Reviews Spelen

LOL Surprise, de speelgoedrage van dit voorjaar

9 maart 2017
LOL-Surprise-lil-outrageous-littles-GoodGirlsCompany

Rages komen en gaan. Maar over een ding kunnen we het eens zijn; je kind wil ze hoe dan ook hebben. Dit voorjaar is LOL Surprise de musthave voor je dochter. Je kan ze sparenen ze kosten geen fortuin.

Unboxing-LOL-Surprise-lil-outrageous-littles-GoodGirlsCompany

Kinderen en hun verzamelwoede is een match made in heaven. Fabrikanten en supermarkten spelen daar slim op in. Ook al zeg ik als moeder dat wij dat niet gaan doen, uiteindelijk hebben mijn kinderen een levendig handeltje in moestuintjes, Eftelingzegels, dino stickers en andere prullaria. Noem het zwakte, maar elke keer als ik dan op Facebook een ander ouder zie bedelen om een ontbrekend stukje uit de verzameling denk ik toch maar mooi “ Kijk, zo erg ben ik dus niet. Zorgen dat hun verzameling compleet is dát mogen mijn kinderen namelijk zelf doen.

Lil-outrageous-littles-unboxing-GoodGirlsCompany

Wat is LOL Surprise?

LOL Surprise staat voor lil outrageous littles. Kleine mini poppetjes met elk te gekke kleding en verschillende persoonlijkheden. In totaal kun je er 45 verzamelen. Zoals al in de naam verwerkt zit, gaat het hier om een verrassing. Het mini poppetjes zit in een verrassingsbol. Dat is een beetje vergelijkbaar met een verrassingsei maar dan leuker. En je bent er ook langer zoet mee. LOL Surprise speelt in op de huidige unboxing trend. De verrassingsbol bestaat uit 7 verschillende lagen En bij elke laag die je afpelt, krijg je een verrassing. Zo vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en verschillende accessoires voor jouw babypopje.

winactie-LOL-Surprise-lil-outrageous-littles-GoodGirlsCompany

Review LOL Surprise

De LOL Surprise meiden zijn er in 45 verschillende versies. En er is ook aan diversiteit gedacht. Zij zijn er popjes met verschillende huidskleuren en verschillende haarstyle en haarkleuren. Welk poppetje er in de surprise bol zit, is een verrassing. Je weet het pas wanneer je alle lagen open hebt gemaakt. Na het uitpakken kun je de overgebleven bol als tasje gebruiken om het popje in op te bergen. Je kan de accessoires zoals het outfitje mixen en matchen. En met het bijgeleverde flesje kan je het mini popje echt water laten drinken. Reageert ze niet op de fles, geef haar dan een bad en kijk wat er gebeurt!

L.O.L_Surprise-lil-outrageous-littles-GoodGirlsCompany

Miss C kreeg super B.B. een power popje met cape. Haar zus kreeg een coole chick met linedance laarsjes. Mijn meiden vonden het afpellen van de verschillende laagjes erg leuk en daar zijn je kinderen ook wel even mee bezig. Het aankleden van de poppetjes gaat makkelijk. Doordat je ze  ergens in kan stoppen,  neem je ze ook makkelijker mee. En het flesje geven, is natuurlijk ook gewoon leuk. Zelfs Miss C vond het leuk om het poppetje de fles te geven. En ik als moeder? Ik ben blij dat het relatief goedkoop is en het geen lawaai maakt.

Wat kost LOL Surprise?

De LOL Surprise! (Lil Outrages Littles), speelgoedsets zijn bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. Ze zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkel of kijk voor meer informatie op Lolsurprise.com. Ze kosten €9,99 (per stuk).

Super-BB-lil-outrageous-littles-GoodGirlsCompany

 Ook leuk speelgoed

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  lina
  30 april 2017 at 21:58

  ik deed mee aan een winactie maar ik was me vergeten op te geven !!!!!!

 • Reply
  Moniek S
  16 maart 2017 at 18:59

  Nog net op tijd, wat een schatjes!
  De dinoplaatjes… Echt stad en land bewogen om het boek vol te krijgen, en denk je dat er ooit nog in dat boek gekeken wordt?
  Ben trouwens blij dat appie geen moestuintjes heeft dit jaar: de chaos in mijn vensterbank…
  Nope, spaaracties zijn niet echt aan mij besteed geloof ik 😉

 • Reply
  Linda Smeets
  16 maart 2017 at 00:17

  Ik heb een aantal jaren meegedaan aan een actie bij de EMTÉ. Pluche dieren sparen terwijl we al een hele dierentuin met knuffeldieren hebben in huis… Nu kijken de kids er nauwelijks naar om.

