Food Lifestyle

Maaltijdboxen voor mensen met speciale dieetwensen

25 januari 2017
Maaltijdbox-voor-speciale-dieetwensen-vitameals-GoodGirlsCompany

Kant-en-klare maaltijdboxen zijn niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Ze zijn super handig want je zet in handomdraai een heerlijke voedzame maaltijd op tafel.

Maar voor mensen met een allergie of een speciaal dieet zijn de traditionele maaltijdboxen vaak niet geschikt. Ze zijn te algemeen om met speciale dieetwensen rekening te houden. Gelukkig is er nu ook een maaltijdbox voor mensen die koolhydraatarm, biologisch, glutenvrij, Paleo of e-nummervrij willen eten: Vitameals.

Sinds ik vorig jaar een maaltijdbox testte, ben ik om. Ik vind het een ideale manier om gevarieerd en gezond te eten op de momenten dat ik niet zoveel zin heb in koken. Of gewoon niet zoveel inspiratie heb. Vaak is de verleiding dan groot om een makkelijke kant-en-klaarmaaltijd te maken of te bestellen. Maar ondanks dat ik geen streng dieet volg (kieskeurig zijn is geen dieet)vond ik de keuze zo nu en dan ook beperkt.

GoodGirlsCompany-Maaltijdboxen-voor-speciale-dieetwensen-vitameals-

Maaltijdboxen voor mensen met speciale dieetwensen

Het is uniek in Nederland om zelf je eigen maaltijdbox samen te stellen. Iedereen heeft zijn eigen wensen, doelen en voorkeuren, maar bij de meeste aanbieders kun je slechts een standaard maaltijdbox aanschaffen. Dankzij de Vitameals van Vitadis kun je nu ook een maaltijdbox ontvangen als je glutenvrij, vegetarisch, koolhydraatarm, biologisch, Paleo of e-nummervrij eet. Het is mogelijk om je eigen box samen te stellen, met alleen maar producten die jij lekker vindt. Zo weet je zeker dat alle gerechten in de smaak zullen vallen! Daarnaast is er de sous vide box, speciaal voor iedereen die geen tijd of gewoon geen zin heeft om lang in de keuken te staan, maar toch lekker wil eten. Met de sous vide box zet je binnen 10 minuten een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel.

Glutenvrije-maaltijdbox-vitameals-GoodGirlsCompany

Lekkere recepten, gezonde producten

De maaltijdboxen zitten vol met gezonde, kwalitatieve producten en lekkere recepten. De producten zijn speciaal geselecteerd door Vitadis en hebben o.a. keurmerken zoals glutenvrije, biologische, verse visvangst en ambachtelijke slagers. Elk gerecht bestaat uit gemiddeld 4 ingrediënten en in totaal bevat elke maaltijdbox pak ‘em beet 22 tot 25 producten. Dat is genoeg om drie of vier avonden een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Doordat je aan kan geven voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen: 2, 3, 4, 5 of 6 kan je hem helemaal afstemmen op de samenstelling van jouw gezin.

Glutenvrije-maaltijdboxen-vitameals-GoodGirlsCompany

Maaltijdboxen met een flexibel abonnement en gratis bezorging

Vitameals werkt zowel met lossen boxen als abonnementen. Voor een losse maaltijdbox betaal je € 52 maar bij een abonnement betaal je € 49,90 per box. Dit flexibele abonnement is elk moment te pauzeren of opzegbaar. Dat is bijvoorbeeld handig als je op vakantie gaat of er andere redenen zijn waarom je even wilt stoppen. De maaltijdbox wordt op woensdag of vrijdag gratis thuisbezorgd. Nog een handigheidje is dat je

per dag het aantal personen kunt aangeven. Ons huishouden bestaat bijvoorbeeld aan het begin van de week uit 5 eters en aan het einde van de week uit 3. Doordat je het kan aangeven, kun je rekening kunt houden met de verschillende dagen per week aan eters.

Maak jij wel eens gebruik van een maaltijdbox?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
  • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger

  Dit zijn wij!