Lifestyle

De Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker

14 december 2016
Winactie-Leitz-WOW-Mini-Bluetooth-Speaker-GoodGirlsCompany

Elke kerstklassieker klinkt gewoon net iets mooier met de Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker. Daarom kun jij deze vandaag winnen. 

Zodra het december is, leven wij in huize GoodGirlsCompany op kerstmuziek. Van religieuze klassieker tot all I want for Christmas en Feliz Navidad. Mijn oudste dochters kunnen alles feilloos mee bleren en we schamen ons er dan ook niet voor om dat te doen. In de auto, in huis, in de winkel…overal! Tot groot verdriet van de man des huizes.


Leitz-WOW-Mini-Bluetooth-Speaker-GoodGirlsCompany

De Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee had wat een een bluetooth speaker is of wat je daarmee kan. Tot aan het grote Sinterklaasspel (9 december) had ik er namelijk ook nog nooit een gezien. Maar tussen het dobbelen, ging bij mij het lampje branden. Wat een ontzettend leuk ding is zoiets! De Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker is toch wel een must have voor elke gadget mommy. Het heeft een stevige metalen behuizing. En een ingebouwde microfoon voor conference calls. Het biedt je twee mogelijkheden om je favoriete muziek af te spelen. Vanaf je mobieltje of vanaf een micro SD kaart via de geïntegreerde mp3-speler.

Wil je lekker alleen geniet van je muziek? Dat kan ook want de Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker is voorzien van een koptelefoonaansluiting. En je kan het volume smooth bedienden, heen en weer skippen tussen het volgende en vorige nummer. Druk op play om af te spelen en op pauze voor een onderbreken. En natuurlijk kan je op deze modern vormgegeven mini-dj ook direct de muziek van je telefoon bedienen. Hij kost € 44,-

Win een Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker

In samenwerking met Leitz mag ik voor onze #12DaysofChristmas Winactie een Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker  weggeven. Super leuk om samen met je kinderen te doen en nieuwe bouwwerken te maken. Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) met enthousiaste reactie. (geen zielige verhalen die worden gedelete).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Volg mij op Instagram

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #12DaysofChristmas #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met donderdag 22 december 2016. De winnaar krijgt vrijdag 23 december 2016 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

12-days-of-christmas-goodgirlscompany

 Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even andere leuke winacties. Tamara geeft maar liefst drie prijzen weg een shampoo set van Head & Shoulders, Olaz Regenerist reinigingssysteem en een Venus Swirl. Cassandra geeft ook twee prijzen weg Ice Age 5 en een heerlijke verwenpakket van Treets Traditions weg.

Liefs Josan

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marthe
  14 december 2017 at 01:40

  Yes please. Mijn man deed onze bluetoothspeaker kapot in de verbouwingen. Die dingen blijken niet zo goed tegen stof te kunnen 🤣.

 • Reply
  Jennifer Lee
  22 december 2016 at 18:00

  Super geweldig voor mn vriend. Doe enorm graag mee!

 • Reply
  Denise
  19 december 2016 at 20:40

  Jaaaaa superleuk!!! Dan kunnen mijn kleine meisje en ik echt overal maar k3 luisteren en samen swingen en dansen! 🙂

 • Reply
  brants harry
  19 december 2016 at 11:16

  wat een mooie prijs, cool voor mijn kleinzoon kan hij overal muziek beluisteren

 • Reply
  kempenaers
  19 december 2016 at 11:15

  leuke actie, doe graag mee overal muziek tof

 • Reply
  Lotte en Saar
  18 december 2016 at 21:32

  ILOVEMUSIC! <3
  Meebléren nóg meer! 😍
  Toffe prijs!

 • Reply
  Natasja Smit
  18 december 2016 at 20:00

  eeuuh bouwwerken kunnen we er niet van maken 😉 Maar we kunnen er wel samen plezier van hebben, onze favoriete muziek uit de speaker en lekker swingen & meezingen

 • Reply
  Coloured Goodies, donkere poppen, Afrikaanse kleding en meer
  18 december 2016 at 18:01

  […] Win Leitz Wow bluetooth speakers […]

 • Reply
  Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany
  18 december 2016 at 16:02

  […] Win Leitz Wow bluetooth speakers […]

 • Reply
  Olaz Regenerist 3-zone super reinigingssysteem - GoodGirlsCompany
  17 december 2016 at 16:02

  […] Win Leitz Wow bluetooth speakers […]

 • Reply
  M.j.h.
  17 december 2016 at 14:56

  dit is een leuke prijs!