  • Reply
   Linda Smeets
   16 maart 2017 at 00:19

   Aantal jaren geleden bedoel ik… klinkt anders wel heel dramatisch…

 • Reply
  Elles
  14 maart 2017 at 19:56

  Met 2 meiden, spaar je bijna alles, en als wij het niet sparen, komt het toch ongezien in huis, via school, oma’s, etc. Nieuwste spaaractie zal wel de LOL Surprise zijn, want hier in huis zijn er 2 dames erg gek op (eigenlijk 3 want mama vindt het ook best leuk ;-). De eerste is inmiddels uitgepakt de rest volgt vast.

 • Reply
  Mare
  13 maart 2017 at 16:39

  Hi daar ben ik weer, ik had al een reactie gepost maar ik wou nog wat toevoegen.
  Ik zou die Lol surprise ook willen winnen omdat ik in Curaçao woon, en daar zijn ze duurder omdat ze vanuit Nederland hierheen verscheept moeten worden. Het levert trouwens geen problemen dat het in Nederland wordt bezorgd ( waar ik vanuit ga) want als ik win kunt u het naar een ander adres in Nederland sturen, naar een familielid.

  • Reply
   Josan
   13 maart 2017 at 22:34

   Dank je wel Mare voor de verduidelijking 🙂 Ik laat het het PR bureau sturen mocht je winnen. Die zijn vast wel wat gewend.

 • Reply
  Liesbeth
  12 maart 2017 at 20:38

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtjes! Aan welke actie doe ik niet mee? Ik ben juf en spaar alle plaatjes en speelgoedjes voor de kids in de klas. Je kunt er ook heel leuk mee rekenen, sorteren, tellen, etc!

 • Reply
  Mare
  12 maart 2017 at 20:06

  Hey!
  Ik ben Mare, ik zou die LOL surprise echttttt willen winnen. Ik doe vaak mee met acties, maar ik win nooit. Ik heb je geliked of Facebook, ik ben op je geabboneerd op YouTube. Ik wou meedoen met een andere lol surprise winactie maar die was jammer genoeg verlopen……. Het lijkt me een heel schattig poppetje. Ik zou als ik deze reactie heb gepost ook op Facebook zeggen dat ik mee doe.
  Groetjes, Mare

 • Reply
  Maria
  11 maart 2017 at 11:18

  Super leuk ik doe graag mee om te winnen ik heb ooit een keer meegedaan aan de moestuintjes ik ben sinds ik ze had zo verslaafd aan tuineren ik volg jullie youtube kanaal als sins jullie zijn begoonnen ik zou het leuk vinden om te winnen

 • Reply
  yvonne
  10 maart 2017 at 21:18

  Flippo’s haha. Manman er zijn wat zakken chips doorheen gegaan. PepsiCo is aardig rijk van mij geworden. Hele boeken vol liggen er op zolder. En niemand kijkt er meer naar om.

 • Reply
  Marian B
  9 maart 2017 at 19:43

  De vershelden actie (stickers om in een boekje te plakken) van een supermarkt. Ik vond mijn meisje hier nog wat te jong voor. Bij de kassa werd me gevraag of we de stickers aan de actie spaarde, ik zei: ‘nee’, maar mijn dochter zei meteen ‘Ja maar ik wil ze wel! Tja dan moet je wel 😉

 • Reply
  Laura v. Hout
  9 maart 2017 at 19:07

  Ik had me voorgenomen niet mee te doen aan de tuintjes van AH. Maar ja de kids wilden natuurlijk heel graag.. dus ik toch maar meedoen, toen iedereen al bijna klaar was met zn bak. Met het gevolg dat ik van alle kanten dubbele kreeg en ik nu dus nog met een berg van die tuintjes zit..en hetzelfde geld voor de Dino kaartjes..stapels over in de kast..en wie kon de boeken volplakken…ja ikke natuurlijk! Kids keken er niet meer naar om.
  Volgende spaaractie of volhouden en niet meedoen of van t begin af aan wel meedoen en zorgen dat ik sneller klaar ben dan anderen:))

 • Reply
  Jikke
  9 maart 2017 at 18:47

  Je kon bij 1 van de supermarkten toen van die kleine plastic beestjes sparen….je raadt het al op een gegeven moment hadden we ze 3 dubbel want ze waren zo lief. Net zoals de mini’s van appie gingen we ook niet sparen , maar de poppen eten nog regelmatig banaan en broodje hamburger bij madelief!

 • Reply
  Marian Zw
  9 maart 2017 at 16:04

  Ik zou niet mee sparen met die plastic monsters die ik ooit bij de Plus kreeg. Maar ja kids zagen het op school, dus nam ik ze dan toch maar braaf mee, en tot op heden slingeren ze door het hele huis! Dit vind ik wel echt superleuk, maar wel een beetje duur als je er wat wil sparen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]