Lifestyle

Mommy Monday winactie Little Rey Bows

13 maart 2017
Little-Rey-Bows-winactie-GoodGirlsCompany-haarstrikjes

Als ik mooie spulletjes voor mijn dochters zie, weet ik zeker dat ik een meisjesmoeder in hart en nieren ben. Ik weet niet wat het is, maar ik MOET het gewoon hebben. Dus toen ik de leuke haaraccessoires van Little Rey Bows zag, wist je waarschijnlijk wel wat er gebeurde…

Little-Rey-Bows-GoodGirlsCompany-haarstrikjesLittle Rey Bows maakt handgemaakte lifestyle spulletjes voor meisjes. De collectie omvat rugtasjes, schoenen, haarstrikjes en andere leuke spulletjes waar het hart van menig meisjesmoeder sneller van gaat kloppen.

Little-Rey-Bows-baby-knipjes-GoodGirlsCompany-haarstrikjes

Little-Rey-Bows-baby-haarbandjes-GoodGirlsCompany-haarstrikjes

 

Little Rey Bows

Mama Seline Thunisen heeft een grote passie; haar dochtertje. Zij vormt de inspiratie voor het maken van de mooiste spulletjes voor meisjes. Lifestyle spulletjes waar meisjesmoeders mee weglopen. Zo zijn er de stylish leren rugzakjes met schattige strikjes. Maar ook sneakertjes krijgen net dat beetje extra glam door er strikjes en glitter aan toe te voegen. Genoeg bling zodat jouw prinses haar ballerina’s er voor wil verruilen. Als je van kleding als Le chic of Be a Diva houdt, vind je de accessoires van Little Rey Bows ook onwijs leuk.

Little_Rey-Bows-GoodGirlsCompany-haarstrikjes

Little-Rey-Bows-Miss-B-GoodGirlsCompany-haarstrikjes

Voor mijn dochters ontving ik 3 leuke haaraccessoires van Little Rey Bow. De grote knip is ideaal voor het haar van mijn oudste dochter. Haar bos haar is dik daardoor blijven knipjes vaak niet zitten. Maar deze zakte niet uit. Miss G kreeg een jaarbandje. Wat ook prima past bij haar fijne haartje. En miss C? Zij heet de gladste krullen van allemaal. Maar vaak zijn dreumessen er experts in om knipjes uit haren te trekken. De alligator knipjes bleven gelukkig goed zitten en staan erg leuk.

Little-Rey-Bows-haarbandjes-GoodGirlsCompany-haarstrikjes

 

 

Winactie Little Rey Bows

In samenwerking met Little Rey Bows mag ik een mooi setje weggeven. Het setje bestaat uit een Boho Ibiza style haarknip, sleutelhanger en kleiner knipje in precies dezelfde style. Roze met lila en mintgroen dus past perfect in de pastelkleurenrage van dit moment. En het is natuurlijk heerlijk fris voor de lente.

Little-Rey-Bows-winnen-GoodGirlsCompany-haarstrikjes

Voorwaarde

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 20maart. De winnaar krijgt woensdag 22 maart via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

 

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Linda Smeets
  18 maart 2017 at 18:45

  Prachtige frisse kleurtjes! Ik doe graag mee voor ons meisje.

 • Reply
  Marian B
  17 maart 2017 at 20:20

  Ja ik doe mee, leuk voor mijn kleine meisje!

 • Reply
  Mandy en Djennah
  16 maart 2017 at 19:55

  Wij doen graag mee! Djennah en mama zijn dol op lekker tutten met haartjes en accessoires ♡

 • Reply
  Moniek S
  16 maart 2017 at 18:54

  Ik heb wel een meisje, maar zeker geen meisje-meisje. De zomerjas die ik voor haar had bedacht is zojuist ernstig afgekeurd (want: roze)
  Deze winactie laat ik even overgaan dus 😉

 • Reply
  Marian Zw.
  14 maart 2017 at 16:06

  Geweldige kleurtjes, ik doe graag mee voor mijn dochter! Een echt “roze” meisje.

 • Reply
  Gina
  14 maart 2017 at 10:49

  Hier Zou mijn dochter heel blij van worden, die is dol op de strikken clips.

 • Reply
  Nancy vd kamp
  14 maart 2017 at 10:11

  Ik kan hier wel iemand blij mee maken, dus ik doe mee!

 • Reply
  Anna
  14 maart 2017 at 08:04

  Super leuk! Ik doe graag mee
  Facebook; An Na

 • Reply
  Eleonora
  13 maart 2017 at 23:20

  Super leuk!
  En wat een poppetjes zeg. 😊
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje.
  Ik heb me ook geabonneerd via YouTube.
  Mijn fb account is Jane Walker. 😊

  • Reply
   Josan
   14 maart 2017 at 06:36

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply
  Sherida
  13 maart 2017 at 22:43

  Dat zou echt superleuk zijn om te winnen voor m’n meisje😍😍

 • Reply
  Patricia
  13 maart 2017 at 22:32

  Wauw!!! 😍 Echt heel mooi! Prachtige kleuren! Mijn 5-jarige dochter zou hier super blij mee zijn! 💝 Echt iets voor haar!

 • Reply
  Penelope Broos
  13 maart 2017 at 22:21

  Fantastisch zeg! Had zelf al wat bij jou gewonnen dus doe ik graag mee voor mijn vriendin haar dochters van Marieke! Ze heeft er nl.ook3 en prachtig mooi haar! ❤❤❤❤

 • Reply
  Joyce
  13 maart 2017 at 22:14

  Wat een mooie haaraccesoires zeg! Ik ben er ook dol op, vooral weer die heerlijke zoete kleuren die weer mogen!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!