Meisjeskleding

Little Pieces herfst/winter 2015

20 juni 2015
Little Pieces winterkleding 2015-GoodGirlsCompany-winterkleding-kleding voor meisjes

We zijn op de helft van het jaar. Tijd om de verschillende wintercollecties voor aankomend najaar al voorzichtig te introduceren. Vandaag trappen we af met de Little Pieces herfst/winter 2015 collectie. Een kledingcollectie die terug gaat naar de wortels van dit Scandinavische kinderkledingmerk; het hoge Noorden. Het merk komt uit dezelfde stal als Name-it, Minimize en Mamalicious. Wie de kledingmerken van Bestsellers kent, weet dat ze voor vrouwen het merk Pieces verkopen. Een collectie die bestaat uit accessoires en kledingstukken. Mooi, casual en fashionable.

Little Pieces-herfst wintercollectie 2015-meisjeskleding-GoodGirlsCompany

Datzelfde zie je terug bij Little Pieces. Hierdoor is het kledingmerk zeker de moeite waard voor ouders meisjes. Tieners en pre-tieners die modebewust zijn en dus niet meer in kinderachtige kleding rond willen lopen.

Little Pieces-kinderkleding-winterkleding voor meisjes-GoodGirlsCompany

De girls collectie heeft naast Noordelijke invloeden ook wat andere culturele accenten. Denk aan prints en kledingstukken die er uitzien alsof ze thuis op het spinnenwiel gemaakt zijn. Prints vormen de basis voor de wintercollectie.

Little Pieces-sweatpants-GoodGirlsCompany-meisjeskleding-kleding voor meisjes-winterkleding-wintercollectie Little Pieces

Daarnaast overheersen subtiel kleurgebruik zoals sneeuwwit, diep blauw, mosgroene kleuren en zachte roze tinten en paar. De kleding is gemaakt van zachte materialen en heeft een comfortabele  pasvorm.

Little Pieces-herfst wintercollectie 2105-winterkleding meisjes

Hieronder geef ik alvast een sneak peak van de meisjeskleding. Bekijk welke must-haves jij dit jaar moet hebben voor je dochters kledingkast.

Little Pieces- GoodGirlsCompany-nieuwe winterkleding-meisjeskleding-winterkleding voor meisjes

Little Pieces-herfst wintercollectie 2015-meisjeskleding-winterkleding voor meisjes-GoodGirlsCompany

Little Pieces-herfst winter 2015-winterkleding voor meisjes-GoodGirlsCompany

 

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Een kijkje in ons leven