁣
#related #momblog #mommyblog #mamablogger #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #motherhoodrising #dailyparenting #ig_motherhood #uniteinmotherhood #parenthood #momsofinstagram #mommyhood #mommylife #instamom #thepursuitofjoyproject #magicofchildhood
 • ⭐️It’s beginsignaal to look a lot like christmas⭐️ Het maakt niet uit hoe crappy ik me ook voel van kerst kitsch wordt ik echt mega blij. Stiekem hoop ik zelfs op sneeuw ⛄️ ❄️ dit jaar #christmasdecor #christmas #kerstboom #kerst #kerstdecoratie #kerstmis #kerstcadeau
 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless

Dit zijn wij!