Beauty Lifestyle

MAC Philip Treacy collectie

17 april 2015
MAC cosmetics-Philip Treacy-vanaf 18 april verkrijgbaar-make up-lifestyle-GoodGirlsCompany-samenwerking MAC en Philip Treacy

Okay, ik ben geen make-up junkie. Van mij heb je nog geen vlog online zien gaan waarin ik je tips en tricks geef over hoe je een bepaalde look kan creëren. Mijn make-up stash bestaat voornamelijk uit beautyproducten waarmee ik een natural look kan creëren. Dat is zo’n look waarbij het lijkt alsof je geen make-up draagt en iedereen het nodig vindt je erop te moeten wijzen dat je natuurlijke schoonheid er mag zijn. Nee, make-up tutorials zijn besteed aan andere bloggers. Vol bewondering kijk ik naar armen en handen vol swatches van verschillende kleuren. Want rood is geen rood, maar kan koraalrood zijn, of een oranje ondertoon hebben. Maar ik houd er van om te zien wat je met make-up kan creëren.

Om die reden besteed ik zo nu en dan op mijn blog ook aandacht aan verschillende make-up lijnen. Dit keer wil ik de samenwerking tussen MAC en Philip Treacy belichten. De make up gigant en Ierse hoedenontwerper gingen samen in zee en dat creëerde ene prachtige make-up lijn die sinds deze maand eindelijk (online) te koop is.
MAC cosmetics-Philip Treacy-vanaf 18 april verkrijgbaar-make up-lifestyle-GoodGirlsCompany-samenwerking MAC en Philip Treacy-MAC collaboration Philip Treacy

Voor beauty bloggers is dit geen nieuws die wisten dit waarschijnlijk vorig jaar al.  Maar de collectie bestaat uit onder andere twee highlighters, drie lippenstiften, drie eyeliners en een mascara. De MAC Philip Treacy collectie kun je onderverdelen in drie thema’s: metallic, kleurrijk en Gothic.

De thema’s zijn geïnspireerd op hoeden van Treacy. Zo is het metallic thema afkomstig van een zilverkleurige art deco-hoed, het kleurrijke thema van een roze hoed met veren en het Gothic thema van een zwart kanten gezichtsmasker.

Lipstick No Faux pas - yellow hot pink (matte) & Cardinal - yellow burgundy red (satin),  Lipstick Hollywood cerise - magenta berry (satin) EUR 19,00

Lipstick No Faux pas – yellow hot pink (matte) & Cardinal – yellow burgundy red (satin), Lipstick Hollywood cerise – magenta berry (satin) EUR 19,00

De lipsticks dragen namen als No Faux pas, Cardinal en Hollywood Cerise. Waarvan Cardinal de meest rode lipstick is en No Faux Pas het meest naar fuchsia roze neigt. Een kleur die ook erg mooi staat bij de donkere huid.

MAC cosmetics-Philip Treacy-vanaf 18 april verkrijgbaar-make up-lifestyle-GoodGirlsCompany-High-light powder blush pink-High light Powder Nude-pink

Highlight powder Blush Pink – light pink with silver, Highlight powder Nude Pink – champagne base with silver EUR 29,00

De high lighters heb je in de kleuren Nude pink en Blush pink. Deze nude tint high lighters hebben een abrikooskleurige basis met een zilveren hight light. Waarschijnlijk goed te dragen wanneer je een blanke huid hebt, maar bij een donkere huid is de kans groot dat het te wit uitslaat.

Fluidline Royal wink - bright ink blue, Blue peep - bright flat teal en Blacktrack - true flat black EUR 18,50

Fluidline Royal wink – bright ink blue, Blue peep – bright flat teal en Blacktrack – true flat black EUR 18,50

Waar ik dan wel weer bij van wordt zijn de liners van de Fluidline reeks. De uiterst zachte gelformule van Fluidline biedt de precisie van een vloeibare liner met een zijdezachte finish. Wordt feilloos en in één handomdraai aangebracht met een kwast. Langhoudend. Maakt geen vlekken. Beschikbaar in een ruime waaier van kleuren en finishes. De kwast is afzonderlijk verkrijgbaar.

Pro longwear paint pots Chrome angel - platinum silver & Genuine treasure - reflects antique gold EUR 19,50

Pro longwear paint pots Chrome angel – platinum silver & Genuine treasure – reflects antique gold EUR 19,50

Nog een pareltje is de Pro longwear paint pot.  Een langhoudende, super gepigmenteerde smeuïge oogkleur die opdroogt tot een intense, levendige , parelmoeren finish. Perfecte, luchtige dekking die gemakkelijk over de oogleden glijdt zonder hard te worden. De crèmige formule kan gemengd worden met M∙A∙C oogschaduws en liners.

 

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.