Bloggen Lifestyle

Mama challenge 2016 aankondiging

5 juli 2016
aankondiging mama challenge 2016-GoodGirlsCompany

Vorig jaar deed ik mee aan de Mama Challenge. Dit was een van de leukste zomeractiviteiten. Dus doen we dit jaar mee aan de Mama Challenge 2016. Voor al mijn lezers die nog niet bekend zijn, met het fenomeen, leg ik het even uit.

Sinds gisteren zijn we samen met een groep mama’s de Mama Challenge 2016 gestart. Hij duurt tot 30 augustus. Dat betekent dat je twee maanden lang op verschillende blogs de leukste uitdagingen lees. Ook wij doen mee. Zoals jullie weten heb ik co-ouderschap. Wat betekent dat de oudste dochters 3 weken lang gezellig bij hun vader zomervakantie vieren.

mama challenge 2016-GoodGirlsCompany

Mama Challenge 2016

Wat dat betekent voor de Mama Challenge? Allereerst dat ik wat meer moet plannen. Een aantal opdrachten ga ik dan ook doen voordat in mijn regio de zomervakantie losbarst. Dus in de komende weken zal ik gespreid wat opdrachten uitvoeren en hierover berichten op mijn blog. Als het niet lukt om ze samen met de oudste kinderen te doen, dan doe ik ze gewoon zelf. Uiteindelijk gaat het om het idee.

Ik heb er super veel zin in om jullie te helpen het beste te maken van die 6 weken met je kinderen. Dus hopelijk genieten jullie van onze creativiteit, kookkunsten en uitjes.

Mama Challenge 2016 opdrachten

♥ Gepikt van Pinterest (pik een idee van Pinterest en voer dit uit)
♥ Picknicken! Ga picknicken of deel picknickrecepten, activiteiten
Doe een leuke activiteit in de buitenlucht (met je kind)
♥  Snailmail challenge: verstuur echte post!
Culinaire challenge: Ga samen met je kind koken / Laat je kinderen een maaltijd samenstellen
Houdt een beautydag (met of zonder kind)
♥ Samen aan de slag in het huishouden / Klusjes voor kinderen
Back to school challenge: bereid je voor op komend schooljaar
Doe een binnenactiviteit buiten
♥ Pay it forward / Random Act of Kindness: doe iets voor een ander met je kinderen

Mama challenge 2016 bloggers

Deze Mama Challenge 2016 ga ik proberen om al de opdrachten uit te voeren. Natuurlijk maken we foto’s zodat je kan zien hoe we het er vanaf brachten. Maar ook zodat je het zelf na kan doen.

Alvast een fijne zomervakantie!

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Fleur
  7 juli 2016 at 00:08

  Leuk dat je weer meedoet, Josan! Ik herinner me jouw berichten van de challenge van vorig jaar nog, die vond ik leuk om te lezen 🙂 Doe je ook mee aan de link party? (http://www.mizflurry.nl/2016/07/mama-challenge-2016.html)

 • Reply
  Jikke
  6 juli 2016 at 17:41

  Jammer dat ik geen blog heb, anders zou ik ook mee doen. Ik ga je lijstje er wel bij houden deze zomervakantie.

 • Reply
  Linda Venrooij
  5 juli 2016 at 21:09

  Wauw, allemaal!! Succes!! 🙂

 • Reply
  Jess
  5 juli 2016 at 20:50

  Wat een lijst van mama’s ☺️

 • Reply
  Marguerita
  5 juli 2016 at 20:41

  Leuk dat je meedoet! Ennuh, sponsjes onder de knietjes van Miss C binden voor het huishoudelijke schoonmaakklusje? haha Nee, ik begrijp dat het lastig is. Weet zelf ook niet hoeveel tijd ik dit jaar zal hebben voor de uitdagingen, maar ik heb er wel veel zin in! Ach, het is toch niet voor niets een challenge natuurlijk… 😉

  • Reply
   Josan
   5 juli 2016 at 20:56

   Ik vind het allang leuk om mee te doen. We zien het wel hoe ver we komen.

 • Reply
  Mama Lifestyle Blog
  5 juli 2016 at 18:04

  Wat een leuk idee Josan! Succes met de challenge (maar dat gaat jullie vast lukken!) Ik ben erg benieuwd!

  • Reply
   Josan
   5 juli 2016 at 20:56

   Dank je wel! Je ziet ze wel voorbij komen 🙂

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.