 • Reply
  Burkley verzorgingstas, stijlvolle luiertassen voor moeders
  16 december 2016 at 16:03

  […] Win Leitz Wow bluetooth speakers […]

 • Reply
  Linda Smeets
  16 december 2016 at 02:00

  Music is life! Ik hou van muziek en kan niet zonder. Een bluetooth speaker is handig om mee te nemen tijdens dagjes/weekendje weg en tijdens de zomer in de tuin. Kortom, ik doe graag mee en heb de actie gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Review Aussie Frizz Miracle met kroeshaar - GoodGirlsCompany
  15 december 2016 at 22:27

  […] Win Leitz Wow bluetooth speakers […]

 • Reply
  Marianne V
  15 december 2016 at 22:17

  Oh super! Dit zou goed van pas komen om de dochter op haar kamer naar muziek te laten luisteren.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  15 december 2016 at 21:35

  Ik krijg binnenkort mijn eerste smartphone (nadat mijn ‘baksteen’ gsm helaas niet meer mee wou werken) en het zou heel leuk zijn mocht ik die kunnen koppelen aan zo’n leuke box! Dan voel ik mij misschien al iets minder verloren met die smartphone 😉

 • Reply
  Susan
  15 december 2016 at 19:04

  Wat zien deze er leuk uit. Wat nog leuker is als ik deze kan gebruiken dan kan onze kleine man overal van muziek genieten en samen met zijn zus dansen.

 • Reply
  Leslie muller
  15 december 2016 at 16:37

  Jaa leuk! Kunnen we lekker overal waar we ook zijn dansen haha. Lekker muziekje in de speeltuin heerlijk

 • Reply
  Stina
  15 december 2016 at 12:53

  Ik hou van muziek en zingen maar kan niet zingen (lees beetje (lees beetjeboel) vals). Als ik acapella mijn lied aanhef rennen mijn kinderen de kamer uit Met deze box kan ik mijn favo muziek op zetten en en (zachtjes) mee zingen en kunnen de kinderen gewoon rustig in de kamer blijven

 • Reply
  Marianne S
  15 december 2016 at 12:04

  Erg leuke blijmaker voor mijn tienerdochter!

 • Reply
  Marian
  15 december 2016 at 10:47

  Ik word alleen van de kleurtjes al vrolijk! Lijkt me erg handig gewoon draadloos via mijn smartphone. Maak graag een kansje.

 • Reply
  Van Gaans
  15 december 2016 at 10:43

  Oh wat ontzettend gaaf! Met deze winactie doe ik zeker mee!!

 • Reply
  Lara
  14 december 2016 at 23:31

  wat gaaf deze zou ik heel graag willen winnen 😍ik heb daar onder gereageerd maar mijn mail is fout 😅

 • Reply
  Lara
  14 december 2016 at 23:29

  wat gaaf deze zou ik heel graag willen winnen 😍

 • Reply
  Marange
  14 december 2016 at 22:26

  Yesss super cool. Deze hippe mama doet mee! Ik doe nog een dansje en ga verder met duimen

 • Reply
  Nadia Gard
  14 december 2016 at 22:14

  Gaaf! Super leuk zo’n bluetooth speaker doe graag mee met de loting 😃 #NoMusicNoLife

 • Reply
  Vivianne Marchal
  14 december 2016 at 21:55

  Gaaf! Deze zou ik graag winnen! 🙂

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  14 december 2016 at 21:30

  altijd leuk! Ik doe mee zodat we in de tuin ook lekker muziek hebben als we met de kinderen buiten spelen 😀

 • Reply
  Channa
  14 december 2016 at 21:23

  Ja elk moment van de dag lekker ‘LET IT GO’ mee zingen met mn dochters!!
  super om zo elke dag te beginnen 🙂 wordt ik helemaal vrolijk van! en zij trouwens ook 😉

 • Reply
  Luisa Hansen
  14 december 2016 at 21:23

  Heel tof dit! Mijn buren gaan dit zeker minder waarderen mocht ik winnen haha.

