Lifestyle

Mommy Monday winactie luxe telefoonhoesje voor Vaderdag

12 juni 2017
Mommy Monday winactie luxe telefoonhoesje voor Vaderdag

Op mijn blog zijn vaders een beetje ondervertegenwoordigd. Ik claim namelijk een blog voor moeders met dochters te zijn. Toch weet ik dat er ook mannen af en toe mijn hersenspinsels lezen. Dat is mooi want aanstaande zondag is het Vaderdag. Daarom kunnen vaders Of moeders (voor hun man) een  luxe telefoonhoesje winnen.

Als meisjesmoeder heb ik maar liefst 3 keer de kans om de bijzondere band tussen vaders en dochters van dichtbij te zien. Ook Miss C wint haar vader om haar vingers. Ze kan nog geen prinsesje zeggen, maar stiekem weet ze natuurlijk allang dat papa geen nee kan zeggen. En stiekem geniet ik er van.

Xqisit_luxe telefoonhoesje voor Vaderdag_GoodGirlsCompany

Waar is jouw man?

Dat ik 3 dochters heb, weten jullie nu wel. Op mijn blog zie je mijn man eigenlijk nooit voorbij komen. Er is mij wel eens gevraagd waarom dit zo is. Volgens mij zijn er wel meer bloggers wiens wederhelft het allemaal heel leuk vinden wat ze doen, maar zelf graag anoniem blijven. Die van mij is net zo. Hij heeft een serieuze baan en doet iets met politiek. Vandaar dat hij schittert door afwezigheid. Hij leest geen blogs, maar ondersteunt mij vooral op ander niveau. Elke keer als ik iets wil hebben ( lees laptop, foto- en of filmcamera of andere apparatuur)  kijk ik hem lief aan 🙂

Ook al heeft hij 3 telefoons, zelf geeft hij een stuk minder om gadgets. Tenminste dat zegt hij. Zijn favoriete plek in huis is denk ik toch wel het hoekje van de keuken waar alle opladers liggen. Negen van de 10 keer als hij in de keuken iets te drinken haalt, moet hij daar toch even stil staan en op een schermpje turen. Voor ik het weet duurt het zo een aantal minuten voordat ik mijn beloofde kopje thee krijg. Vandaar dat het voor mij een sport geworden is om de oplader te verplaatsen. Vind ik hilarisch, hij wat minder. Door zijn signature pose, heeft Miss C ook een bovenmatige interesse voor telefoontjes. Alles wat voor een telefoon door kan gaan, wordt gebruikt. De buzzer van Monopoly, de Wii afstandsbedieningen, een irritant speelgoedsleutelbosje met geluid, de afstandsbediening. Als het eruit ziet als een telefoon of kan doorgaan voor een telefoon is het een telefoon.

Luxe telefoonhoesjes

Mijn man is nu 2 jaar vader en doordat ik al kinderen had, moest hij er echt in groeien. Toch heeft hij dat wonderlijk wel gedaan.Een van die dingen die hij inmiddels heeft geleerd is dat je een telefoon niet op tafel moet laten liggen. Nou ja het kan wel, maar grote kans dat er dingen geblokkeerd of gewist zijn. Om nog maar te zwijgen over eventuele beschadigingen. Beschermende telefoonhoesjes zijn hier in huis een must.

Mommy Monday winactie luxe telefoonhoesje voor Vaderdag_GoodGirlsCompany

Met de Bugatti Zurigo Wallet hoes bescherm je telefoon tegen beschadigingen terwijl je niet inlevert op gebruikersgemak door ingebouwde hardcase. Naast je telefoon kan je in de Bugatti Parigi Booklet ook een aantal pasjes kwijt aan de linkerzijde van het hoesje. Alle aansluitingen en bedieningsknoppen blijven altijd bereikbaar en het hoesje sluit zich met een sterke magneet.

Xqisit_luxe_telefoonhoesjes_GoodGirlsCompany

Wat zijn de twee belangrijkste dingen die je meeneemt als je de deur uitgaat? Je sleutels, mobile en telefoon. XQISIT heeft een slimme manier bedacht om het te combineren: De Wallet Case. Het elegante kunstlederen uiterlijk verbergt een stevige en robuuste polycarbonaten hard case welke extra bescherming biedt tegen vallen en stoten. De binnenzijde van de flap beschikt over ruimte voor het plaatsen van pasjes, briefjes of kaartjes. Lekker praktisch!

Win een van de 2 luxe telefoonhoesjes

Speciaal voor Vaderdag mag ik deze twee luxe telefoonhoesjes weggeven aan een gelukkige winnaar.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van onze  Facebookpagina
 • Laat onder blog reactie achter waarin je vermeld voor welk telefoonhoesje je wilt hebben (XQISIT of Bugatti) en voor welk soort telefoon je er een nodig hebt ( iPhone, Samsung en eventueel type)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 19 juni 2017. De winnaar krijgt na 20 juni  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Heb jij ook grootste plannen voor Vaderdag?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nelly
  19 juni 2017 at 16:43

  Ik loot graag mee.

 • Reply
  van erum maria louisa
  19 juni 2017 at 14:17

  ik wil graag meedoen

 • Reply
  Cobi
  14 juni 2017 at 06:59

  De XQSIT lijkt mij heel handig voor onze papa

 • Reply
  Alyt van der Heide
  13 juni 2017 at 21:35

  Mijn man kan zeker een nieuw hoesje gebruiken. Ik ga voor de Bugatti. Klinkt als een Italiaans automerk. Dus dan zit je goed bij de man. Hij heeft een Samsung Galaxy A3 2016 om precies te zijn.

 • Reply
  Moniek
  13 juni 2017 at 20:07

  Leuk voor manlief!
  Ik kies een Bugatti, voor zijn iPhone 5s

 • Reply
  Anna
  13 juni 2017 at 06:53

  Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Reply
  Anita H.
  12 juni 2017 at 23:38

  Dat ik het hoesje echt “nodig heb”, is wellicht wel wat overdreven. Maar ik kan er wel een gebruiken voor de SAMSUNG Galaxy S6.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!