Geen categorie

Lily-Balou zomercollectie 2015

26 februari 2015

Lily-Balou, het Belgische modelabel voor kinderen die echt kind mogen zijn, is in een paar jaar tijd uitgegroeid van een basiclijn tot een volwaardige kindercollectie. Deze zomer lanceert het label zelfs een eerste feestcollectie voor alle spelende feestneuzen. Het belooft een bont seizoen te worden vol primaire Lily-Balou kleuren aangevuld met een aantal frisse modekleuren die ons meenemen langs zeeën en weilanden.

Je spruit zal zich maar al te graag laten meevoeren door de vrolijke Lily-Balou kapitein. De ontdekkingstocht gaat van speelse haaien en visjes over ankers en dolfijntjes tot bootjes. Je uk wordt meteen gepromoveerd tot olijke matroos in speels gekleurde marinestreepjes.

_LilyBalou_zomer2015_tropische kleurenOp de boerderij

Is je kleintje geen waterrat? Het platteland met liefijke vlindertjes, meneer de haan, gietertjes, tractors, lieveheersbeestjes en een enthousiast zonnetje zal het zeker kunnen smaken! Zoon- of dochterlief wordt meegetroond doorheen talloze taferelen waardoor hij/zij zich elke dag op boerderijvakantie zal wanen! Frisse lucht en ravotten maar!

Af en toe mag het al eens ietsje meer zijn. Laat je oogappel zijn/haar eerste exotische stapjes zetten. Omdat het echte oerwoud en tropische stranden waarschijnlijk niet binnen handbereik zijn, zorgt Lily-Balou voor een Bounty-gevoel thuis! Bonte papegaaien, fris muntgroen en surfplanken brengen de kleintjes zeker in de juiste sfeer!

Lily Balou_kinderkleding_fashionblog GoodGirlsCompany_Josan Jongbloed

Alle eendjes zwemmen in het water

De zomer heeft opnieuw mooie dagen voor ons in petto. Water is de beste bondgenoot om met je kleine spruit volop te kunnen genieten op warme momenten! De heerlijke afkoeling van waterdruppels groot of klein, zorgt voor uren plezier! Om deze momenten zo onbezorgd mogelijk te laten verlopen, zijn de zwemkleertjes van Lily-Balou met UV 50-bescherming opnieuw van de partij! De eendelige pakjes zijn er voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Voor kindjes tot 6 jaar bestaat er een tweedelige variant. Beide modellen zijn tot boven gesloten waardoor je lieve spruit optimaal beschermd is. Alleen snoet, onderarmen en –benen moet je nog regelmatig insmeren.

Lily Balou_zomer2015_cool T-shirt met rolschaatsprint

Speel proof op je eigen eerste feest!

Het Antwerpse label houdt van spelende kinderen en ontwerpt dan ook steeds kleding die een hoog draagcomfort garandeert. Ragfijne stofjes en strakke kleding passen duidelijk niet in het Lily-Balou concept. Spelen, feesten en ravotten des te meer! Daarom brengt Lily-Balou nu ook een aantal feestelijke outfits uit die speel proof zijn. Geklede broeken (kort of lang met verstelbare band en een beetje stretch voor ultiem draagcomfort), hemdjes en gebreide polo’s voor hem en feestelijke zwierkleedjes of jurkjes met een lieflijk claudinekraagje en gilets in ajourmotief voor haar geven een feestelijk cachet aan onze kleintjes.

LilyBalou_zomer2015_GoodGirlsCompany

Zacht, zachter, zachtst

Streelzachte materialen die ook nog onderhoudsvriendelijk zijn voor mama, dat is waar ontwerpster Anne steeds naar op zoek gaat. Ook deze zomer zijn spons en biokatoen in uni en all over print goed vertegenwoordigd. Daarnaast vind je sweatstof dat opgevrolijkt is met opdruk of applicaties. De knitwear is stevig uitgebreid met ajourmotieven, polo’s, gilets en truitjes. Nieuw is het fris aanvoelende geweven materiaal dat meer geklede ontwerpen toelaat zonder aan draagcomfort in te boeten.

Lily-Balou_zomerjurkje_zomercollectie 2015_zomerkledij

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!