Bloggen Lifestyle Persoonlijk

Mamablogswap

12 augustus 2015
Mamablogswap-GoodGirlsCompany-maak het vrolijk

Ik weet het, ik weet het: ik ben laat. Daarvoor mijn excuses. Waar ik het over heb? De mamabloggers swap. Wie mijn volgt op Instgram heeft de leuke spulletjes die Karin de Zwaan voor mij en mijn dochters maakte waarschijnlijk wel voorbij zien komen. Zelf waren we ook heel erg blij verrast toen ze het leuke pakketje uitpakten. Benieuwd wat er in zat? Lees dan snel verder.

 

Mamablogswap-GoodGirlsCompany

Toen ik een aantal jaar geleden begon met bloggen, kende ik eigenlijk niemand. Voor mij was bloggen puur een hobby. Had ik tijd en zin? Dan zette ik een blog online. Zo niet? Dan niet? Daar maakte ook niemand zich druk om. Ik ging redelijk mijn eigen individualistische weg. Niet wetende dat contact met andere bloggers best wel eens leuk kon zijn. Tijdens het persevent van PR4kids ontmoette ik Linda van Mamaliefde. Van naam had ik wel eens van haar blog gehoord, maar in levende lijve had ik haar nog nooit gezien. Door haar ging het balletje rollen. Via Facebook spreken wij mamabloggers dagelijks met elkaar. Natuurlijk delen we adviezen over bloggen en events maar het is ook gewoon gezellig om met elkaar te spreken. We hebben namelijk allemaal één ding gelijk: we hebben een blog en we hebben kinderen. Dit leuke contact mondde uit in verschillende leuke ideeën zoals de Mama Challenge en de Mamablogswap.

Mamablogswap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Miss B en G

Cadeautjes voor Miss G en Miss B

Zelf had ik nog nooit aan een blogswap mee gedaan. De laatst keer dat ik er iets over zag was rond Valentijn. Alleen was de sluitingstermijn toen verstreken. Jammer, ik viste achter het net en zou moeten wachten totdat er zich een nieuwe gelegenheid voordeed. Daarom was ik nu vastbesloten mee te doen ook al had ik geen idee wat het inhield. We gaven allemaal onze naam en adressen door aan een coördinator. Zij deelde de lootjes opnieuw uit. Voor 1 augustus moesten we allemaal onze pakketjes verstuurd hebben.

Mamablogswap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Miss C

Cadeautje voor Miss C

Zelf had ik Linda gekozen. Haar wenslijstje was simpel: als het maar niet iets is voor cupcakes. Daar had ze de laatste keer namelijk al veel voor gekregen. Nu wist ik niet meteen wat te kopen. Wie het blog van Linda wel eens volgt, weet dat ze erg creatief is. Ook leek het mij leuk om het te combineren met de Mamachallenge opdracht om zelf groente of fruits te combineren. Op haar blog kan je zien wat ik gegeven heb.

Mamablogswap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Josan

Geen Miss maar Mrs.

Karin was de gelukkige die mijn lootje kreeg. Nou ja gelukkig? Ik had eigenlijk helemaal geen wensen en misschien is dat wel het meest moeilijk. Toch wist Karin ons allemaal erg te verrassen. Allereerst had ze alles ontzettend leuk ingepakt. En verschillende labeltjes erbij gedaan. Waar mijn dochters eerst dachten dat alleen mama een cadeautjes had gekregen, zagen ze tot hun grote vreugde als snel dat ook zij verwend werden.

Mamablogswap-GoodGirlsCompany-maak het vrolijk-scrunchie

Scrunchie

Voor beide meiden zat er een haaraccessoires in. Zo noem je dat tegenwoordig. In mijn tijd ( kuch) heette het een scrunchie. Hij is gemaakt van een antracietgrijze stof en versierd met rode paillette en een zwart lintje.

Mamablogswap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor de missen

Als je net zoals ik veel dochters hebt is het een ultimate mommy goal om alle 4 een keer hetzelfde te dragen. Dat begreep Karin waarschijnlijk ook. Voor mij maakte ze een prachtige grijze sjaal van dezelfde stof. En ik kreeg ook nog een nagellak. Als laatste werd Miss C natuurlijk niet vergeten. Haar bijpassende jurkje is gewoon té schattig.

Mamablogswap-mamabloggers swap-GoodGirlsCompany

Dank je wel lieve Karin

Mijn dochters waren diep onder de indruk van een moeder die wél gewoon iets met de naaimachine kan maken. Mijn deelname aan deze mamablogswap vond ik zeer geslaagd. Ik vond het super om te zien hoeveel werk Karin hier in gestoken heeft en dat ze voor elk van ons wat maakte.

Volg Karin op Maakhetvrolijk.nl

 

 • Reply
  Marguerita
  12 augustus 2015 at 20:56

  Erg mooi gemaakt!

  • Reply
   Josan
   13 augustus 2015 at 22:19

   Ja vind ik ook

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.