Beauty Lifestyle

MAC Bao Bao Wan collectie

7 maart 2015
MAC-Bao-Bao-Wan-collectie_release March 2015

Goed nieuws voor alle beauty mama’s. Vanaf 26 maart lanceert cosmetica merk MAC de MAC Bao Bao Wan collectie. De samenwerking met de Chinese juwelenontwerpster, muse en IT-girl Bao Bao resulteert in een collectie geïnspireerd door juwelen. De make-up lijn is niet persé heel uitbereid, maar heeft prachtige pareltjes. Daardoor is de MAC Bao Bao Wan collectie zeer de moeite waard. Denk aan warme gouden metalic kleuren. Ogen die bedekt zijn met mooie brons tinten. Een huid die glimt als diamanten, lippen die glinsteren als de mooiste robijnen en nagellak waarbij zelfs de meest kostbaarste juwelen hun glans verliezen.

Naast dat de make-up oogstrelend is, heeft MAC ook van het uiterlijk van de verpakkingen gedacht. Strakke gestileerde vormen met een subtiel glansje.

MAC-Bao-Bao-Wan Collectie_Lancering MAC-Bao-Bao-Wan-collectie_nieuwe-make-up-trends-musthaves

MAC Bao Bao Wan musthaves

“The collection is outfitted in velvety brown packaging featuring burnished metal, embellished with her signature. Nodding to tradition while trailblazing new trends, M∙A∙C and Bao Bao Wan invite every face to take centre stage.”

MAC-Bao-Bao-Wan Collectie_Lancering MAC-Bao-Bao-Wan-collectie-nieuwe-make up-trends

Bao Bao Wan

Leuk aan de MAC Bao Bao Wan collectie is dat de kleuren ook heel geschikt zijn voor wanneer je net zoals ik een donkere huid hebt. Zo is er de Beauty Powder Summer Opal (light bronze with gold shimmer) oogschaduwpalet. Prachtige diepe metalic kleuren die prachtig staan op een gebruinde huid.

MAC-Bao-Bao-Wan-Collection_MAC-Bao-Bao-Wan-collectie_Beauty-Powder-Make-up-trends-musthaves

MAC Bao Bao Wan Beauty Powder

De Burmese pink lipstick is de perfecte lipstick om je TWA te combineren met een bold lippy. En de nail plosh is fantastish! Geweldige diepe kleuren, groen blauw en bruin die luisteren naar namen als Imperial Green (spring green with multidimension pearl), Kashmir Blue (royal blue with gold pearl) en Sunset Tourmaline (plum with multidimensional pearl).

MAC-Bao-Bao-Wan-Collection_Burmese-Pink-Forbidden-sunrise-lip-stick-nieuwe-collectie_nieuwe-make-up-trends-2015

MAC-Bao-Bao-Wan lipstick

De MAC Bao Bao Wan collectie is vanaf 26 maart te koop bij de MAC stores in Amsterdam en Den Haag en vanaf vanaf 5 maart 2015 online via www.maccosmetics.nl 

MAC-Bao-Bao-Wan Collectie_Lancering MAC-Bao-Bao-Wan-collectie-nailpolish-musthaves

MAC Bao Bao Wan nail polish

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.