Bloggen Lifestyle

Meest gebruikte zoekwoorden mei 2015

1 juni 2015
Meest gebruikte zoekwoorden-mei-2015-GoodGirlsCompany

Meest gebruikte zoekwoorden mei 2015

Ik vind het leuk om te zien hoe mensen op mijn blog terecht zijn gekomen. Dit geeft mij inzicht in wat bezoekers aanspreekt en wat minder goed bekeken wordt. Zoals je misschien wel gemerkt hebt, ben ik dit jaar lekker aan het experimenteren. In het begin schreef ik op GoodGirlsCompany vooral over webshops en leuke kinderkledingmerken. Voor veel moeders was en is mijn blog een overzichtelijke startpagina naar leuke webshops. Dat zag ik ook terug in de het aantal nieuwe bezoekers versus het aantal terugkerende bezoekers. Vaak komen bezoekers heel bewust op mijn blog voor een specifiek onderwerp. Hebben ze die bezocht, dan gaan ze naar de verwijzende site. Het is natuurlijk leuk wanneer je de informatie kunnen vinden die je zoekt. Maar voor mij als blogger is het ook leuk wanneer je wat vaker voorbij komt dan 1 keer per jaar omdat je een kerstjurkje voor je dochter moet hebben. In dit overzicht lees over de Meest gebruikte zoekwoorden mei 2015.

 

5 meest gebruikte zoekwoorden

 1. Meisjes feestjurken is toch iets waar we groot mee geworden zijn. Kijk als je nu op deze tag klikt, kun je lekker kiezen uit veel verschillende merken.
 2. Feestelijke positiekleding heb je ook in alle soorten een maten. Zoals het exclusieve merk Tiffany Rose, maar wij selecteerden ook een aantal leuke jurkjes voor als je een kleiner budget hebt.
 3. past cameleon 3 bekleding op de cameleon 1 kinderwagen? Eh, ik zou het niet weten misschien is het een goed idee om deze vraag aan Bugaboo zelf te stellen. Ze hebben ook zoโ€™n handige ask an owner app. Ben ik geen lid van, maar een bezitter kan je vast het antwoord geven.
 4. Babykamer mintgroen. Ja daar schreef ik verschillende blogs over. Ik maakte een lijstje met 10 leuke hebbedingen, zette Little Dutch, Bebe-Jou en Roozje in de spotlights en presenteerde gaf je een kijkje in mijn eigen mintgroene babykamer.
 5. Dubatti One. Daarmee bedoel je denk ik de Dubatti One een kinderwagen waar wij een tijdje geleden een blog over schreven en die nog dagelijks goed bezocht wordt. Misschien kan Dubatti mij bedanken door mij een kinderwagen op te sturen ๐Ÿ˜‰
 6. Essence arriba review. Zoals ik al eerder schreef, hoef je momenteel nog geen beauty tutorials van mij te verwachten. Als ik genoeg moed verzameld heb, ben ik daar vast voor in.
 7. Obey your body schreven we iets over de Afriderm body butter. Echt een aanrader als je een droge huid hebt zoals ik. En het ruikt geweldig.
 8. H&M is ook een veelgebruikt zoekwoord. Bezoekers vragen zich af waarom duurt het bij H&M zo lang en verzending bij H&M. Tja ik weet niet waarom deze keten faalt in het uitvoeren van vandaag besteld is morgen thuis. Maar zolang iedereen blijft kopen, zullen ze vast geen reden hebben tot verbetering.
 9. Mac Hollywood Cerise. Goh ik maak geen beauty blogs of tutorials, maar toch word ik hier op gevonden. Waarschijnlijk komt het door dit blog over deze lippenstift uit de Mac Philip Treacy collectie.
 10. Bugaboo Van Gogh. Of je nu Bugaboo Amandelbloesem intypt of Bugaboo Van Gogh, waarschijnlijk bedoel je de Bugaboo Bee Van gogh Edition. Mooi wagentje hoor.

