Interactief en robotspeelgoed Spelen

Little Live Pets Verrassingskuiken

21 oktober 2017
Little Live Pets Verrassingskuiken-GoodGirlsCompany

Het Little Live Pets verrassingskuiken past helemaal binnen de trend van verrassingseieren. We kregen er een opgestuurd en laten je zien wat er in zit.

Nu het richting eind oktober gaat, wordt het langzaamaan tijd om wat meer speelgoed voor Sinterklaas te testen.

Video Little Live Pets Verrassingskuiken

Klik hier als je de video niet kan zien

Little Live Pets Verrassingskuiken uitbroeden-GoodGirlsCompany

Little Live Pets Verrassingskuiken

Het Little Live Pets Verrassingskuiken zit in een doorzichtige verpakking. Er zijn verschillende verrassingskuiken en net zoals bij de Hatchimals CollEGGtibles kan je aan de spikkels herkennen welk kuiken er in de ei zit. Uit het groen met paars gespikkelde ei kwam het blauwe kuikentje (Tilly) of het witte kuikentje (Beaky). Uit het roze gespikkelde ei komt het roze kuikentje (Patty) of het paarse kuikentje (Blossom). Bovenaan de verpakking zie je trouwens ook duidelijk welk 2 kuikentjes er eventueel in kunnen zitten. En als je geluk hebt, vind je het gouden kuiken.

Little Live Pets Verrassingskuiken uitpakken-GoodGirlsCompany

In de verpakking zit een handleiding en een Little Live Pets verrassingsei. Om het ei uit te laten komen, moet je het uitbroeden. Dat doe je door het lipje dat aan de onderkant zit eruit te trekken. Vervolgens trek je het blauwe pinnetje aan de onderkant er uit. Dan hoor je het kuikentje al meteen fluiten en met haar snaveltje tegen de buitenkant tikken. Als laatste haal je het tapeje met de zwarte pijl eraf. Vervolgens barst de schaal open en komt het blauwe kuikentje tevoorschijn.

Little Live Pets Verrassingskuiken Tilly-GoodGirlsCompany

Wat kan het Little Live Pets Verrassingskuiken?

Little Live Pets Verrassingskuiken Tilly kan rond hupsen en fluiten. Het speelgoed is interatief wat betekent dat het op je kindje reageert. Druk je bijvoorbeeld het hoofdje in dan stopt hij even. Na een seconde of 20 veert ze weer op en gaat ze verder. En als je Tilly op haar rugje aait, gaat ze vrolijk fluiten. Uitzetten doe je door het knopje op haar buik te verschuiven. Maar als je kind er 20 minuten lang niet mee speelt, gaat de vanzelf in de slaapstand. Schuif vervolgens het knopje op haar buik van links naar rechts of zet haar in de broedstand (zie de handleiding) en ze is weer klaar om te spelen.

Little Live Pets Verrassingskuiken uitzetten-GoodGirlsCompany

Voordelen Little Live Pets Verrassingskuiken

  • Er zitten batterijen bij inbegrepen. Als Tilly uit haar ei komt, kan je meteen met haar spelen.
  • Het verrassingskuiken is wat groter dan de Hatchimals CollEGGtibles en interactiever
  • Het uitbroedproces gaat sneller dan bij de Hatchimals doordat je het niet hoeft op te warmen met je handen.

Little Live Pets Verrassingskuiken Tilly-uitpakkn-GooGirlsCompany

Review Little Live Pets Verrassingskuiken

Zoals ik aan he begin van dit blog als zei, heb je momenteel een heleboel verrassingseieren. We hebben er dan ook al een heleboel getest. Elk zo met hun eigen specialiteiten en eigen prijscategorieën. Met een gemiddelde prijs van 18,- valt het Little Live Pets Verrassingskuiken binnen de categorie budgetvriendelijk.

Zoals ik hierboven al schreef zijn ze interactiever dan de CollEGGtibles van Spinmaster. Dat maakt ze ook meteen weer wat leuker. Wat mij betreft is de combinatie van spaar ze allemaal met interactiviteit net iets aantrekkelijker. Ze zijn wel minder interactief dan de Hatchimals of de Hatchimals Surprise. Dat geldt voor wat het kuikentje kan als voor het uitbroedproces. Maar voor deze betaal je dan ook meteen een stuk meer. Daarnaast kan niet elk kind het geduld opbrengen om het hele proces va uitbroeden af te wachten.

Bij het Little Live Pets Verrassingskuiken kan je meteen aan de slag. Aangezien de meeste kinderen bergen speelgoed hebben en periodes van intensief mee spelen vaak afwisselen met periodes van waarin hun speelgoed stof verzamelt in de speelgoedkist, is dit zeker een aanrader als je een moeder bent die wel een interactief speelgoedje voor haar kind wil kopen, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen omdat je vermoedt dat het er over 2 maanden al mee uitgespeeld is.

Little Live Pets Verrassingskuiken-Tilly-uitpakkn-GooGirlsCompany

Waar zijn de Little Live Pets Verrassingskuiken te koop?

Ook leuk speelgoed voor Sinterklaas:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]