8 days of Christmas Interieur Lifestyle

Winactie 5 | Leitz MyBox opbergdozen

9 december 2017
Leitz MyBox-GoodGirlsCompany

Opgeruimd staat netjes met de Leitz MyBox opbergdozen. Vandaag kan je  een van de 2 sets winnen zodat je het nieuwe jaar met een opgeruimd huis kan beginnen.

Een collega sprak ooit gelukzalig tegen mijn man “Jij hebt dochters. Dat scheelt want hun speelgoed is aanzienlijk kleiner.” Ik denk dat hij wel gelijk heeft. Vergeleken bij een parkeergarage, autoracebaan, grote auto’s en nog grotere dino’s valt het speelgoed van mijn dochters mee. Op het Playmobil na, past het allemaal goed in opbergdozen. Of manden want daar hebben ze er ook heel veel van. Toch kent een meidenhuishouden weer andere uitdaging; prullaria.

Leitz MyBox opbergdozen-GoodGirlsCompany

Je weet dat je een meidenhuishouden hebt als….

Yep, laat het aan mijn dochters over allerlei kleine dingetjes te verzamelen, bewaren of mee te nemen. Meestal onder het excuus van “Het moet” en “Ach, het is maar heeeeeeeeeel klein”.  Vervolgens kijken ze er nooit meer naar om. En zo slipt het huis dicht met hele kleine Happy Meal speeltjes, lip glossjes, make upjes, knutseldingetjes en andere frutsels. Ze belanden overal en nergens en zijn altijd kwijt. Tot grote frustratie van mijn meiden maar ook mijzelf. Ik steek geheel mijn hand in eigen boezem. Zelf ben ik namelijk ook allesbehalve opgeruimd.

Voordelen Leitz MyBox

Clean freak

Maar nu ik ouder word, vindt er langzaam een verschuiving plaats. Voorheen kon ik rustig een goede nacht maken in een ontplofte kamer. Hoezo een opgeruimd huis is en opgeruimd hoofd? Dat zit gewoon tussen je oren en ik ben mijn gedachtes redelijk zelf de baas. Maar stiekem begin ik tegenwoordig te experimenteren. Want als ik nu gewoon de kleding weer terug opvouw en in de kast leg? Word ik daar gelukkiger van? Ervaar ik dan die gelukshormonen die vrouwen ervaren die complete schoonmaakroutines op hun blog kwakken? Het antwoord is tot nu toe” NEE, maar het levert wel tijdswinst op…en dat is voor mij goed genoeg.

Leitz MyBox

Vandaar dat ik langzaam maar zeker steeds meer aan het kijken ben wat ik kan opbergen, wegzetten of minimaliseren. Zo heb ik verschillende knutselspullen en washitapes in de Leitz MyBox gestopt. Alles lekker bij elkaar zodat ik het makkelijk terug kan vinden. In de designboxen ruim je alles in een handomdraai op. En het mooie is, ze passen ook nog eens in het interieur. Hij is afsluitbaar en de boxen kun je handig op elkaar stapelen. Met de verschillende bijpassende trays of kleinere boxjes kan je de binnenkant ook weer eenvoudig in verschillende vakken en lagen organiseren. Deze opbergoplossing past in elke huiskamer, slaapkamer, badkamer, keuken of studeerkamer.

Slim opbergen en inrichten

De MyBox is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze kan je onderling stapelen en combineren. Maar je kan de boxen ook uitbreiden met diverse opbergtrays. Daardoor gebruik je de ruimte optimaal en kan je de opbergdoos organiseren zoals jij dat wilt.

Voordelen Leitz MyBox

Nu zijn er altijd lezers die nog steeds menen dat ik geen plastic gebruik. Jawel, hoor zolang het maar BPA-vrij is. De Leitz MyBox is gemaakt van:

 • BPA-vrij hoogwaardig kunststof dus duurzaam
 • waterafstotend en makkelijk schoon te houden.

Wonen en werken in style

De Leitz MyBox is verkrijgbaar in wit met vier verschillende accentkleuren: roze, groen, blauw en grijs. De luxe boxen zijn bovendien perfect te combineren met de bureauaccessoires uit de Leitz WOW serie. Heerlijk! Zo kun je je werkplek en je interieur helemaal naar jouw stijl inrichten.

Winnen-Leitz MyBox opbergdozen-GoodGirlsCompany

Win 1 van de 2 Leitz MyBox opbergdozen

In samenwerking met Leitz mag ik 2 MyBox opbergdozen weggeven. De set bestaat uit een grote box, kleine box inclusief bijbehorende trays.

