Food Lifestyle

Maaltijdboxen voor mensen met speciale dieetwensen

25 januari 2017
Maaltijdbox-voor-speciale-dieetwensen-vitameals-GoodGirlsCompany

Kant-en-klare maaltijdboxen zijn niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Ze zijn super handig want je zet in handomdraai een heerlijke voedzame maaltijd op tafel.

Maar voor mensen met een allergie of een speciaal dieet zijn de traditionele maaltijdboxen vaak niet geschikt. Ze zijn te algemeen om met speciale dieetwensen rekening te houden. Gelukkig is er nu ook een maaltijdbox voor mensen die koolhydraatarm, biologisch, glutenvrij, Paleo of e-nummervrij willen eten: Vitameals.

Sinds ik vorig jaar een maaltijdbox testte, ben ik om. Ik vind het een ideale manier om gevarieerd en gezond te eten op de momenten dat ik niet zoveel zin heb in koken. Of gewoon niet zoveel inspiratie heb. Vaak is de verleiding dan groot om een makkelijke kant-en-klaarmaaltijd te maken of te bestellen. Maar ondanks dat ik geen streng dieet volg (kieskeurig zijn is geen dieet)vond ik de keuze zo nu en dan ook beperkt.

GoodGirlsCompany-Maaltijdboxen-voor-speciale-dieetwensen-vitameals-

Maaltijdboxen voor mensen met speciale dieetwensen

Het is uniek in Nederland om zelf je eigen maaltijdbox samen te stellen. Iedereen heeft zijn eigen wensen, doelen en voorkeuren, maar bij de meeste aanbieders kun je slechts een standaard maaltijdbox aanschaffen. Dankzij de Vitameals van Vitadis kun je nu ook een maaltijdbox ontvangen als je glutenvrij, vegetarisch, koolhydraatarm, biologisch, Paleo of e-nummervrij eet. Het is mogelijk om je eigen box samen te stellen, met alleen maar producten die jij lekker vindt. Zo weet je zeker dat alle gerechten in de smaak zullen vallen! Daarnaast is er de sous vide box, speciaal voor iedereen die geen tijd of gewoon geen zin heeft om lang in de keuken te staan, maar toch lekker wil eten. Met de sous vide box zet je binnen 10 minuten een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel.

Glutenvrije-maaltijdbox-vitameals-GoodGirlsCompany

Lekkere recepten, gezonde producten

De maaltijdboxen zitten vol met gezonde, kwalitatieve producten en lekkere recepten. De producten zijn speciaal geselecteerd door Vitadis en hebben o.a. keurmerken zoals glutenvrije, biologische, verse visvangst en ambachtelijke slagers. Elk gerecht bestaat uit gemiddeld 4 ingrediënten en in totaal bevat elke maaltijdbox pak ‘em beet 22 tot 25 producten. Dat is genoeg om drie of vier avonden een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Doordat je aan kan geven voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen: 2, 3, 4, 5 of 6 kan je hem helemaal afstemmen op de samenstelling van jouw gezin.

Glutenvrije-maaltijdboxen-vitameals-GoodGirlsCompany

Maaltijdboxen met een flexibel abonnement en gratis bezorging

Vitameals werkt zowel met lossen boxen als abonnementen. Voor een losse maaltijdbox betaal je € 52 maar bij een abonnement betaal je € 49,90 per box. Dit flexibele abonnement is elk moment te pauzeren of opzegbaar. Dat is bijvoorbeeld handig als je op vakantie gaat of er andere redenen zijn waarom je even wilt stoppen. De maaltijdbox wordt op woensdag of vrijdag gratis thuisbezorgd. Nog een handigheidje is dat je

per dag het aantal personen kunt aangeven. Ons huishouden bestaat bijvoorbeeld aan het begin van de week uit 5 eters en aan het einde van de week uit 3. Doordat je het kan aangeven, kun je rekening kunt houden met de verschillende dagen per week aan eters.

Maak jij wel eens gebruik van een maaltijdbox?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.