Babyspullen Fashion Lifestyle Moeder & Kind

LOVY symbols

4 juli 2015
LOVY symbols-GoodGirlsCompany-sieraden voor meisjes-persoonlijke sieraden

LOVY breidt haar assortiment sieraden verder uit met een nieuwe collectie: Lovy Symbols. Een lijn die bestaat uit armbanden en kettingen die je kunt laten personaliseren met zilveren bedels met symbolen, teksten en namen. De collectie van LOVY symbols geeft steun, kracht en herinneren je aan passies en dromen.

De sieraden in de LOVY Symbols collectie zijn gemaakt van sterling zilver, afgewisseld met leer en edelstenen. Zo zijn er wrap-, edelsteen- en schakelarmbanden. De quotekettingen, in verschillende lengtes, kunnen met een tekst naar wens gemaakt worden.

Vereeuwig bijvoorbeeld een favoriete uitspraak, een stukje van een bijzondere songtekst of de namen van geliefden. Ieder sieraad wordt op bestelling en met de hand gemaakt, waardoor er geen twee hetzelfde zijn. Mooi om los te dragen en goed te combineren.

LOVY symbols-armbandjes van LOVY- armbanden personaliseren

LOVY symbols

LOVY biedt een keuze uit meer dan vijftig symbolen die gestempeld worden op zilveren bedels met een hamer en metaalstempel. Hiermee kunnen de sieraden verder verrijkt worden. De symbolen hebben onder meer te maken met liefde, spiritualiteit en geluk. Zo wordt het een echt statement-sieraad, dat toont wie je bent en waar je voor staat. De bedels zijn ook los verkrijgbaar, om ze aan andere sieraden toe te voegen.

LOVY Symbols-Laura- armbanden met bedels- armbanden personaliseren

Herinneringen, wensen en dromen

Iedereen heeft een eigen verhaal, met mooie en mindere momenten. Laura van den Brink verwerkt iemands herinneringen, wensen én dromen tot een handgemaakt, authentiek sieraad. Dit doet ze sinds 2009 onder de naam LOVY. Haar fascinatie voor symbolen en de voorliefde voor tijdloze ontwerpen lopen als een rode draad door haar collecties.

 • Reply
  Tamara
  4 juli 2015 at 08:44

  Mooi hoor! Ik zag ze al voorbij komen! Vind ze erg leuk!

  • Reply
   Josan
   4 juli 2015 at 09:02

   Ik wil denk ik een moeder dochter armband laten maken. Zou het leuk vinden om met zijn allen hetzelfde sieraad te hebben

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]