Nederland Uitstapjes met kinderen Zuid Holland

Ons bezoek aan Marvel Universe Live 2016

14 november 2016
marvel-universe-live-ahoy-rotterdam-goodgirlscompany

Toen Josan iemand zocht om namens GoodGirlsCompany naar Marvel Universe Live 2016 te gaan hoefde ik (Emy van Kaboutertuin) niet te twijfelen. Mijn oudste zoon is namelijk groot Marvel fan!

De beste vriend van mijn zoon is ook fan van Marvel, en daarom namen we het vriendje en zijn mama (mijn vriendin) mee naar Marvel Universe Live 2016. Zelf heb ik niet zoveel met Marvel, maar door mijn zoon weet ik er inmiddels toch wel het een en ander vanaf. Een aantal Marvel personages zullen ook wel bekend bij jullie zijn, denk aan de Hulk, Spiderman, Captain America, Wolverine en Superwoman.

review-marvel-universe-live-goodgirlscompany

Het verhaal

De show begint met Thor. Thor heeft de Cube in handen. Hij vernietigt hem met een grote hamer om te voorkomen dat hij in verkeerde handen valt. Loki, de broer van Thor, wil echter de Cube weer compleet maken. Hij wil de drie stukken van de Cube weer bij elkaar brengen om zijn eigen krachten te vergroten. Loki heeft een aantal superhelden gevangen genomen om gebruik te maken van hun krachten. De superhelden spannen samen en verdelen zich over een aantal groepjes. Ze willen namelijk voorkomen dat Loki de stukken in handen krijgt. Uit verschillende werelddelen worden de stukjes Cube verzameld. Onder andere bij het Vrijheidsbeeld in New York en in de Himalaya. Het decor van het Vrijheidsbeeld was trouwens erg mooi! Tijdens de zoektocht naar de stukjes Cube komen ze ook vijanden tegen. Deze zullen ze moeten verslaan. De strijd om de Cube wordt zowel in de lucht als op de grond gestreden.

marvel-universe-live-2016-ahoy-goodgirlscompany

Hoe was Marvel Universe Live 2016?

Wat was het spannend! De jongens waren echt heel erg onder de indruk en zaten op het puntje van hun stoel. Met volle aandacht zaten ze te kijken. De superhelden vlogen regelmatig door de lucht. Er komen auto’s voorbij, waarvan er één ontploft. Verder zijn er veel motorraces. Ook wordt er behoorlijk gestunt met de motors. Er is een halfpipe waar met een motor gereden wordt, er gaat een motor over de kop en ook wordt er op behoorlijke hoogte met de motor gestunt. In de show zijn er ook best wel wat (harde) knallen en vuurwerk. Van sommige knallen kan je behoorlijk schrikken. Voor kleine kinderen is dat misschien niet zo heel handig.

De show was gelukkig wel helemaal in het Nederlands. Alle teksten waren op band ingesproken. Soms vond ik het lastig te volgen omdat er best snel werd gesproken en ook vond ik de akoestiek in de hal niet altijd even goed. Maar gelukkig hadden de kinderen daar totaal geen last van!

review-marvel-universe-live-2016-ahoy-rotterdam-goodgirlscompany

Merchandise bij Marvel Universe Live 2016

Als je graag iets van Marvel wilt kopen dan kan je tijdens het evenement zeker wel slagen. Er stonden heel erg veel kraampjes met Marvel artikelen. Onze kinderen wilden heel graag popcorn voor tijdens de show. Maar dat was nog best wel aan de prijs. Een grote zak popcorn in een Marvel tasje kostte 10 euro. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat de popcorn wel vers, goed en lekker knapperig was. Heel anders dan van de bioscoop! 😉 Binnen in de hal van de Ahoy waren er ook nog diverse activiteiten waar je aan kon mee doen. Zo kon je bijvoorbeeld -tegen betaling- ook op de foto met een speciale Marvel achtergrond.

Voor meer informatie over de show kijk je op de site van Marvel Universe Live

Ben jij een Marvel fan?

Groetjes Emy

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!