Baby's en kinderen Verzorging

Mádara Organic Baby & Kids

17 december 2014

Mádara Cosmetics heeft de lijn Organic Baby & Kids uitgebreid met een Cocoa & Plum Creamy Oil en de Oat & Linden Flower Shampoo. Het Eco Cert gecertificeerde merk en biedt nu in totaal vier zachte, verzorgende en beschermende producten voor kinderen op basis van natuurlijke ingrediënten. Mádara staat voor energie uit de natuur, gecomprimeerd in effectieve producten. Verzorging zonder minerale oliën, parabenen en andere onnatuurlijke stoffen waar kinderen (en volwassenen) geen baat bij hebben.

MADARA__Cocoa and Plum Creamy oil_baby- en kinderverzorging_babycare_organic babaycare

 

Cocoa & Plum Creamy oil

Mádara Cocoa and Plum Creamy Oil is een kalmerende romige olie voor de dagelijkse lichaamsverzorging en massage. Het product bevat als belangrijkste bestanddelen pruimenpitolie, cacaoboter, zonnebloemolie, duindoorn- en rozenbottelextract om de huid te voeden, verzachten, beschermen en herstellen. Het product is vrij van gluten, parabenen en synthetische parfumstoffen.

MADARA__Oat en Linden shamppo_organic babycare_babyverzorginsproducten

Oat & Linden shampoo

Mádara Oat & Linden Flower Shampoo is een zachte shampoo op basis van lindebloesem en haver. Het product is mild voor de hoofdhuid en de ogen. Havermout in het product heeft een anti-allergische en reinigende werking. Lindebloesem hydrateert de hoofdhuid, helpt bij het verwijderen van berg en maakt haar makkelijker te kammen. Roos destillaat heeft een verzachtende en reinigende werking, stimuleert de bloedcirculatie in de fijne haarvaten en geeft een fijne geur. Mádara Oat & Linden Shampoo is 100% vegan en Eco Cert gecertificeerd. Het bevat geen noten, parabenen of synthetische geurstoffen.

Naast deze twee nieuwe producten biedt Mádara nog de speciale Ecobaby Mild Baby Wash en de Ecobaby Protective Baby Cream.

Waar koop je Mádara Cosmetics?

Mádara Organic Skincare is verkrijgbaar bij de betere drogisten, natuurwinkels-en gezondheidswinkels, via www.madaracosmetics.nl en Vitaminestore.nl .

  • Cocoa & Plum creamy oil (85 ml, € 12)
  • Oat & Linden shampoo (150 ml, € 12,50 )
  • Ecobaby Mild Baby Wash (150 ml, € 12,50)
  • Ecobaby Protective Baby Cream (50 ml, € 14,50).

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!