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en laat weten voor welk sieraad je gaat.
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 17 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Kijk ook even bij Cassandra zij geeft de perfecte kerstoutfit weg.

Liefs Josan

♥ Dit blog is een samenwerking.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  judith
  17 december 2017 at 08:29

  Juist. Dit ziet er handig uit. Want mn kleuter heeft nogal veel spul… ook veel knutselfrutselspul…Dusss ik loot graag mee!!

 • Reply
  Liesbeth Barto
  16 december 2017 at 18:48

  Heel graag doe ik mee voor deze handige opbergbox (liefst niet de roze, verder maakt het niet uit)

 • Reply
  Brenda
  14 december 2017 at 03:22

  Ik ben wel bekend met de producten van Leitz. Mijn kantoor is uitgerust met de Leitz WoW serie, lekker vrolijk. Mis nog wat opberg mogelijkheden, en deze boxen zijn dus een mooie aanvulling. Ik die graag mee

 • Reply
  Liesbeth
  13 december 2017 at 19:35

  Dit is zooooo handig! Ik doe graag mee

 • Reply
  Jip Woldstra
  12 december 2017 at 21:36

  Hier doe ik ook graag aan mee! Het speelgoed dat Sint heeft geschonken heeft een plekje nodig 🙂

 • Reply
  Femke Dekker
  11 december 2017 at 23:47

  Handig … Sara en mama verzamelen veel spulletjes. De wit/roze variant zouden wij goed kunnen gebruiken.

 • Reply
  Stéphanie Rob
  11 december 2017 at 22:27

  De wit met grijze variant vind ik mooi! Opbergdozen zijn altijd handig. Handig om de knutselspullen in op te ruimen!

 • Reply
  Lianne
  11 december 2017 at 20:53

  Heel handig!
  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  11 december 2017 at 14:53

  Ik zou graag kans maken op dit prachtige “sieraad” in de wit met grijze variant!

 • Reply
  kempenaers anita
  11 december 2017 at 10:55

  leuk, opbergdozen heb je nooit genoeg, handig voor knutselmateriaal van mijn kleinkinderen

 • Reply
  Jikke
  11 december 2017 at 09:06

  Wat handig zeg! Hier genoeg rommeltjes om op te bergen. Ik zat zelf te denken aan alle haarspulletjes.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  11 december 2017 at 02:18

  Als deze wel in mijn lades in de keuken passen zou ik zo het zo gaaf vinden en dan ga ik er maar meer kopen. Die de winkel Action ook had maar dan had ik de deksel er niet bij gerekend. Punt 1 krijg ik ze er nooit meer af als ze dicht zijn. Met mijn MS handen. Dus volgende optie lol. Ik duim. Dit is handig maar je hebt zoveel leuke prijzen ik weet niet welke prijs het leukste is. Dus doe ik aan elke bijna mee haha. Jullie zelf schuld haha.

 • Reply
  Wendy v V
  10 december 2017 at 18:10

  Lijkt me super handig voor mijn crea spullen.
  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Marianne V
  10 december 2017 at 09:09

  Ik hoef geen sieraad 😉 maar maak wel graag kans op zo’n set opbergdozen!

 • Reply
  Rieneke
  10 december 2017 at 00:25

  Jaaaa, superhandig voor alle prullaria van onze dochtertjes (en – ik geef toe – ook van mij)!

 • Reply
  Gerda
  9 december 2017 at 23:39

  Ja hier heb ik nog van die kartonnen dozen van de supermarkt waar alles ingestopt wordt..deze zou zoveel mooier zijn en ik zou heel blij zijn met deze MyBox opbergdozen!

 • Reply
  janny kroezen
  9 december 2017 at 23:18

  Wat een ontzettend leuke en vrolijke opbergbox, daar wordt je toch gelijk heel blij van! ??
  Ik doe heel graag mee, want ik heb nog wel wat spulletjes liggen die een mooie opbergplaats verdienen.

 • Reply
  Lotte
  9 december 2017 at 22:16

  Heel handig en nooit genoeg!

 • Reply
  Petra
  9 december 2017 at 21:44

  Hier hebben we jongens- EN meisjesspeelgoed. Kun je nagaan, dat is zeker nu na 5 december weer een hele opruimuitdaging ?

