Lifestyle video en vlogs

Video voorraadkast opruimen en herorganiseren

24 januari 2023
foto van vrouw in opgeruimde voorraadkast

Ons nieuwe huis heeft een voorradkast. In de afgelopen vier maanden gooide ik daar alles in waar ik makkelijk en snel vanaf wilde zijn. Opgeruimd staat netje. Maar, inmiddels begon het me steeds meer te orriteren dat ik niks kon terugvinden. Mijn kast slipte dicht. Tijd om hem op te ruimen en te herorganiseren.

Video voorraadkast opruimen

In deze video laat ik je zien hoe ik mijn voorraadkast heb opgeruimd en opnieuw georganiseerd met de Curver Terazzo opruimbakken van de Action. Ik laat je zien hoe chaotisch mijn voorraadkast met planken er eerst uitzag. En natuurlijk zie je het eindresultaat; een opgeruimde voorraadkast waarin het proviand vindbaar is.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan
Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]