5 raarste zoekwoorden

 1. Schoenen met dempende hak. Ik weet haast zeker dat ik daar nooit iets over schreef. Maar als je ze vindt, laat het dan even weten. Kunnen wij ook nog wel gebruiken in een huis met houten trappen.
 2. slijmverlies met beetje bloed bij gebroken vliezen. Ik weet niet waarom je dan bij mij uitkomt, maar het klinkt niet echt heel goed.
 3. Zoekwoorden moeders. Eh, ik begrijp hem niet helemaal.
 4. En Els pop di kan zinen. Eerst dacht ik nog dat deze bezoeker een Elsa pop die kan shinen bedoelde. Maar het is mij nog net zo onduidelijk als hoe heten deberen in defilm bears. Probeer de volgende keer de spatie te gebruiken.
 5. Sexy maternity lingerie. Oh je bedoelt HOTmilk. Tenminste dat hoop ik en niet dat je op zwanger vrouwen kicktโ€ฆ .

10 meest gelezen blogs mei 2015

 1. 10 mintgroene accessoires voor de babykamer
 2. Hoera! Miss C. is geboren
 3. Afscheid van mijn kinderwens
 4. 6 redenen waarom de webshop van H&M zuigt
 5. Kraamweek nachtmerrie deel 1
 6. De naam Chloรฉ
 7. Kraamweek nachtmerrie deel 2
 8. Zwangerschapsfeestkleding van Tiffany Rose
 9. Bevallingsverhaal van Miss C.
 10. Dubatti One stroller

