Beauty

Maybeline Master strobing stick 200 medium nude glow

25 oktober 2016
review_maybeline-master-strobing-stick-200-medium-nude-glow_goodgirlscompany

Ik houd van de Feestdagen. Alles straalt. Dit jaar doe ik zelf ook mee. Met de Maybeline Master strobing stick tover je in een handomdraai een prachtige feestelijke gloed op je gezicht. Deze hightlighter stick is er in twee verschillende versies waarvan de Maybeline Master strobing stick 200 medium nude glow geschikt is voor de donkere huid,

maybeline-master-strobing-stick-200-medium-nude-glow_goodgirlscompany

De laatste keer dat ik een make-up product testte en er een look mee maakte was al weer een tijdje geleden. Ik vind het super leuk om het te testen en lekker mee bezig te zijn. Maar ik moet toch altijd even een drempeltje over om het dan ook op mijn blog te tonen. Ik schrijf niet over make up omdat ik nu zulke goede visagie skills heb of  er veel van weet. Ik wil voor diversiteit zorgen. Het aantal Nederlandse beauty bloggers met een donkere huidskleur is beperkt. Jammer, want daardoor kan ik vaak maar lastig beoordelen of een product ook voor mij geschikt is. De beste jury ben ik zelf vandaar dat ik ook met enige regelmaat een product over mijn ervaringen met een product wil schrijven.

maybeline-master-strobing-stick-200-medium-nude-glow-review_goodgirlscompany

Maybeline Master strobing stick

Strobing is al een tijdje onwijs populair. En ook deze feestdagen kan je er niet om heen. Met een mooie hightligter geef je je jukbeenderen, cupidoboogje, neusbrug een mooie gezonde gloed. In een periode waarin zonlicht schaars is, je eerder te bleek bent dan een stralende teint hebt, kan dat geen kwaad. Alles wat voor hetzelfde effect zorgt, is wat mij betreft meer dan welkom.

review_maybeline-master-strobing-stick_-200-medium-nude-glow_goodgirlscompany

Maybeline Master strobing stick is er in twee tinten 100 Light Iridescent en 200 Medium Nude glow. Maybeline Master strobing stick 100 Light Iridescent is een lichte tint. Mooi glanzend, maar door zijn kleur en lichte ondertoon niet geschikt voor mijn huid. De tint zal op mijn huis te (zilverachtig) wit uitslaan. Vandaar dat de Maybeline Master strobing stick 200 medium nude glow een betere keuze is. Door zijn warme gouden ondertoon past hij beter bij mijn huiskleur.

maybeline-master-strobing-stick-200-medium-nude-glow_goodgirlscompany_review

 

Review Maybeline Master strobing stick voor de donker huid

De Maybeline Master strobing stick is allereerst gewoon een hele fijne stick. Je kan hem makkelijk in – en uitdraaien. Het product heeft een fijne, zachte structuur die makkelijk aanbrengt. De meeste ingrediënten in het product zijn bedoeld voor pigmentatie. Dus de kleur.

Nu is dat niet mijn eerste highlighter. Wel is het de eerste keer dat ik hem in stick vorm probeer. Meestal gebruik ik en poeder. In het begin zat mijn hele wang er dan onder. Weg effect. Maar het voordel van een stick vind ik dat je heel precies te werk kan gaan en hem direct op de huid kan aanbrengen. Vind je de glans er iets te duidelijk op liggen? Dan kan je hem vervagen. Zowel met hightlighter fan als contour kwast. Omdat ik (nog) geen speciale kwast voor higlighters heb, gebruikte ik mijn angled  en gewone contour kwast om hem te blenden. Werkt ook prima.

maybeline-master-strobing-stick-200-medium-nude-glow_-dark-skin_goodgirlscompany

 

Ik heb de lichtere kleur niet getest, maar wel van blanke beauty bloggers begrepen dat zij het verschil in kleur minimaal vonden. Nu weet ik zelf dat wanneer ik een product met een gouden ondertoon gebruik het er echt op aankomt, welke kleur goud het is. Is de ondertoon te koel en neight deze meer naar witgoud of geelgoud dan oranje, dan staat hij mij niet.

Mijn look met de Maybeline Master strobing stick

Een groot voordeel van de Maybeline Master strobing stick is dat je hem over je foundation kan aanbrengen. Ja, zelfs als je je gezicht al hebt afgepoederd. Zonder dat het raar gaat vlekken of korrelen. Iets wat ik zelf erg handig vind.maybeline-master_strobing-stick-200-medium-nude-glow_donkere-huid_goodgirlscompanyIk maakte er de bovenstaande herfst look mee. Waarin ik de stick ook gebruikte over de lippenstift heen. Gewoon omdat het kan. Nu gebruik ik niet dagelijks een highlighter. Een lange tijd, begreep ik dat enthousiasme niet eens. Maar inmiddels ben ik om

Ik gebruikte de volgende producten:

Gezicht

 • MAC Matchmaster Foundation
 • Ebony Catwalk Concealer
 • W7 Blush
 • Black Opal Delux Finishing Powder
 • Catrice Caligraph ultra slim eyeliner
 • Essence lash Princess
 • Maybeline lash sensational mascara

Ogen

 • L’Oreal La Palette Glam eyes
 • W7 in The Buff Eye Palette

Lippen

 • L’Oréal Color Riche La Palette Glam lips (ik gebruikte de donkerste tint. Daar overheen depte ik met een vinger een beetje wat van de Maybeline Master strobing stick. Zo heeft het midden een gouden glimmertje.
  look-maybeline-master-strobing-stick-200-medium-nude-glow_donkere-huid_goodgirlscompany

Nu gebruik ik niet dagelijks een highlighter. Een lange tijd, begreep ik dat enthousiasme niet eens. Maar inmiddels ben ik om. Waarom? Nou gewoon omdat elke keer als het licht op je gezicht valt, krijg je die perfecte subtiele glans. Voorheen lachde ik om mijn eigen geintjes. Als ik highlighter op heb, zit ik van oor tot oor te grijnzen omdat het er zo perfect mooi uitziet. En soms gaat het er alleen maar om hoe je je door iets voelt.

De Maybeline Master strobing stick kost € 8,99.

Ben jij ook al een highlighter fan?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Maybelline master contour v-shape duo stick dark review donkere huid
  27 november 2016 at 22:45

  […] en tutorials maar volg de beautytrends niet op de voet. Toch ben ik ook al weer een tijdje fan van strobing en contouren? Waarom? Omdat het zo goed mijn positieve […]

 • Reply
  Marjo
  26 oktober 2016 at 07:29

  Ik ben helemaal niet van de make Up maar dit staat je fantastisch, wat een knappe vrouw!

  • Reply
   Josan
   26 oktober 2016 at 12:20

   Aaah dank je wel Marjo.

 • Reply
  Tamara
  25 oktober 2016 at 22:51

  Wauwwww beauty! Staat je supermooi!

  • Reply
   Josan
   26 oktober 2016 at 12:21

   Thanks Tamra, hahah ik vind high lighters echt een geweldige uitvinding.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!