Beautiful mama

Lycotec hot wax

9 januari 2015

Laten we eerlijk zijn. Het mag dan misschien koud zijn buiten, maar het winterseizoen heeft ook een paar voordelen. Een daarvan is dat wij vrouwen een stuk minder vaak onze benen hoeven te ontharen. Rokjesdag is over en behalve misschien je partner zijn er niet veel mensen die je benen zien. Toch vragen mooie, sexy benen in de zomer nu ook verzorging. Uiteindelijk wil je ook niet met een tapijtje op je benen rondlopen.

Dit voorjaar wordt het nog makkelijker om je benen te ontharen met Lycon Professional Waxing. Dankzij de nieuwe Lycotec Hot Waxen is het vanaf nu ook mogelijk om de benen zónder strips te waxen op een snelle, efficiënte en pijnloze wijze. Dit kan al vanaf haartjes van slechts 1 mm!

Lycon is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele waxproducte, bijpassende verzorgingsproducten en de Spa Essentials-lijn. Alle Lycon Waxen zijn gemaakt van natuurlijke harsen en bijenwas. Door toevoeging van heerlijke ruikende, natuurlijke aromatische oliën zorgt Lycon ervoor dat hun producten tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid. Bovendien ruiken ze onweerstaanbaar!

Lycon HotWax_LycotecWhite_beauty pijnloos je benen ontharen

Benen pijnloos waxen zónder waxstrips

Wie vaker waxt, weet dat het waxen van grote huidoppervlaktes (zoals de benen) voornamelijk gedaan werd met waxstrips. Door de nieuwe Lycotec Hot waxen kan je nu ook je benen met hot wax zonder strips behandelen. Deze unieke waxsoorten kunnen uitzonderlijk dun worden aangebracht bij reeds een lage temperatuur. De waxen drogen snel, blijven flexibel op de huid en breken niet. Bovendien zijn ze zodanig zacht dat ze zelfs over net gewaxte huiddelen – omdat er misschien nog enkele haartjes zijn achtergebleven=) opnieuw kunnen worden aangebracht. Zonder roodheid of irritaties.

Lycon tea-tree sooth_pijnloos je bikinilijn ontharen_beauty for mama

Tea-Tree Sooth

Nieuw binnen de Lycon Spa Essentials-lijn is de Tea-Tree Sooth. Deze intensief vochtregulerende en verzachtende emulsie bevat tea tree olie en extracten van roos en kamille. De formule heeft een kalmerende en desinfecterende werking op de huid en laat deze zijdezacht aanvoelen en lekker fris ruiken. Lycon Spa Essentials Tea-Tree Sooth is ontwikkeld voor thuis spa als kalmerende en desinfecterende verzorging na een waxbehandeling voor zowel je lichaam en gezicht. Oh en je kan hem ook gebruiken als een heerlijke hand- en bodylotion.

Al bij haartjes vanaf 1 millimeter!

De nieuwe Lycotec Hot Waxen verwijderen zelfs heel stugge haren met een lengte van slechts 1 mm. En dat vrijwel geheel pijnloos. De nieuwste aanwinsten zijn Lycotec Superberry Hot Wax en Lycotec White Hot Wax. Deze hightech waxformules bevatten beide titanium dioxide, zijn mild voor de huid en heel elastisch. Dit staat garant voor een professionele, vrijwel pijnloze waxervaring. Het resultaat? Je krijgt er langdurig ongekend gladde benen voor terug. Ben jij klaar om je sexy benen te tonen en de show te stelen op Rokjesdag 2015?

Waar koop je Lycon?

De Lycon Wax Treatments kan je boeken bij de Lycon Waxing Professionals. Zij verkopen ook de Lycon Spa Essentials-producten. Benieuwd waar een Lycon Waxing Professional bij jou in de buurt zit? Neem dan contact op met Smooth & Co via telefoonnummer: 033-2600100. Of bekijk hun website voor meer informatie: www.smoothandco.nl

Verkoopprijzen:

  • Lycon Lycotec leg hot waxing treatment Vanaf ca. € 22,50
  • Lycon Spa Essentials™ Tea-Tree Sooth € 26,50/250 ml.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!