Lifestyle

GoodGirlsChristmas* Lovy Perles & Etoiles

30 november 2015
Lovy Perles Etoiles- GoodGirlsCompany-sieraden voor meisjes

Dat de verschillende overzichten met kerstjurkjes goed worden gelezen, verbaast me niet. Het is een jaarlijks tradities. Ik vind het gewoon te leuk. In de zoektocht naar de perfecte kerstjurk voor mijn dochters deel ik graag mijn online pareltjes met je. Naast kerstjurkjes heeft je dochter ook iets anders nodig; kerstsieraden. Lovy Perles & Etoiles is gemaakt om je dochter deze kerst iets speciaals mee te geven. Met deze handgemaakte juweeltjes maak je je outfit helemaal af.

Kerstsieraden-sieraden voor de kerst-GoodGirlsCompany-kerstjurkjes- Lovy Perles Etoiles

Persoonlijk vind ik het ook leuk om mijn dochters met enige regelmaat te voorzien van nieuwe sieraden. Zo worden mooie momenten heel tastbaar elke keer dat ze hun ringetje of ketting dragen. Met Lovy Perles & Etoiles haalt maker Laura van den Brink het modegevoel uit Parijs naar Nederland toe. De collectie bestaat uit armbanden en kettingen, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen die een tijdloze en luxe uitstraling geven.

Lovy Perles & Etoiles

De sieradencollectie Lovy Perles & Etoiles is gemaakt van chique zoetwaterparels en glinsterende Swarovski-kristallen. De sieraden worden gemaakt van sterling zilver dus niet van nikkel. Zo hoef je dus niet bang te zijn voor een allergische reactie. Lovy heeft babysieraden voor de allerkleinsten. Speciaal om stil te staan bij de eerste Kerst. Maar ook feestelijke kerstsieraden voor grotere kinderen. Ben jij ook zo’n moeder die het geweldig vindt om bepaalde moeder-dochter tradities te hebben? Ook aan jou is gedacht. De bijpassende sets voor moeders en oma’s brengen vele generaties samen. Een eenvoudig jurkje tover je om tot een feestelijke outfit. Alle sieraden van Lovy Perles & Etoiles zijn in grootte verstelbaar. Zo geniet je er vele jaren later ook nog van.

Lovy Perles Etoiles

Lovy, sieraden met een verhaal

Lovy werd in 2009 opgericht. Het merk staat voor luxe, klassieke sieraden. Sieraden die zijn bedoeld om te dragen tijdens speciale gelegenheden. Alle ontwerpen worden bedacht en handgemaakt door Laura van den Brink. Haar fascinatie voor symbolen en  tijdloze ontwerpen zijn de basis van Lovy. Achter elk ontwerp zit een verhaal. Van een bedel die geluk brengt tot een edelsteen met een betekenis. Je sieraden kan je een extra persoonlijk tintje geven door bedels te personaliseren.

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!