 • Reply
  Lianne
  14 december 2016 at 21:07

  Dat is Spotify door het hele huis! Gezellig!

 • Reply
  Mariska GiulianoJazzlyna
  14 december 2016 at 20:38

  Jaaaahhh lekker kerstliedjes meezingen!! Vooral jingle bells!!

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  14 december 2016 at 20:37

  Ik heb ook niet veel verstand van dit soort moderne gadgets, maar deze klinkt me als muziek in mijn oren!

 • Reply
  Anneliese de Waal
  14 december 2016 at 20:24

  Echt heel erg mooi !!, ik doe graag mee, zou super zijn 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply
  Wanda
  14 december 2016 at 19:30

  Sorry ladies, ik ga helemaal niet mee bleren met mn 4 kids…. Neee ik ga hem zo hard zetten dat ik ze even niet meer hoor. M’n hoofd vullen met Bach ipv Mammm 😇

 • Reply
  Naomi van der laan
  14 december 2016 at 18:58

  Jaaaaaa kunnen we nog harder de kerst muziek draaien!!! 😍

 • Reply
  Linda V
  14 december 2016 at 18:34

  OW deze lijkt me echt superhandig. Zou hem heel erg graag winnen. Ook hier wordt er graag geblèrd 😄

 • Reply
  Lieke Puts
  14 december 2016 at 18:05

  Heel leuk! Zo kan ik met mijn dochter van 3 heel hard overal o dennenboom op YouTube zetten en meezingen 😁

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  14 december 2016 at 17:54

  Deze gadget mommy vind dit ook een geweldige prijs om wanneer het weer mooi weer wordt mee te nemen naar de camping om ook buiten lekker te kunnen genieten van muziek!

 • Reply
  inge schouten
  14 december 2016 at 17:41

  Siper leuk dan kunnen ik en mijn meiden lekker dansen want daar houden we zo van! 😁

 • Reply
  haia
  14 december 2016 at 17:27

  Cool cool cool lekker swingen maar.

 • Reply
  Patricia
  14 december 2016 at 16:54

  Whoop whoop all we want for x mas s zo een geweldig apperaat. Want hier zijn we met 1 mama en 3 kids en ook wij houden er van om mee te zingen(de buren vinden het iets minder mooi) maar oh zo gezellig. Dus we doen graag mee en hopen op 1 van die toffe speakers

 • Reply
  Floor verseveldt
  14 december 2016 at 16:37

  Geweldig dan word de badkamer poetsen nog leuk

 • Reply
  Sofie
  14 december 2016 at 16:25

  Wauw, wat een superleuke prijs! Count me in! Boehaaa! 😀

 • Reply
  Marthe
  14 december 2016 at 16:23

  Waauw zo cool! Mijn iPhone heeft nog een toffe speaker nodig om mee verbonden te worden 😅😊😊😊😊

 • Reply
  Willeke
  14 december 2016 at 16:15

  Wat COOL! Super! Soms komen er zulke prachtige en zulke bijzondere hebbedingen voorbij! Om te watertanden! Zomaar geweldig! Leuk hoor!

 • Reply
  Anna
  14 december 2016 at 16:12

  Weer een te gekke winactie!! Woooeehooee
  Facebook: An Na
  Instagram: Newyorkje88

 • Reply
  Irene Niec
  14 december 2016 at 16:09

  Super hoor, ik zou wel graag zo een gave speaker winnen voor mijn kleindochter, nu neemt ze steeds haar telefoon mee in de badkamer

 • Reply
  Jacqueline
  14 december 2016 at 16:06

  Wow ze zien er echt prachtig uit en daar wordt je al vrolijk van en dan nog die heerlijke muziek erbij, moet goed komen deze kerst

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  14 december 2016 at 16:04

  Tjonge, jullie geven super leuke prijzen weg zeg. Dit is er weer zo eentje. Dit lijkt me super handig, vooral omdat deze draadloos is. Makkelijk om in de badkamer muziek te luisteren zonder risico van een vochtige telefoon.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!