Persoonlijk

Zomeraankondiging: Mama challenge 2017, nieuwe kinderkamers, Kroatië

4 juli 2017
Mama_Challenge_2017_GoodGirlsCompany

Nog 1 week en dan barst voor de eerste provincies de zomervakantie los. Net zoals voorgaande jaren, heb ik ook dit jaar besloten om het in de zomermaanden lekker rustig aan te doen. Ik ga bloggen wanneer ik tijd en zin heb. Voor de rest ga ik lekker veel tijd doorbrengen met mijn gezin oh en deelnemen aan de Mama Challenge 2017.

Blog upload schema voor de zomervakantie

Natuurlijk zou het heel mooi zijn als ik nu alvast een upload schema kan geven. Maar de waarheid is gewoon dat ik het wel zie. Ik kijk in hoeverre het mij lukt vooruit te werken en wat niet lukt, lukt niet. De wereld draait ook wel door zonder dat ik iets schrijf.

Voor mij is bloggen in de zomervakantie vaak een net iets grotere uitdaging. Normaal schrijf ik ’s avonds stukjes. Maar ik kan nu al vertellen dat er een vrij grote kans is dat de kinderen de komende weken erg laat naar bed gaan. Bye bye me time. Overdag zullen we druk bezig zijn met allerlei leuke dingen.

Kindvriendelijke-vakantie-Kroatië-Split-GoodGirlsCompany

Kindvriendelijke vakanties in Kroatië

Op vakantie naar Kroatië

We gaan 1 weekje op vakantie naar Kroatië. Naar lang wikken en wegen hebben we gekozen voor Split als uitvalsbasis. Ik heb er ontzettend veel zin in en de kinderen ook. Maar het is een vakantie die alle kanten op kan. Ik ben geneigd om te zeggen dat ik dit jaar EIN-DE-LIJK- eens gewoon op een handdoek ga liggen en om een boek uit te lezen. Maar, ik ken mijzelf. Grote kans dat ik de kinderen museum in en uitsleep en we ook nog ergens een excursie gaan doen. Of dat ik last minute besluit dat we best met drie kinderen op de bonnefooi naar Dubrovnik kunnen afreizen zonder van tevoren een hotel te boeken. Epic meltdowns, tranen en trauma’s zullen we natuurlijk vastleggen op foto en video.

Nieuwe kinderkamers.

Verder heb ik toegezegd om de kinderkamer van Miss G aan te pakken. De laatste keer dat ik iets aan de kinderkamers deed was 3 jaar geleden tijdens de verhuizing. Inmiddels zijn de meiden er wel een beetje op uit gekeken dus tijd voor een nieuw kleurtje en wat nieuwe spulletjes. Ook omdat Miss G volgend jaar naar de middelbare school gaat.

Dat kamer opknappen wordt nog wel een uitdaging. Ze wil een tweepersoonsbed en de manier waarop de kamer is opgebouwd ( lees veel schuine wanden) wordt dat nog wel een uitdaging. Ik ben benieuwd of ik een grote kast en tweepersoonsbed kwijt kan op de begane grond. Bij alles wat ik in huis wil aanpakken, regel ik de klusjesman. Maar nu ben ik het echt van plan om het eens zelf te doen. Ik heb namelijk ook de muren geëgaliseerd en behang geplakt. Dus ergens kan ik het wel. Na weken van stilletjes wikken, wegen en terugkrabbelen gaat het nu echt gebeuren. Te beginnen met de kamer van Miss G. Als thema kozen we voor blush, grey en gold. Miss B wil ook een nieuwe kinderkamer. Of dat ook gaat lukken weet ik niet, maar de spullen zijn al gekocht.

Mama_Challenge_2017_GoodGirlsCompany

Mama challenge 2017

Net zoals voorgaande jaren doen wij ook dit jaar weer mee. De Mama challenge 2017 belooft een waar spektakel te worden met leuke opdrachten die de verschillende mama bloggers gaan uitvoeren. Zo hebben jullie ook weer inspiratie voor die vakantiedagen waarop de tijd vooruit lijkt te kruipen.

Deelnemers Mama Challenge 2017

 1. Emy (Kaboutertuin blogt)
 2. Fatima (Fatimama)
 3. Fleur Miller (Miz Flurry)
 4. Fleur Veldkamp (Mama’s Liefste)
 5. Gerdi en Marianne (Blond en Bruin)
 6. Ilse (Kreanimo)
 7. Janske (Janske)
 8. Joyce N.  (Joy from Joyce)
 9. Joyce S. (Mama Kletst)
 10. Judith (Mommy Loves Pink)
 11. Kim (Krachtige Moeders)
 12. Kimberley (Gewoon Wij)
 13. Kimberley C. (Lifestyle Kimberley)
 14. Krystle (Batboy)
 15. Leonie (Mijn Kind kan de Was doen)
 16. Linda (Go or No Go)
 17. Lodi (Lodi Blogt)
 18. Mahwish (Mammie Mammie)
 19. Marguerita (Marstyle)
 20. Marieke (Marieke Blogt)
 21. Marijke en Hanneke (Mama’s met Thee)
 22. Marjon (By Jon)
 23. Mary-Lou (Mamalou Blogt)
 24. Meike (Je kindje doet het zo)
 25. Merel (Lotus Writings)
 26. Minke (Mama Minke)
 27. Mirjam (Met Mirjam)
 28. Nathalie de Martelaere (Unicorns and Fairytales)
 29. Nathalie Mulckhuijse Hoekema (Volgmama)
 30. Nathalie Wakker (Veusteveul)
 31. Nicole (Meisje Eigenwijsje)
 32. Priscilla (Glim)
 33. Ramona (Kijk Mama)
 34. Roelina (Roelina)
 35. Roxanne (Roxxy 84)
 36. Saskia (Saskia’s Wereld)

Wat zijn jouw vakantieplannen dit jaar?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Fotovia Shutterstock

 • Reply
  nicole orriens
  4 juli 2017 at 11:14

  Wij blijven thuis. Een nieuw blogschema heb ik ook niet. Ik ga gewoon zo door als ik nu doe denk ik.

 • Reply
  Leonie van Mil
  4 juli 2017 at 07:39

  Heerlijk dat je lekker naar Kroatië gaat!! Inderdaad lekker niks doen en genieten. Fijne vakantie alvast

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]