Beauty

Maybelline master contour v-shape duo stick dark

27 november 2016
maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-review-goodgirlscompany

De Maybelline master contour v-shape duo stick lag al een tijdje tussen mijn make-up producten te wachten. Het lukte me weken om deze zachte crème contourstick te negeren, maar uiteindelijk ging genadeloos voor de bijl. Benieuwd of de Maybelline master contour v-shape duo stick dark mijn verwachtingen waar kan maken? Lees dan snel verder.

Als het op make-up aankomt, ben ik geen trendsetter. Ik koop het graag kijk en tutorials maar volg de beautytrends niet op de voet. Toch ben ik ook al weer een tijdje fan van strobing en contouren? Waarom? Omdat het zo goed mijn positieve gezichtskenmerken accentueert.

review-maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-review-goodgirlscompany

Waarom zou je gaan contouren?

Dat vroeg ik me eerst ook een lange tijd af. Maar toen ik zag wat het voor je gezicht doet, was ik om. Contouren geeft je gezicht diepte. Door het creëren van de juiste schaduwen in je gezicht komen die mooie hoge jukbeenderen net iets meer naar voren. Valt die onderkin weg. Maskeer je dat je gezicht eerder bol dan ovaalvormig is. Heb je een hoog voorhoofd? Dan laat je die kleiner lijken. De lichte tinten halen bepaalde gezichtskenmerken naar voren en de donkere tint creëert diepte.

maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-by-face-studio-goodgirlscompany

Maybelline master contour v-shape duo stick

De Maybelline master contour v-shape duo stick is, zoals de naam al aangeeft, een ronde gladde stick. Aan een kant zit een transparante plastic dop waar je doorheen kan kijken het product al ziet. De textuur van het product voelt zacht, en crèmig aan. Zoals een rijke voedende lipstick. Dat maakt het meteen ook kwetsbaar. Druk je de dop er te hard op en heb je hem te ver uitgedraaid, dan beschadig je hem makkelijk. Daarnaast ben ik bij crèmeproducten altijd een beetje bang dat ik ga glimmen als een kerstbal. Ik ken mijn huid inmiddels een beetje…

Door de stick vorm kan je Maybelline master contour v-shape duo stick makkelijk direct op de huid aan brengen.

swatches-maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-by-face-studio-goodgirlscompany

Voordelen

 • Goed aan te brengen, ook als je geen professional bent
 • Handige verpakking die je ook makkelijk onderweg mee neemt
 • Makkelijk te blenden
 • Handig 2-in-1 product ( dus geen 2 verschillende sticks nodig)
 • De prijs. Deze is lekker aan de lage kant (€ 8,95)

Nadelen

 • Beetje zacht daardoor moet je goed op letten niet te veel en te dik aan te brengen.

review-maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-on-dark-skin-goodgirlscompany

Review Maybelline master contour v-shape duo stick

Als ik mijn gezicht contour gebruik ik meestal een poeder. Ik heb verschillende duo kits in het badkamerkastje staan speciaal voor de donkere huid. Tot nu toe was ik vooral bekend met de poeders en niet met de sticks. Het was dan ook even wennen. De eerste keer smeerde ik dus ook lekker te veel op. Vooral van de donkere kleur. Geen paniek want met je vingers kan je hem goed uitsmeren of blenden. Vooral van de donkere kleur. Hoewel de donkere tint op de swatches best licht uitviel, verbaasde hij mij voor hoe hij op mijn gezicht uitpakte.  Ik was niet onaangenaam verrast.

De lichte tint is lichter dan de tint waar ik zelf meestal naar grijp. Maar eerlijk gezegd, heeft het mij niet gestoord. Met dit soort dingen mis ik toch vaak een beetje lef. Uiteindelijk valt het allemaal hartstikke mee en heeft niemand gezegd dat het er onnatuurlijk uitzag.