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • โœจ Eerste lachjeโœจ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloรฉ in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy๐Ÿ’™ #mamablogger #mommyblogger
 • โœจJongensmamaโœจVoordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd ๐Ÿ˜ Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy๐Ÿ’™ #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger
 • Kraamweek dag 6โœจAfscheid nemen en verwelkomen liggen dicht bij elkaar deze week. Vandaag afscheid genomen van de verloskundige. En daarmee ook van een fase in mijn leven. Ik zal nooit meer een baby krijgen. En ondanks dat ik mijn gezin compleet vind, geeft dat toch een dubbel gevoel ๐Ÿฅบ Is dit herkenbaar? .
.
.
#baby #newmama #dutchmom #melaninbeauty #melaninpoppin #tbb #blackgirlmagic #baby #geboortenieuws #zoon #momblogger #mamablogger #mamaleven #momlife
 • โœจCling to what is goodโœจDe nachten zijn kort en de dagen zijn lang. Maar Novan doet het goed. ๐Ÿ’™En nadat ik me maanden door alle ongemakken van de zwangerschap geworsteld heb en eerder het meer voelde als overleven in plaats van leven ben ik nu zo blij dat mijn lichaam zich begint te herstellen. Ik weer gewoon adem kan halen, niet meer ellendig voel vanwege een laag ijzer en hb. En bovenal geen medicijnen meer hoef te gebruiken. Totaal geen last van Baby Blues ๐Ÿ’™in mijn geval ben ik er alleen maar op vooruit gegaan ๐Ÿ™๐Ÿพ
.
.
.
#newborn #newbornbaby #newbornfotografie #newbornfoto #baby #mama #newbornmommy #mixedbabies #mixedrace
 • De roze wolk is enorm. Ik heb hem lekker een paar dagen voor mijzelf gehouden maar daar is hij dan: Novan Xem Isaiah Nevis ๐Ÿ’™ 31.01.2020 geboren om 5:37 uur. 
Hij werd ruim tweeรซnhalf week te vroeg geboren. Perfect getimed anders zou ik worden ingeleid. Nu dankzij @dedoulas en @puurvroedvrouwen een hele mooie hands-off thuisbevalling gehad in bad. Zo mooi om te ervaren dat mijn zwangerschap en bevalling die in principe medisch waren met de juiste mensen om je heen toch natuurlijk verlopen kan. Waarbij jezelf de regie houdt en bepaalt wat jij wilt. Mijn gezin is compleet en deze bevalling was de beste afsluiting ๐Ÿ’–
.
.
. #newborn #rainbowbaby #scriptureblanket #modernburlap #isaiah66 #zoon #geboren #helloworld #geboorte #geboortenieuws #baby #mama #mamablogger #mommyblogger #mommy #birthannouncement #birth #rainbowbaby๐ŸŒˆ #rainbowbabies #rainbowbabyannouncement
 • ๐ŸŽผ Deck the halls with boughs of holly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la
'Tis the season โœจto be jolly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la ๐ŸŽ„๐Ÿคถ๐Ÿพ๐ŸŽ…๐Ÿพ Ik ben echt helemaal in de kerststemming hoor mensen ๐Ÿ™‹๐Ÿพโ€โ™€๏ธ
.
.
. #kerst #kerstmis #feestdagen #kerstversiering # kerstdag #kerstdagen #kerstdecoratie #kerstvakantie
 • โญ๐’ข๐“Š๐‘’๐“ˆ๐“ˆ ๐“Œ๐’ฝ๐’ถ๐“‰?!โญโฃ
โฃ
Vandaag gaan we naar Disney on Ice! Het jaarlijkse familie uitje met de meiden. Chloe stuitert al weken rond van de voorpret en weet precies welke Elsa jurk ze aan wil. ๐ŸŽ‰ En ik weet dat ik tot in de zomervakantie bij het avondeten God van haar moet danken dat we in december naar Disney on ice konden gaan ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜†โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoysโฃ
#letthekids #umh_kids #humansofjoy #momazine #kindredmemories #illuminatechildhood
 • โญ๐“ ๐“ซ๐“ช๐“ซ๐”‚ ๐“ถ๐“ช๐“ด๐“ฎ๐“ผ ๐“ต๐“ธ๐“ฟ๐“ฎ ๐“ผ๐“ฝ๐“ป๐“ธ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ป, ๐“ฝ๐“ฑ๐“ฎ ๐“ญ๐“ช๐”‚๐“ผ ๐“ผ๐“ฑ๐“ธ๐“ป๐“ฝ๐“ฎ๐“ป, ๐“ฝ๐“ฑ๐“ฎ ๐“ท๐“ฒ๐“ฐ๐“ฑ๐“ฝ๐“ผ ๐“ต๐“ธ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ป, ๐“ผ๐“ช๐“ฟ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ๐“ผ ๐“ผ๐“ถ๐“ช๐“ต๐“ต๐“ฎ๐“ป ๐“ช๐“ท๐“ญ ๐“ช ๐“ฑ๐“ธ๐“ถ๐“ฎ ๐“ฑ๐“ช๐“น๐“น๐“ฒ๐“ฎ๐“ปโญ โฃ
.โฃ
Wat heeft jouw kind toegevoegd aan jouw leven maar had je totaal niet verwacht?โฃ
.โฃ
.โฃ
,โฃ
#cutepregnancy #zwangerschap #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement t #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfasjion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #thebump #babyontheway #bump #30weken #30weekspregnant #30weeks
 • A work of art has no importance whatever to society. It is only important to the individual. -Vladimir Nabokov .
.โฃ
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019 #bananaart
 • โญ๏ธ๐“ฃ๐“ฑ๐“ป๐“ธ๐”€๐“ซ๐“ช๐“ฌ๐“ด ๐“ฃ๐“ฑ๐“พ๐“ป๐“ผ๐“ญ๐“ช๐”‚ โญ๏ธ Toen Chloรฉ nog klein was en nog wel eens een stoere broek en flanel droeg ๐Ÿ˜
.
.
.
โ €โ €
#throwbackthursday #mamablogger #honestmotherhood #clickinmoms #dailyparenting #cameramama #familyfirst #familyforever #familyiseverything #bedeeplyrooted #eternalmotherhood #zwanger #joyfulmamas #momadvice #ig_motherhood #nestingly #mytinytribe #documentingmotherhood #ipreview
 • โญ๐ผ๐’•'๐’” ๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’๐’”๐’• ๐’˜๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’‡๐’–๐’ ๐’•๐’Š๐’Ž๐’† ๐’๐’‡ ๐’•๐’‰๐’† ๐’š๐’†๐’‚๐’“โญโฃ
โฃ
Ik heb echt mega zin in de #kerstvakantie. ๐ŸŽ„Gewoon 2 weken niet vroeg opstaan voor school๐Ÿ˜… en lekker in warme onesies kerstfilms kijken.โคโฃ
.โฃ
Heb jij ook zin in de kerstvakantie of veroorzaakt het vooral kerststress?โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
#kerst #kerst2019 #kerstboom #kerstboom #kerstbal #dutchmomโฃ
#familyforever #clickinmoms #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #momblogger

Dit zijn wij!