Baby's en kinderen Kinderkamer Lifestyle

Lifestylecollectie 2015 van Room Seven

30 januari 2015

Nog even en het is voorjaar. Ook zo last van lentekriebels en grote voorjaarsschoonmaak-gevoelens? Hoogste tijd om de kinderkamer aan te pakken en te vernieuwen met leuke lifestyle artikelen. Met de nieuwe lifestyle collectie van Room Seven ben je meteen klaar. Kies voor een stoer jungle-thema als je jongens hebt. Of ga voor lief en zomers thema voor je dochters. Uiteraard gebruikt Room Seven ook nu weer de mooiste kleuren om de collectie te laten uitblinken.

Room Seven lifestyle 2015_3

Een aantal weken schreef ik over de nieuwe kledingcollectie van Room Seven, maar zoals de kenners weten, brengt Room Seven ook elk jaar een nieuwe lifestylecollectie uit.
De lifestylecollectie van Room Seven brengt voor jongens een stoer jungle-thema. Quilts met zeer uitgewerkte borduursels zijn perfect te combineren met beddengoed voorzien van tropische eilanden. Zorg voor een passend behang op de muren en  een toffe tas voor school en je eigen Tarzan is er klaar voor!

RoomSeven_toffe tasen_lifestyle

Voor de meisjes wordt het een zomer om nooit te vergeten. Kies voor het thema pony-camp of ga voor summer-camp. Prachtig beddengoed met mooie borduursels en streep prints kunnen perfect gecombineerd worden met vrolijke kussens en een zomers behang.  Vrolijk roze en mintgroen voeren de boventoon, gecombineerd met frisse zomerse kleuren wordt het een kinderkamer waar ieder kind vrolijk van wordt. Helemaal van nu!

RoomSeven_lifestyle 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!