En dat glimmen? Ook dat viel mee. Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik van tevoren eerst mijn foundation gebaked had. Vergeet ik deze belangrijke stap met banana powder? Dan glim ik dus als een kerstbal en wordt mijn huid enorm vettig. Dus ik zweer er tegenwoordig weer bij.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product zodat ik een review kon maken gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
  • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger
  • Kraamweek dag 6✨Afscheid nemen en verwelkomen liggen dicht bij elkaar deze week. Vandaag afscheid genomen van de verloskundige. En daarmee ook van een fase in mijn leven. Ik zal nooit meer een baby krijgen. En ondanks dat ik mijn gezin compleet vind, geeft dat toch een dubbel gevoel 🥺 Is dit herkenbaar? .
.
.
#baby #newmama #dutchmom #melaninbeauty #melaninpoppin #tbb #blackgirlmagic #baby #geboortenieuws #zoon #momblogger #mamablogger #mamaleven #momlife
  • ✨Cling to what is good✨De nachten zijn kort en de dagen zijn lang. Maar Novan doet het goed. 💙En nadat ik me maanden door alle ongemakken van de zwangerschap geworsteld heb en eerder het meer voelde als overleven in plaats van leven ben ik nu zo blij dat mijn lichaam zich begint te herstellen. Ik weer gewoon adem kan halen, niet meer ellendig voel vanwege een laag ijzer en hb. En bovenal geen medicijnen meer hoef te gebruiken. Totaal geen last van Baby Blues 💙in mijn geval ben ik er alleen maar op vooruit gegaan 🙏🏾
.
.
.
#newborn #newbornbaby #newbornfotografie #newbornfoto #baby #mama #newbornmommy #mixedbabies #mixedrace
  • De roze wolk is enorm. Ik heb hem lekker een paar dagen voor mijzelf gehouden maar daar is hij dan: Novan Xem Isaiah Nevis 💙 31.01.2020 geboren om 5:37 uur. 
Hij werd ruim tweeënhalf week te vroeg geboren. Perfect getimed anders zou ik worden ingeleid. Nu dankzij @dedoulas en @puurvroedvrouwen een hele mooie hands-off thuisbevalling gehad in bad. Zo mooi om te ervaren dat mijn zwangerschap en bevalling die in principe medisch waren met de juiste mensen om je heen toch natuurlijk verlopen kan. Waarbij jezelf de regie houdt en bepaalt wat jij wilt. Mijn gezin is compleet en deze bevalling was de beste afsluiting 💖
.
.
. #newborn #rainbowbaby #scriptureblanket #modernburlap #isaiah66 #zoon #geboren #helloworld #geboorte #geboortenieuws #baby #mama #mamablogger #mommyblogger #mommy #birthannouncement #birth #rainbowbaby🌈 #rainbowbabies #rainbowbabyannouncement
  • 🎼 Deck the halls with boughs of holly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la
'Tis the season ✨to be jolly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la 🎄🤶🏾🎅🏾 Ik ben echt helemaal in de kerststemming hoor mensen 🙋🏾‍♀️
.
.
. #kerst #kerstmis #feestdagen #kerstversiering # kerstdag #kerstdagen #kerstdecoratie #kerstvakantie
  • ⭐𝒢𝓊𝑒𝓈𝓈 𝓌𝒽𝒶𝓉?!⭐⁣
⁣
Vandaag gaan we naar Disney on Ice! Het jaarlijkse familie uitje met de meiden. Chloe stuitert al weken rond van de voorpret en weet precies welke Elsa jurk ze aan wil. 🎉 En ik weet dat ik tot in de zomervakantie bij het avondeten God van haar moet danken dat we in december naar Disney on ice konden gaan 🙏 😆⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys⁣
#letthekids #umh_kids #humansofjoy #momazine #kindredmemories #illuminatechildhood
  • ⭐𝓐 𝓫𝓪𝓫𝔂 𝓶𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓵𝓸𝓿𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓻, 𝓽𝓱𝓮 𝓭𝓪𝔂𝓼 𝓼𝓱𝓸𝓻𝓽𝓮𝓻, 𝓽𝓱𝓮 𝓷𝓲𝓰𝓱𝓽𝓼 𝓵𝓸𝓷𝓰𝓮𝓻, 𝓼𝓪𝓿𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓼𝓶𝓪𝓵𝓵𝓮𝓻 𝓪𝓷𝓭 𝓪 𝓱𝓸𝓶𝓮 𝓱𝓪𝓹𝓹𝓲𝓮𝓻⭐ ⁣
.⁣
Wat heeft jouw kind toegevoegd aan jouw leven maar had je totaal niet verwacht?⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#cutepregnancy #zwangerschap #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement t #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfasjion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #thebump #babyontheway #bump #30weken #30weekspregnant #30weeks
  • A work of art has no importance whatever to society. It is only important to the individual. -Vladimir Nabokov .
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019 #bananaart
  • ⭐️𝓣𝓱𝓻𝓸𝔀𝓫𝓪𝓬𝓴 𝓣𝓱𝓾𝓻𝓼𝓭𝓪𝔂 ⭐️ Toen Chloé nog klein was en nog wel eens een stoere broek en flanel droeg 😍
.
.
.
⠀⠀
#throwbackthursday #mamablogger #honestmotherhood #clickinmoms #dailyparenting #cameramama #familyfirst #familyforever #familyiseverything #bedeeplyrooted #eternalmotherhood #zwanger #joyfulmamas #momadvice #ig_motherhood #nestingly #mytinytribe #documentingmotherhood #ipreview
  • ⭐𝐼𝒕'𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒔𝒕 𝒘𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒇𝒖𝒍 𝒕𝒊𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒚𝒆𝒂𝒓⭐⁣
⁣
Ik heb echt mega zin in de #kerstvakantie. 🎄Gewoon 2 weken niet vroeg opstaan voor school😅 en lekker in warme onesies kerstfilms kijken.❤⁣
.⁣
Heb jij ook zin in de kerstvakantie of veroorzaakt het vooral kerststress?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#kerst #kerst2019 #kerstboom #kerstboom #kerstbal #dutchmom⁣
#familyforever #clickinmoms #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #momblogger

  Dit zijn wij!