Beauty

Maybelline master contour v-shape duo stick dark

27 november 2016
maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-review-goodgirlscompany

De Maybelline master contour v-shape duo stick lag al een tijdje tussen mijn make-up producten te wachten. Het lukte me weken om deze zachte crème contourstick te negeren, maar uiteindelijk ging genadeloos voor de bijl. Benieuwd of de Maybelline master contour v-shape duo stick dark mijn verwachtingen waar kan maken? Lees dan snel verder.

Als het op make-up aankomt, ben ik geen trendsetter. Ik koop het graag kijk en tutorials maar volg de beautytrends niet op de voet. Toch ben ik ook al weer een tijdje fan van strobing en contouren? Waarom? Omdat het zo goed mijn positieve gezichtskenmerken accentueert.

review-maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-review-goodgirlscompany

Waarom zou je gaan contouren?

Dat vroeg ik me eerst ook een lange tijd af. Maar toen ik zag wat het voor je gezicht doet, was ik om. Contouren geeft je gezicht diepte. Door het creëren van de juiste schaduwen in je gezicht komen die mooie hoge jukbeenderen net iets meer naar voren. Valt die onderkin weg. Maskeer je dat je gezicht eerder bol dan ovaalvormig is. Heb je een hoog voorhoofd? Dan laat je die kleiner lijken. De lichte tinten halen bepaalde gezichtskenmerken naar voren en de donkere tint creëert diepte.

maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-by-face-studio-goodgirlscompany

Maybelline master contour v-shape duo stick

De Maybelline master contour v-shape duo stick is, zoals de naam al aangeeft, een ronde gladde stick. Aan een kant zit een transparante plastic dop waar je doorheen kan kijken het product al ziet. De textuur van het product voelt zacht, en crèmig aan. Zoals een rijke voedende lipstick. Dat maakt het meteen ook kwetsbaar. Druk je de dop er te hard op en heb je hem te ver uitgedraaid, dan beschadig je hem makkelijk. Daarnaast ben ik bij crèmeproducten altijd een beetje bang dat ik ga glimmen als een kerstbal. Ik ken mijn huid inmiddels een beetje…

Door de stick vorm kan je Maybelline master contour v-shape duo stick makkelijk direct op de huid aan brengen.

swatches-maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-by-face-studio-goodgirlscompany

Voordelen

  • Goed aan te brengen, ook als je geen professional bent
  • Handige verpakking die je ook makkelijk onderweg mee neemt
  • Makkelijk te blenden
  • Handig 2-in-1 product ( dus geen 2 verschillende sticks nodig)
  • De prijs. Deze is lekker aan de lage kant (€ 8,95)

Nadelen

  • Beetje zacht daardoor moet je goed op letten niet te veel en te dik aan te brengen.

review-maybelline-master-contour-v-shape-duo-stick-dark-on-dark-skin-goodgirlscompany

Review Maybelline master contour v-shape duo stick

Als ik mijn gezicht contour gebruik ik meestal een poeder. Ik heb verschillende duo kits in het badkamerkastje staan speciaal voor de donkere huid. Tot nu toe was ik vooral bekend met de poeders en niet met de sticks. Het was dan ook even wennen. De eerste keer smeerde ik dus ook lekker te veel op. Vooral van de donkere kleur. Geen paniek want met je vingers kan je hem goed uitsmeren of blenden. Vooral van de donkere kleur. Hoewel de donkere tint op de swatches best licht uitviel, verbaasde hij mij voor hoe hij op mijn gezicht uitpakte.  Ik was niet onaangenaam verrast.

De lichte tint is lichter dan de tint waar ik zelf meestal naar grijp. Maar eerlijk gezegd, heeft het mij niet gestoord. Met dit soort dingen mis ik toch vaak een beetje lef. Uiteindelijk valt het allemaal hartstikke mee en heeft niemand gezegd dat het er onnatuurlijk uitzag.

En dat glimmen? Ook dat viel mee. Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik van tevoren eerst mijn foundation gebaked had. Vergeet ik deze belangrijke stap met banana powder? Dan glim ik dus als een kerstbal en wordt mijn huid enorm vettig. Dus ik zweer er tegenwoordig weer bij.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product zodat ik een review kon maken gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]