Fashion Meisjeskleding video en vlogs

MEGA Shoplog Primark, Zara, Name-it My Jewellery

1 juni 2017
SHOPLOG_PRIMARK_ZARA_My_Jewellery__GoodGirlsCompany

Mega shoplogPrimark, Zara, Name-it en My Jewellery

Mijn dochters hadden nieuwe kleding nodig. Toevallig slaagde ik ontzettend goed bij Primark, Zara, Name-it en My Jewellery. Dus leek het mij leuk om een mega shoplog op te nemen en jullie mijn nieuwe aankopen te tonen.

In een huishouden met zoveel meiden wordt er heel wat gewinkeld. Toch deel ik niet zo vaak mijn aankopen online. Ik vergeet het vaak gewoon en dan hebben mijn meiden de kleding allang gedragen en ben ik de bonnetjes kwijt. Maar deze keer lukte het mij om de tassen met kleding te onderscheppen voordat mijn dochters ze onder handen konden nemen.


Klik als je de video niet kan zien.

MEGA Shoplog Primark, Zara, Name-it My Jewellery

In bovenstaande video laat ik je jurken, broekjes T-shirts en pyjama’s zien in de maten 152, 128 en 92/98. Kortom kleding voor pre-tieners, kinderen en peuters. Speciaal voor de unicorn party van Miss C kocht ik kleding met eenhoorns voor mijn alledrie mijn dochters. In de video zie je wat. En uiteindelijk kocht ik voor mijzelf dit ijsblauwe rokje van my Jewellery. Een limited edition die chique en elegant is. Heel geschikt voor feestjes en bruiloften. Mijn kleur is helaas uitverkocht maar hij is nog beschikbaar in bordeaux, roze, fuchsia en nog wat andere kleuren.

Bedankt voor het kijken! Welk kledingstuk vind jij leuk? Doe een duimpje omhoog bij de video als je vindt dat ik vaker een shoplog moet opnemen. Ook zou ik het leuk vinden wanneer je je abonneert op mijn kanaal. Het kost jou niks en het is voor mij een stimulans om video’s te blijven maken.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]