Reviews Spelen video en vlogs

Wat zit er in de LOL Surprise Confetti Pop?!

11 februari 2018
Wat zit er in de LOL Surprise Confetti Pop-GoodGirlsCompany

Yes weer een nieuwe verrassingsbal! Dit maal eentje die open knalt en waar confetti in zit: de LOL Surprise Confetti Pop! In onze nieuwste video laten we je zien wat er in zit.

Aan de populariteit van de LOL Surprise ballen komt maar geen einde. De verrassingsballen met inhoud zijn onwijs populair. Waarom? Je kan ze lag voor laag uitpakken en elke bal heeft een andere inhoud. Na de lancering van de Pets is het nu tijd voor de L.O.L. Surprise Confetti Pop! In onderstaande video laten we je zien hoe deze bal werkt en wat er in zit.

Video LOL Surprise Confetti Pop

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Wat zit er in de LOL SurPrise Confetti Pop?

Je weet al dat elke LOL Surprise verrassingsbal 7 lagen heeft die je een voor een moet afpellen. Maar bij de Confetti Pop hebben ze er nog eens twee extra lagen aan toegevoegd. Daardoor is elke bal een verrassingsfeestje met maar liefst 9 vrolijke verrassingen!  L.O.L. Surprise! Confetti Pop™ bevat 9 verrassingen waaronder (1) sticker met een geheim bericht, (2) verzamelstickers, (3) flesbedeltje, (4) schoenen, (5) outfit, (6) accessoire, (7) ringtattoo voor jou, (8) Confetti Pop, (9) L.O.L. Surprise!- pop met waterverrassing.

Op de bal zit een draaischijf die je met de klok mee of tegen de klok in kan bewegen. Zo openen er verschillende vakjes op de bal waarin kleine verrassingen zitten. Wikkel de lagen een voor een af en pak de zakjes een voor een uit.

Als je als laatste bij het lint bent aangekomen, kan je daar aan trekken. Hierdoor opent de bal zich met een knal en komt er confetti uit. Oh en een laatste kleine verrassingen. De LOL Surprise Confetti pop voegt een nieuwe dimensie toe aan het fenomeen unboxing. Je popt de bal open en je verrassing springt er letterlijk uit. Wat een feest! Ook nieuw is de waterverrassing waarbij je popje van kleur verandert in koud of warm water.

LOL Surprise Confetti Pop-GoodGirlsCompany

Waar koop je de LOL Suprise Confetti Pop?

Ook deze serie 3 is weer lekker uitgebreid. Er zijn maar liefst 35 gloednieuwe poppen om te verzamelen. Geef je poppetje de waterfles en ontdek nieuwe waterverrassingen. Oh en het leuke is dat je de verrassingen uit een Confetti Pop-bal steeds weer opnieuw kan openen! De L.O.L. Surprise! Confetti Pop speelgoedsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kosten  € 12.99 per stuk. Je koopt ze bij een speelgoedwinkel of hieronder.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]