Carnaval

Leuke carnavalskleding van AliExpress voor Power Girls

20 januari 2018
Leuke carnavalskleding van AliExpress voor Power Girls

Natuurlijk kan je dochter zich dit jaar weer als prinses verkleden voor Carnaval. Maar wij zochten leuke carnavalskleding van AliExpress uit gebaseerd op power vrouwen.

Nu er massaal een petitie getekend is voor 2 vrije dagen rondom Carnaval kunnen we er niet meer om heen. Carnaval is een ding. Genoeg reden om dit jaar nog meer uit te pakken Wij zetten leuke carnavalskleding van AliExpress

De leukste carnavalskleding van AliExpress

De leukste carnavalskleding van AliExpress-Rapunzel jurk

Rapunzel

Als ik dan toch voor een prinsessenfilm moet gaan, kies voor Tangled. Dit is een musthave voor elke moeder die door de prinsessenfase gaat en graag wil dat haar dochter een voorbeeld neemt aan moedige prinsessen. Als baby wordt Rapunzel ontvoerd door de slechte Moeder Gothel. Dit doet Gothel omdat het lange haar van Rapunzel geneeskrachtige gaven zou hebben. Moeder Gothel sluit Rapunzel op in een hoge toren. Voor haar eigen bestwil maar Rapunzel verveelt zich dood.Ze wil al sinds jaar en dag naar de ‘zwevende lichtjes’, die elk jaar op haar verjaardag aan de hemel verschijnen. Op een dag komt Flynn Ryder, zich in de toren verstoppen om zo te ontkomen aan zijn belagers. Rapunzel overmeestert hem en laat hem vrij op voorwaarde dat hij haar naar de zwevende lichtjes brengt.

Bovenstaande Rapunzel jurk is natuurlijk beeldschoon als carnavalskleding voor je dochter dit jaar.

Carnavalskleding-meisjes-AliExpress-Rapunzel jurk

Wonder Woman

Wonder Woman was dé film van 2017. Eindelijk eens een actiefilm waarin een vrouw de hoofdrol vertolkte.En wat deed Gal Gadot het fantastisch. Diana, prinses van de Amazonen woont met haar familie op het eiland Themyscira. Als jonge sterke vrouw redt ze een piloot uit het water die met zijn vliegtuig in zee crasht. Deze piloot heet Steve Trevor en is een spion uit de Eerste Wereldoorlog. Via hem hoort Diana over de oorlog. Ze vermoedt dat deze veroorzaakt wordt door Ares de god van de oorlog. Daarom wil Diana Ares stoppen om zo miljoenen mensenlevens te kunnen redden.

Carnavalskleding-meisje-AliExpress-Farao-GoodGirlsCompany

Cleopatra de Egytische koningin

Cleopatra is een begrip. Ze is verreweg een van de bekendste Egyptische vorstinnen. Haar affaaires met Julia Caesar en Marcus Antonius zijn beroemd. Maar het verzekerde haar in elk geval nog jaren van de macht over Egytpe. Dus is je dochter dol op geschiedenis? Laat haar dan dit jaar als Egyptische prinses gaan.

Carnavalskleding-meisje-AliExpress-Kleine zeemeermin-GoodGirlsCompany

De Kleine Zeemeermin

Een zeemeermin kostuum waarbij je dochter niet in bikini stukje over straat paradeert. Blijft moeilijk. Maar wij zouden natuurlijk niet GoodGirlsCompany zijn als we geen zeemeermin verkleedset konden vinden die niet zo half bloot is. De kleine zeemeermin is natuurlijk het wereldberoemde sprookje van Hans Christiaan Andersen. Okay Ariel is misschien een beetje een opstandige puber, maar het volgens van je hart en dromen is nooit slecht.

Carnavalskleding-meisje-AliExpress-piraat-GoodGirlsCompany

Grace O Malley

Waarom we bij piraten meestal aan jongens denken, is mij een raadsel. Grace O Malley was een vrouwelijke Ierse zeerover. Vandaag de dag is ze een belangrijk persoon uit de Ierse geschiedenis. Toen haar kinderen ontvoerd werden, ging ze ze zelf terug halen. Op AliExpress heb je verschillende carnavalskostuums voor kinderen.

carnavalskleding van AliExpress-GoodGirlsCompany

Opblaasbaar Eenhoorn outfit

Bovenstaande carnavalskleding zag ik afgelopen Halloween al veel voorbij komen. Maar AliExpress heeft het dus ook. Je dochter kan kiezen uit een eenhoorn of ze gaat voor een stoere dinosaurus. Het is 2018 dus ze mag zelf weten wat ze wil zijn.

Doe jij ook aan Carnaval?

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]