 • Reply
  Marian B
  9 december 2017 at 20:30

  Handig! Dit kunnen we goed gebruiken! Jongens kunnen trouwens ook goed zijn in het verzamelen van prullaria! Tenminste de mijne wel 😉

 • Reply
  Rianne Weerd
  9 december 2017 at 20:27

  Superhandige en mooie opbergdozen! Hier ook een huishouden met meiden en dat geknutsel…..geweldig!! Maar die spullen kmo ik overal tegen! Dit lijken mij superfijne dozen. Dus ik doe graag mee

 • Reply
  michael noo
  9 december 2017 at 19:19

  Niet alleen leuk maar ook super handig!! Heel graag de wit roze voor alle puzzelstukjes van mijn dochtertje Abbygail.. Want die liggen altijd op plekke waar je ze niet verwacht 🙂

 • Reply
  Tamara
  9 december 2017 at 18:41

  Wauw dat is perfect! Daar doe ik graag aan mee!

 • Reply
  Nynke B
  9 december 2017 at 17:21

  Superhandig, ik struikel hier vaak over alle prulletjes en alles wat ik weg gooi, wordt vaak gewoon weer uit de prullenbak gevist…

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  9 december 2017 at 17:07

  Ik doe graag mee voor wit met roze 😀

 • Reply
  Diny Gijsberts
  9 december 2017 at 16:12

  Voor mijn zoon zodat zijn spulletjes niet rond zwerven

 • Reply
  Betti scheringa
  9 december 2017 at 16:05

  Doe graag mee voor kleur grijs
  Handig voor alle knutselspullen of haarspullen

 • Reply
  Silke Broek
  9 december 2017 at 15:56

  Ik doe graag mee!! Geloof het of niet, maar eergisteren zijn er hier 2 opbergdozen gesneuveld!! Komt als geroepen, deze actie! ♡♡♡

 • Reply
  Janet
  9 december 2017 at 15:50

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Mariëlle Otten
  9 december 2017 at 15:06

  Dat zijn handige boxen voor alle playmobildieren van onze oudste zoon (4)! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Sebas
  9 december 2017 at 14:49

  Mijn vrouw Renate R C Van Zijp Troost mijn water mijn vuur mijn rots in de branding echt mijn alles de geweldige moeder van mijn prachtige dochter jacey jazzlin haar eeuwig dankbaar voor alles wat ze toevoegd in mijn leven…haar gun ik deze geweldige prijs ze verdiend het zo…elke dag moet ze opstaan met haar chronische rugpijn na 3hernia,s en toch blijft ze altijd vrolijk en kijkt ze naar de de dingen die ze wel kan zo knap van haar een betere vrouw kan ik mij niet wensen.ze mag echt deze prijs winnen.

 • Reply
  Nancy van der kamp
  9 december 2017 at 14:12

  Super handig ik doe mee

 • Reply
  Cindyj
  9 december 2017 at 14:10

  Ja doldolgraag ik ben erg creatief met kaarten maken en handbelettering! Enz.
  Opbergruimte te kort.
  Dus perfect oplossing . Raak je niks en gaat ook niks stuk!♡ met 3 kinderen!
  Geliked en openbaar gedeeld.?

 • Reply
  Heidie
  9 december 2017 at 14:05

  Altijd chronisch gebrek aan opbergboxen dus ik kom graag in aanmerking. Ik ga voor de groene variant.

 • Reply
  Anita Roelfsema
  9 december 2017 at 14:05

  Geweldig! Ik doe graag mee voor de mooie grijze

 • Reply
  elisabeth maria martina
  9 december 2017 at 13:48

  voor mijn creabea kleindochter ideaal

 • Reply
  Joanne
  9 december 2017 at 13:38

  Heel gaaf!
  Voor de knutsel zooi van mijn dochters?
  Ik zou gaan voor de kleur wit met grijs

 • Reply
  Sylvia
  9 december 2017 at 13:35

  Like like! Ik ding graag mee dankzij mijn hang naar opgeruimde ruimtes Hihi

 • Reply
  Kim
  9 december 2017 at 13:17

  Wauw i like it!!! Ik ben van de bakjes in kasten. Zo veel meer overzichtelijk! Ik ga voor de grijze want dat past overal bij!

 • Reply
  Lieke van Veen
  9 december 2017 at 13:17

  Deze box lijkt me super handig! Ik doe heel graag mee.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en ben geabonneerd op je youtube kanaal (liekeee24)

 • Reply
  Anna
  9 december 2017 at 13:12

  Ik doe heel graag mee..!

  Facebook: An Na

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.