Fashion Girls Outfit Mama

GIRLS OUTFIT: 3x Zomerse outfit of the day

29 juli 2017
Mama_Challenge_Zomerse_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Idealiter zou je kleding in de sale moeten kopen. Maar ervaring leert dat ik dan meestal achter het net vis. De kleine maten zijn al weg. Een merk als Edc hoef ik niet eens te proberen omdat het altijd te groot is. Toch lukte het mij on voor de Mama Challenge Zomerse outfit of the day opdracht maar liefst 3 verschillende zomerse outfits samen te stellen.

Als het op outfits showen aankomt, schuif ik meestal mijn kinderen naar voren. Ik heb er niet voor niets drie. Ze vinden het leuk om te doen en het houdt ze van de straat. Maar voor de Mama Challenge opdracht, leek het mij leuk om jullie mijn zomerse kleding te laten zien die ik in Kroatië droeg.Mama Challenge_Zomers_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Het verschil tussen werkkleding en mijn vakantiekloffie

Wanneer ik werk draag ik meestal nette kleding, hakken en vooral make-up. Maar als ik op vakantie ga, ben ik daar dus erg makkelijk mee. Ik ben niet een toerist die in spaghettibandjestopje, afritsbroek, heuptasje en sandalen van de ene culturele hoogtepunt naar andere hoogtepunt sjokt. Toch geef ik wel de voorkeur aan wat meer casual kleding. Verder moet vakantiekleding makkelijk te mixen zijn. De dagen dat ik 2 koffers vol kleding mee nam, liggen toch wel een beetje achter mij. Meestal deel ik nu een koffer met een van de kinderen.

Terwijl het hier in Nederland snertweer was, was het in Kroatië dagelijks boven de 30 graden. Tegen koffietijd was het vaak al warm, maar zodra de warmte over haar hoogtepunt was, werd het beter. De ondergaande zon kleurde de lucht rood en wij flaneerden over de boulevard van Split. Of liepen door kleine steegjes langs liefelijke huisjes en gezellige pleintjes.

Mama Challenge Zomerse outfit of the day

Mama Challenge_Zomerse_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Mijn meest favoriete outfit is toch wel dit setje. De top van met blad motief is van Only. Het heeft een peplum dus als je een klein buikje hebt, kleedt hij nog steeds mooi af. En ik was eigenlijk nooit zo van de korte broeken, maar voor dit witte kanten broekje maak ik een uitzondering.
Mama Challenge_Zomer_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Deze blauwe off shoulder top van kant heeft in principe weinig om het lijf. Daardoor is hij ideaal als het warm weer is en je niet zoveel kleding aan wilt. Toch oogt hij niet (te) bloot meer heeft hij juist eerder wat chics. En dat maakt hem weer geweldig om ’s avonds te dragen als je uit eten gaat.

Mama_Challenge_Zomers_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

En natuurlijk moest ik een zomerjurkje hebben. Ik koos voor een lekker opvallend kleurtje: rood. Geen schoenen met hakken, maar sneakers. Dat loopt veel makkelijker op de keien. Zodra de vakantie over is, verruil ik ze wel weer voor hakken.

Hoe ga jij in de vakantie het liefst gekleed?

Mama Challenge Zomerse outfit of the day van andere moeders:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]