Persoonlijk

Zomeraankondiging: Mama challenge 2017, nieuwe kinderkamers, Kroatië

4 juli 2017
Mama_Challenge_2017_GoodGirlsCompany

Nog 1 week en dan barst voor de eerste provincies de zomervakantie los. Net zoals voorgaande jaren, heb ik ook dit jaar besloten om het in de zomermaanden lekker rustig aan te doen. Ik ga bloggen wanneer ik tijd en zin heb. Voor de rest ga ik lekker veel tijd doorbrengen met mijn gezin oh en deelnemen aan de Mama Challenge 2017.

Blog upload schema voor de zomervakantie

Natuurlijk zou het heel mooi zijn als ik nu alvast een upload schema kan geven. Maar de waarheid is gewoon dat ik het wel zie. Ik kijk in hoeverre het mij lukt vooruit te werken en wat niet lukt, lukt niet. De wereld draait ook wel door zonder dat ik iets schrijf.

Voor mij is bloggen in de zomervakantie vaak een net iets grotere uitdaging. Normaal schrijf ik ’s avonds stukjes. Maar ik kan nu al vertellen dat er een vrij grote kans is dat de kinderen de komende weken erg laat naar bed gaan. Bye bye me time. Overdag zullen we druk bezig zijn met allerlei leuke dingen.

Kindvriendelijke-vakantie-Kroatië-Split-GoodGirlsCompany

Kindvriendelijke vakanties in Kroatië

Op vakantie naar Kroatië

We gaan 1 weekje op vakantie naar Kroatië. Naar lang wikken en wegen hebben we gekozen voor Split als uitvalsbasis. Ik heb er ontzettend veel zin in en de kinderen ook. Maar het is een vakantie die alle kanten op kan. Ik ben geneigd om te zeggen dat ik dit jaar EIN-DE-LIJK- eens gewoon op een handdoek ga liggen en om een boek uit te lezen. Maar, ik ken mijzelf. Grote kans dat ik de kinderen museum in en uitsleep en we ook nog ergens een excursie gaan doen. Of dat ik last minute besluit dat we best met drie kinderen op de bonnefooi naar Dubrovnik kunnen afreizen zonder van tevoren een hotel te boeken. Epic meltdowns, tranen en trauma’s zullen we natuurlijk vastleggen op foto en video.

Nieuwe kinderkamers.

Verder heb ik toegezegd om de kinderkamer van Miss G aan te pakken. De laatste keer dat ik iets aan de kinderkamers deed was 3 jaar geleden tijdens de verhuizing. Inmiddels zijn de meiden er wel een beetje op uit gekeken dus tijd voor een nieuw kleurtje en wat nieuwe spulletjes. Ook omdat Miss G volgend jaar naar de middelbare school gaat.

Dat kamer opknappen wordt nog wel een uitdaging. Ze wil een tweepersoonsbed en de manier waarop de kamer is opgebouwd ( lees veel schuine wanden) wordt dat nog wel een uitdaging. Ik ben benieuwd of ik een grote kast en tweepersoonsbed kwijt kan op de begane grond. Bij alles wat ik in huis wil aanpakken, regel ik de klusjesman. Maar nu ben ik het echt van plan om het eens zelf te doen. Ik heb namelijk ook de muren geëgaliseerd en behang geplakt. Dus ergens kan ik het wel. Na weken van stilletjes wikken, wegen en terugkrabbelen gaat het nu echt gebeuren. Te beginnen met de kamer van Miss G. Als thema kozen we voor blush, grey en gold. Miss B wil ook een nieuwe kinderkamer. Of dat ook gaat lukken weet ik niet, maar de spullen zijn al gekocht.

Mama_Challenge_2017_GoodGirlsCompany

Mama challenge 2017

Net zoals voorgaande jaren doen wij ook dit jaar weer mee. De Mama challenge 2017 belooft een waar spektakel te worden met leuke opdrachten die de verschillende mama bloggers gaan uitvoeren. Zo hebben jullie ook weer inspiratie voor die vakantiedagen waarop de tijd vooruit lijkt te kruipen.

Deelnemers Mama Challenge 2017

 1. Emy (Kaboutertuin blogt)
 2. Fatima (Fatimama)
 3. Fleur Miller (Miz Flurry)
 4. Fleur Veldkamp (Mama’s Liefste)
 5. Gerdi en Marianne (Blond en Bruin)
 6. Ilse (Kreanimo)
 7. Janske (Janske)
 8. Joyce N.  (Joy from Joyce)
 9. Joyce S. (Mama Kletst)
 10. Judith (Mommy Loves Pink)
 11. Kim (Krachtige Moeders)
 12. Kimberley (Gewoon Wij)
 13. Kimberley C. (Lifestyle Kimberley)
 14. Krystle (Batboy)
 15. Leonie (Mijn Kind kan de Was doen)
 16. Linda (Go or No Go)
 17. Lodi (Lodi Blogt)
 18. Mahwish (Mammie Mammie)
 19. Marguerita (Marstyle)
 20. Marieke (Marieke Blogt)
 21. Marijke en Hanneke (Mama’s met Thee)
 22. Marjon (By Jon)
 23. Mary-Lou (Mamalou Blogt)
 24. Meike (Je kindje doet het zo)
 25. Merel (Lotus Writings)
 26. Minke (Mama Minke)
 27. Mirjam (Met Mirjam)
 28. Monique (Monique van Bokkum)
 29. Nathalie de Martelaere (Unicorns and Fairytales)
 30. Nathalie Mulckhuijse Hoekema (Volgmama)
 31. Nathalie Wakker (Veusteveul)
 32. Nicole (Meisje Eigenwijsje)
 33. Priscilla (Glim)
 34. Ramona (Kijk Mama)
 35. Roelina (Roelina)
 36. Roxanne (Roxxy 84)
 37. Saskia (Saskia’s Wereld)

Wat zijn jouw vakantieplannen dit jaar?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Fotovia Shutterstock

 • Reply
  DrakenNest Avonturenpark Hellendoorn - GoodGirlsCompany
  13 juli 2017 at 11:30

  […] was onze eerste opdracht voor de Mamachalenge van 2017. Lees hier wat de andere opdrachten zijn en wat onze zomerplannen voor dit jaar zijn. Ondanks de regen hadden […]

 • Reply
  nicole orriens
  4 juli 2017 at 11:14

  Wij blijven thuis. Een nieuw blogschema heb ik ook niet. Ik ga gewoon zo door als ik nu doe denk ik.

 • Reply
  Leonie van Mil
  4 juli 2017 at 07:39

  Heerlijk dat je lekker naar Kroatië gaat!! Inderdaad lekker niks doen en genieten. Fijne vakantie alvast

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!