Mama Positiekleding

Mamalicious winter 2015

8 oktober 2015
Mamalicious winter 2015-GoodGirlsCompany-kleding voor zwangere vrouwen

Midden vorige maand kreeg ik de foto’s van Mamalicious winter 2015 collectie onder ogen. Een mooie collectie die ik toch graag even op mijn blog wil delen. Een van de blogs die steevast veel bezoekers trekt is die over feestjurkjes voor zwangere vrouwen. Blijkbaar is het voor veel zwangere vrouwen toch wel een dingetje om er leuk uit te blijven zien.  Zwangerschap hoeft je gevoel voor mode namelijk niet aan te tasten. Kijk maar naar menig Celebrity. Blake Lively, prinses Kate, Coco Rocha, ze liepen er allemaal geweldig bij. Heb jij iets minder budget maar wil je geen consessies doen? Dan is Mamalicious echt jou merk. Deze winter zijn er ook weer een aantal pareltjes die even een extra plekje op mijn blog verdienen.

Mamalicious winter 2015-GoodGirlsCompany-modieuze kleding voor zwangere vrouwen

Tijdens mijn laatste zwangerschap leefde ik in de kleding van Mamalicious. De collectie heeft fijne basics, is redelijk betaalbaar en ook niet geheel onbelangrijk: modieus. Vooral dat laatste puntje vond ik toch wel belangrijk. Ik ben namelijk niet het type die in zo’n zwangerschapsbroek met stretch T-shirt en buikband gaat rondlopen. Ideren zijn smaak, maar dat is gewoon niet echt mijn ding. Liever loop ik in kleding rond die ik normaal ook zou dragen. Alleen nu met ruimte voor een groeiende buik.

sportkleding voor zwangere vrouwen-Mamalicious-GoodGirlsCompany

De Mamalicious winter 2015 collectie kenmerkt zich door mooie basics. Niet persé spannend, maar ook tijdens je zwangerschap is een mooie basic nooit weg. En een goed paar jeans blijft nog steeds een must. Combineer ze met een gaaf T-shirt, fijne breisels en een vestje met pailletjes en je kan weer vooruit.

In dit blog toon ik je alle basic items. Speciaal voor alle aanstaande mama’s  die zich afvragen wat ze met de feestdagen moeten dragen, zal ik morgenavond om 18.00 uur een blog delen waarin ik de zwangerschapsfeestjurkjes van Mamalicious in het herfstzonnetje zet.

Mamalicious herfst-winter 2015-GoodGirlsCompany-winterkleding voor zwangere vrouwen

Welke items uit deze collectie vind je echt een musthave?

  • Reply
    Zwangerschapsfeestjurkjes van Mamalicious - GoodGirlsCompany
    17 oktober 2015 at 22:38

    […] liet ik de wintercollectie van Mamalicious zien en beloofde vandaag de zwangerschapsfeestjurkjes te tonen. Als aanstaande mama wil je er rond […]

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.