Reviews Spelen

Mommy Monday winactie Little Live Pets egelhuisje

24 april 2017
winactie-Little-Live-Pets-GoodGirlsCompany

Het Little Live Pets egelhuisje is een onwijs leuk onderkomen voor de kleine, rollende egeltjes. Bij het egelhuisje zit ook nog eens van de glijbaan! Rol de lift op, takel het egeltje omhoog en roetsj van de glijbaan! En het leuk is, jij kan hem deze Mommy Monday winnen. Als dat geen leuk begin van de Meivakantie is… .

De huisdieren van Little Live Pets heb je inmiddels in verschillende diersoorten. De nieuwste aanwinst zijn de schattige, ondeugende muizen. Deze beestjes zijn vliegensvlug en hebben hun eigen huisje. Samen met mijn middelste dochter pakte ik ze uit en testte ik ze.

Review-Little-Live-Pets-muizen-Chocrocker-GoodGirlsCompany-winactoe

Little Pets muizen

De little Pets muizen kan je in een losse verpakking kopen. Dan kosten ze € 14,99. Maar wanneer je het muizenhuis koopt, zit daar ook al een muisje bij. Een bezig baasje die net zoals een echte muis heen en weer dartelt door het huis. In de verpakking zit het huis en twee losse stukken waarmee je de speelzone kan maken. Mijn dochter van 8 kon de verpakking zelf losmaken en de verschillende onderdelen (zonder mijn hulp) in elkaar zetten. Groot voordeel is dat er al batterijen zijn inbegrepen dus je kind kan meteen aan de slag. Dus geen drama omdat je geen of de verkeerde batterijen in huis hebt.

Review-Little-Live-Pets-muis-Chocrocker-GoodGirlsCompany-winactie
Review_Little_Live_Pets_egelhuisje_mouse_Chocrocker_GoodGirlsCompany-winactoe

Er zijn 8 verschillende muizen verkrijgbaar die luisteren naar hippe namen zoals; Appelswinger, Dansengeltje, Lolly Rapper, Bella Tina, Chocrocker, Wildebas, Melodie en Danskoningin. De muizen hebben twee verschillende functies. Naast heen en weer lopen kunnen ze ook dansen. Met hun kleine lichaampjes maken ze hippe pasjes. Te leuk om niet te lachen.

Het muizenhuis kost € 24,95.

Review-Little-Live-Pets-muizenhuis-Chocrocker-GoodGirlsCompany-winactoe

Little Live Pets egelhuisje

Naast muizen heeft Little Live Pets nu ook egeltjes. Egeltjes zijn schattig en voor deze beestjes geldt dat ook. Ze kruipen over de tafel.

Review-Little-Live-Pets-egeltjes-Patsy-Pitje-GoodGirlsCompany-winactoe

Little-Live-Pets-egeltjes-Patsy-Pitje-GoodGirlsCompany-winactoe

Little-Live-Pets-egeltjes-GoodGirlsCompany-winactoe

Als je hun neusje aanraakt, rollen ze zich op tot een bal. ls de kust weer veilig is, kruipen ze vanzelf uit hun schulp. Net zoals echte egeltjes. Zelfs wanneer je geen huisje hebt, kan je kind zich er leuk vermaken. Ze rollen het leven van je kind binnen om zo het beste vriendje te worden.

Ook de Little Live Pets egels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben vrolijke namen zoals:

 • Patsy Pitje (groen, want lijkt op watermeloen)
 • Prinses Prik (roze met een kroontje)
 • Stekelengel (wit met engelenvleugeltjes)
 • Sneeuwpopje (blauw met sneeuvlokjes)

De egels kosten €16,99 per stuk het bijpassende egelhuisje kost € 29,99.

Little-Live-Pets-GoodGirlsCompany-winactoe

Win het Little Live Pets egelhuisje

Ook de het vrolijke egeltje heeft een eigen huisje. Ik mag een lieve lezer blij maken met het Little Live Pets egelhuisje. Deze verpakking bevat een egeltje en een handleiding. Het huisje kost € 29,99.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 1 mei 2017.  De winnaar krijgt na 2 mei  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Kende jij het Little Live Pets egelhuisje al?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  3 mei 2017 at 21:42

  Ooh wauw toffe actie
  Waag graAG een kansje voor mijn communicant Sharona 😍 die dol is op diertjes en ik hier enorm mee zou kunnen verrassen 👍 duimen omhoog 👍

1 2

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!