Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Girls Outfit Meisjeskleding

GIRLS OUTFIT: witte maxi jurk met broderie van Zara

29 mei 2017
Witte_maxi_jurk met_broderie_van_Zara_GoodGirlsCompany

Deze witte maxi jurk met broderie van Zara is momenteel echt de favoriete jurk van mijn oudste dochter. Hij past perfect bij haar figuur en staat haar beeldschoon.

https://www.goodgirlscompany.nl/wp-content/uploads/2017/05/maxi_jurk-maat_152_Zara_GoodGirlsCompany.jpg

Kleding kopen voor Miss G is altijd makkelijk. Zo lang het maar meisjesachtig is en bij voorkeur een jurk of broek, is zij wel tevreden. Echt strijd hebben we er nooit over. Maar

nu ze ouder wordt, merk ik dat kleding voor haar steeds belangrijker wordt. Er zijn winkels waar haar klasgenoten ook kopen en waarvan ze het maar wat leuk vindt als haar outfits er ook gekocht worden. Toch is kleding kopen voor haar niet altijd eenvoudig. Je ziet dat kindermerken vaak maar tot een bepaalde maat gaan. Daarna moet je als moeder opeens over naar populaire kinderkleding. Kantjes en strikjes worden verwisseld voor teksten en prints. Lengtes van rokjes worden iets korter en de stofjes die je er zo voor terugkrijgt hebben weinig om het lijf.

maxi_jurk_maat_152_Zara_GoodGirlsCompany

Maxi jurk met broderie van Zara

Vandaar dat zowel zij als ik nog wennen moeten aan de tienermode. Wat leeftijd betreft is valt ze nog een beetje tussen servet en tafellaken. Maar wat lengte betreft, moet ik voor haar echt al naar de tienermaatjes. Daar heeft ze zich inmiddels bij neergelegd. Ook tienermode kan meisjesachtig en romantisch zijn. Want dat is haar stijl. Bij toeval stuitten we tijdens het winkelen op deze witte maxi jurk met broderie van Zara. Ik had al zo’n vermoeden dat het haar beeldschoon zou staan. Maar toen ze hem in de winkel aanhad, was het bijna een soort say yes to the dress moment. Deze jurk was mijn dochter op het lijf geschreven. Ze moest hem gewoon hebben.

maxi_jurk_voorkant_Zara_GoodGirlsCompany

De jurk heeft een mooie rechte halslijn. Deze zomer moeten mouwen off-shoulder zijn en dat zie je ook terug bij deze jurk. De kanten mouwtjes draag je off shoulder. Maar doordat hij ook schouderbandjes heeft blijft het bovenlijfje mooi op zijn plaats. Of ik maxi jurken, mooi vind is voor mij echt heel afhankelijk van het mode. De vormloze exemplaren met spaghettibandjes die uit een lap stof bestaan, kunnen mij niet bekoren. Daar ben ik absoluut geen fan van en dat steek ik niet onder stoelen of banken. Tot nu toe luistert ze naar dat advies. Maar deze jurk heeft een tailleband waardoor de rok een klokken effect krijgt. De strook volants aan de onderkant maakt het plaatje helemaal compleet.

witte_maxi_Jurk_Zara_GoodGirlsCompany

OOTD_witte_maxi_jurk met_broderie_van_Zara_GoodGirlsCompany

Deze Maxi jurk met broderie van Zara vraagt om sprookjesfoto’s

Natuurlijk moesten we foto’s maken van deze sprookjesachtige jurk. Zoals ik wel eens verteld heb, wonen wij in een van de mooiste wijken van de stad. Nu het lente is, is de natuur op zijn mooist. Vlakbij een vijver vonden we een veld vol margrieten. De perfecte locatie.

Oh en dochter vond het leuk als ik twee foto’s bewerkte. Dat deed ik dus maar.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]