Beautiful mama Mama

Mijn 4 zwangerschapsfavorieten tegen een jeukende huid

9 maart 2015

Zoals ik gisteren in mijn zwangerschapsupdate van week 28 aangaf heb ik erg last heb van een droge huid. Nu is een donkere huid van zichzelf vaak al wat droger. Maar tijdens de zwangerschappen krijgt het begrip ‘jeuk’ vaak een nieuwe betekenis. Veel zwangere vrouwen krijgen last van jeuk op hun buik. Doordat je buik groeit en de huid rekt kan dit jeuk veroorzaken.  Ook kan je op andere plaatsen van je lichaam jeuk krijgen zoals je rug, armen en benen. Door de goede doorbloeding van je huid, heb je het vaker warm. En dat veroorzaakt? Precies, jeuk!

Hieronder beschrijf ik mijn 4 zwangerschapsfavorieten tegen een jeukerige huid. Producten die ik dagelijks gebruik en momenteel niet zonder kan. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jouw ervaringen. Had jij ook last van een jeukerige huid? Wat is volgens jou een aanrader om te gebruiken?

afriderm-body-butter-obey your body ervaringen

Obey your body Afriderm Body Butter. Deze Afriderm Body Butter is speciaal ontwikkeld voor de donkere huid. En dat merk je. Waar ik bij veel producten zowel ’s ochtends als ’s avonds moet smeren, is Obey your body Afriderm Body Butter. een van de weinige producten die mijn huid 24 uur lang gehydrateerd houdt. Ingrediënten als aloe-vera en natuurlijke oliën kalmeren de geïrriteerde huid. Niet onbelangrijk: het bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke oliën, shea butter, Q10, mineralen uit de Dode zee, Omega 3 & 6, rozemarijn en geen parabenen.

GoodGirlsCompany-zwanger-en-jeukende-huid-jeuk-in-de-zwangerschap-Palmers-Cacao-butter-formulaPalmer’s Cacao butter formula. Is dit typisch voor mensen met een gekleurde huid? Want van dit product hebben wij altijd wel een fles op voorraad. Ook als ik niet zwanger ben. Het helpt tegen striae, littekens en natuurlijk om je huid soepel en gehydrateerd te houden. Bovendien vind ik de persoonlijk de vanillegeur erg lekker.

Hema-breast-and-tummy-cream-belly-and-breast-cream-GoodGirlsCompany-zwanger-en-jeukende-huid-jeuk-in-de-zwangerschap

Hema Breast and Tummy Cream. Tijdens de zwangerschappen van mijn andere kinderen had Hema al een buik-en borstencrème die ik regelmatig gebruikte en tevreden over was. Deze zwangerschap ben ik aangenaam verrast dat Hema ook een groene variant heeft. De Hema Breast and Tummy cream verzorgt en verzacht de huid van je buik en borsten. De vitamine E helpt je huid beschermen tegen zwangerschapsstriemen. Bovendien ondersteunt het na de bevalling het natuurlijke herstelproces.

Treacle Moon hand and body lotion one ginger morning

Treacle Moon One Ginger Morning bodylotion. Zoals ik al in mijn review schreef, ben ik weg van deze geur. De grote flacon is nog niet leeg. Zo kan ik nog regelmatig genieten van de frisse geur van deze Treacle Moon Bodylotion. Tintelfris met een vleugje limoen of citroen. Heel verkwikkend om de nieuwe dag mee te beginnen. Treacle Moon kiest er bewust voor om geen testen op dieren te doen. Alle producten bevatten ook geen ingrediënten afkomstig van dieren en zijn geschikt voor veganisten. Bovendien zijn de nieuwe Treacle Moon bodylotions vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!