Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Leuk uitstapje| Doornroosje De Musical

5 november 2019
Doornroosje de musical 2019_The Millennial Mom

Enkele weken geleden ging Doornroosje De Musical in premiere wij waren er bij en laten je in een video zien wat je allemaal verwachten kan tijdens dit leuke familie uitje.

Video Doornroosje De Musical

De voorstelling duurt 75 minuten. In bovenstaande video krijg je een goed beeld van hoe het verhaal verloopt.

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Doornroosje de Musical

Van Hoorne Doornroosje de Musical_The-Millennial-Mom

Doornroosje wordt als prinsesje geboren op een kasteel. Nadat beide ouders omkomen, blijft ze als wees achter. Maar niet alleen. Er zijn drie goede feeën om haar op te voeden en een sleutelbewaarder om er op toe te zien dat als ze 21 is ze haar kroon krijgt.

Ze groeit op tot een prachtig meisje en niks lijkt haar kroning tot koningin in de weg te staan. Er is alleen 1 klein probleempje: ze moet wel trouwen met een prins. Maar wat moet je doen als je ware liefde geen prins is en dus niet in aanmerking komt? En Fien het op je gemunt heeft omdat zij de machtigste vrouw van het hele rijk wil worden? Dat zie je allemaal in Doornroosje De Musical.

Producent en acteur Michael van Hoorne:

“Het is fantastisch om te zien dat bezoekers (terug)komen voor het verhaal en de humor van onze sprookjes. Maar, we willen natuurlijk blijven vernieuwen én verbeteren. Zo maken we deze keer, voor het eerst in onze reeks van sprookjesmusicals, gebruik van unieke meerstemmige zang door onze drie prachtige feeën. Écht een prachtig geluid!”,

Sita

Sita in Doornroosje_The Millennial Mom

Sita, die eerder de rol van Rapunzel en De Kleine Zeemeermin vertolkte, speelt nu de rol van Doornroosje, het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel. Met haar prachtige stem en overtuigende performance weet Sita de hele zaal te betoveren. Naast Doornroosje is bovendien een grote rol uiteraard weggelegd voor het dolkomische tovenaarsduo Titus en Fien.

Met hun hilarische, slapstickachtige scènes zorgen ze voor een zeer toegankelijke, vrolijke voorstelling voor jong én oud

Wat wij er van vonden

review Doornroosje de Musical_The Millennial Mom

Doornroosje De musical is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ik ging samen met Chloé. Het leuke aan de musicals van Van Hoorne is dat kinderen helemaal verkleed mogen komen. Wat natuurlijk geweldig is als je dochter in de prinsessenfase zit. Het bezoek aan de schouwburg voelt echt als een uitje. Ze weten perfect hoe ze kinderen moeten vermaken.

Het klassieke sprookje is iets meer aangepast aan deze tijd. Dat merk je in de personages van de feeën. En juist dit soort kleine accenten maken het ook leuk voor de nieuwe generatie. Op geen enkel moment werd het verhaal echt te spannend. De hele zaal lag juist plat door de grappige humor zie, zoals je bij Van Hoorne gewend bent, zich zowel op kinderen als volwassenen richt. Het meerstemmig zingen klonk wonderschoon.

Waar speelt Doornroosje de Musical?

Van Hoorne Doornroosje de Musical_The Millennial Mom

De Musical is tot en met 14 juni 2019 in meer dan 150 theaters te zien door heel Nederland. Benieuwd naar wanneer Doornroosje de musical bij jou in de buurt speel? Kijk dan hier voor meer informatie en tickets.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]