Games en apps Reviews Spelen video en vlogs

LOL Surprise Pets

28 januari 2018
LOL Surprise Pets verrassingsbal-GoodGirlsCompany

De LOL Surprise Pets verrasingsbal bevat een huisdier. Daarmee is het de perfecte uitbreiding voor je LOL surprise familie.

LOL Surprise huisdieren-GoodGirlsCompany

Vorig voor jaar werden de LOL surprises geïntroduceerd. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Het uitpakken van de zeven lagen is razend populair op YouTube. Tijd boor een leuke uitbreiding: LOL Surprise Pets. Wij kregen twee verrassingsballen opgestuurd. We pakken hem uit en  laten je in onderstaande video zien wat er in de verrassingsballen zit.

Video LOL Surprise Pets

Klik hier als je de video niet goed kan zien

LOL Surprise Pets uitpakken-GoodGirlsCompany

Wat zijn de LOL Surprise Pets?

Breid jouw huidige collectie L.O.L. Surprise-poppetjes met de LOL Surprise Pets. Dit super leuke huisdiertjes die in een verrassingsbal zitten. Net zoals bij de poppetjes bestaat ook deze verrassingsbal uit 7 lagen die je moet uitpakken. Elke laag geeft een hint over het diertje dat er in zit. Maar het vertelt ook iets over wat je huisdier kan. Sommige veranderen van kleur door koud water. Andere kunnen water sproeien of het water dat ze gedronken hebben uitplassen.

Er zijn konijntjes, katjes, puppy’s of super zeldzame hamsters. Sommigen hebben glitters terwijl anderen weer hele coole accessoires hebben. Op de bijgeleverde poster zie je meteen of jouw LOL Surpise Pets zeldzaam of populair is. Ook toont het welke speciale gave jouw huisdiertje heeft.

LOL Surprise Pets verrasingsbal uitpakken-GoodGirlsCompany

Een kattenbak met een surprise

Het uitpakken van de verrassingsballen is natuurlijk geïnspireerd op de mega populaire unboxing filmpjes die jd op YouTube ziet. En met het uitpakken van de zeven lagen ben je wel even bezig. De ene laag bevat een stickervelletje met emoticons. De ander een kledingstuk. Nieuw dit keer is het bijgeleverde kattenbakje. Deze kun je openmaken en leeg scheppen.

In de kattenbak zit kinetisch speelzand waarin nog een aantal verrassingen verstopt zijn. Als je de spulletjes hebt gevonden, kan je ook nog met het zand spelen. Super leuk dus.

Hier koop je LOL Surprise Pets

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]