Bloggen Lifestyle

Meest gebruikte zoekwoorden april 2015

30 april 2015
Meest gebruikte zoekwoorden April 2015-GoodGirlsCompany

Ik vind het leuk om te zien hoe mensen op mijn blog terecht zijn gekomen. Dit geeft mij inzicht in wat bezoekers aanspreekt en wat minder goed bekeken wordt. Zoals je misschien wel gemerkt hebt, ben ik dit jaar lekker aan het experimenteren. In het begin schreef ik op GoodGirlsCompany vooral over webshops en leuke kinderkledingmerken. Voor veel moeders was en is mijn blog een overzichtelijke startpagina naar leuke webshops. Dat zag ik ook terug in de het aantal nieuwe bezoekers versus het aantal terugkerende bezoekers. Vaak komen bezoekers heel bewust op mijn blog voor een specifiek onderwerp. Hebben ze die bezocht, dan gaan ze naar de verwijzende site. Het is natuurlijk leuk wanneer je de informatie kunnen vinden die je zoekt. Maar voor mij als blogger is het ook leuk wanneer je wat vaker voorbij komt dan 1 keer per jaar omdat je een kerstjurkje voor je dochter moet hebben. In dit overzicht lees over de Meest gebruikte zoekwoorden april 2015.

In de afgelopen maanden was ik zoekende naar een balans tussen blogposts over merken en persoonlijke verhalen. In het begin voelde het een beetje raar, maar inmiddels ben ik over mijn verlegenheid heen om je een kijkje in mijn eigen leven te geven. Zo wordt mijn blog steeds meer een persoonlijk mamablog over lifestyle, kindermode, opvoeding, zwangerschap beauty, eten en bloggen.

DisneyNature film Bears

Meest gebruikte zoekwoorden

 1. Feestkleding Monsoon. Daar schreef ik 2 blogs over. Deel 1 verscheen in februari deel 2 in april.
 2. Of je nu zoekt op Tiffany rose jurk of Tiffany Rose we schreven er al 2 blogs over. Een hier en een daar.
 3. Feestelijke meiden jurken kun je genoeg vinden op deze site. Probeer het eens met deze tag.
 4. Goodgirlscompany. Wel fijn dat dit zoekwoord ook meteen naar mijn blog door verwijst
 5. Pomp de Lux oprah is een jurk uit de wintercollectie 2011. Ik betwijfel of deze nog verkocht wordt, maar voor de zomercollectie kan ik je hier naar verwijzen.
 6. Dubatti is een all terrein kinderwagen. Daar schreven wij als een van de eerste Nederlandse mamablogs over.
 7. Met de juiste accessoires maak je je Babykamer mintgroen maakt met de juiste. Of je nu kiest voor Roozje, Bebe-jou of ons overzicht met 10 mintgroene baby accessoires.
 8. Ik weet niet wat een Stapelbed meisje is, maar voor leuke meisjeskamers inclusief stapelbedden raad ik je de blogs over Saartje Prum aan.
 9. Pioenrozen jurken. Ik kan me niet herinneren dat ik daar in de afgelopen jaren nu specifiek een blog over schreef.
 10. Meisjeskleding van Le chic Zomer 2015 vind je hier.

Andere stijgers

 1. Hoe heet de moeder beer uit Disney Bears film? Dat vind je hier
 2. Terugkijken Empire. Dat doe ik ook. Onderaan dit blog vind je de dagen en tijdstippen van wanneer je dit kan doen.
 3. Feestelijke positiejurkjes heb je er in vele soorten. Zoals de jurken van Tiffany Rose, maar ook onze 7 musthave positiejurken van Esprit Maternity en MamaLicious

2015-04-25 21.07.18

Meest gelezen blogs april 2015

 1. 6 redenen waarom de webshop van H&M zuigt. Dit artikel scoort al jaren goed, maar na al die jaren zocht H&M deze maand eindelijk eens contact met mij via Twitter. Ze gaan vooruit.
 2. 10 mintgroene accessoires voor de babykamer. Helemaal hip en van nu.
 3. 6 herkenbare clichés als je geadopteerd bent. Zodat je nooit meer hoeft uit te leggen waarom je nog niet naar Spoorloos bent geweest.
 4. Waarom bootvluchtelingen geen medeleven verdienen. Blog waarin ik mijn verbazing uitsprak over de reacties van sommige Nederlanders op social media.
 5. Zwangerschapsfeestkleding van Tiffany Rose. Ja, het trouwseizoen is officieel geopend en ook als zwangere wil je er leuk uitzien.
 6. Feestelijke kerstkleding bij IkiDress. Sommige mensen kunnen geen genoeg krijgen van kerst. Over een driekwart jaar geef ik wel weer eens een update.
 7. Help! Ik neem help mijn man is klusser serieus. Nee, ik kijk dat programma niet en snap ook niet waarom mensen het zo serieus nemen.
 8. 6 relatie irritaties op Facebook. Zorgde voor heel veel herkenbaarheid en bijval.
 9. Disney Frozen cadeaus. Let it go! Of nee, eigenlijk toch maar weer niet. Sommige bezoekers kunnen er geen genoeg van krijgen.
 10. Feestkleding van Monsoon deel 1. Communie, trouwerij? Of gewoon voor allebei.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!