Lifestyle

Leef! Kleurvolle Happiness kit met inspirerende boodschap

13 januari 2017
leef-kleurvolle-happiness-kit-balans_GoodGirlsCompany

Zit jij ook boordevol positieve energie nu het nieuwe jaar is begonnen? Trakteer jezelf of een ander op een Leef! Kleurvolle Happiness kit. Een cadeauset, verkrijgbaar in vijf verschillende thema’s, bestaande uit posters met een bijpassende zilveren armband. Een bijzonder cadeau voor wie een steuntje in de rug kan gebruiken.

Bleu Monday moet nog komen maar aangezien ik dit jaar geen goede voornemens gemaakt heb, heb ik ook geen reden om het somber in te zien. Om jullie ook een beetje in de mood te krijgen, wilde ik je even wijzen op de Leef! Kleurvolle Happiness kit. Dit is een samenwerking van Little Elephant en Studio Ins & Outs. Zoals ik wel eens eerder heb gedeeld ben, ik dol op mooie plaatjes met inspirerende quotes. #sorrynotsorry.

Leonie: “Doordat wij zelf ook wel eens een steuntje in de rug kunnen gebruiken en daarin veel aan elkaar hebben kwamen we op het idee om dit samen te ontwerpen. Hiermee willen we meer vrouwen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.”
leef-kleurvolle-happiness-kit-liefde-GoodGirlsCompany

Leef! Kleurvolle Happiness kit

Studio Elephant kende je waarschijnlijk nog wel van hun armbanden. Deze bevatten een speciale boodschap in Morse code. Erg origineel en onwijs leuk om cadeu te geven. Ook de Leef! Hapiness kit is zo’n pakketje die leuk is o te krijgen en om weg te geven. De cadeausets zijn ontworpen door designer Irene van Zuthem en sieradenontwerpster Leonie van Zonneveld. Twee vriendinnen die besloten de krachten te bundelen.

De Leef! Kleurvolle Happiness kit is verkrijgbaar in vijf verschillende thema’s: Balans, Kracht, Rust, Vertrouwen en Liefde. Elk thema heeft zijn eigen kleur. De kits bevatten twee posters. Eén met een quote over het thema en een met een grote, kleurrijke Leef! print. Achterop elke poster staat een begeleidende tekst met tips om bijvoorbeeld meer balans of rust in je leven te krijgen en een tekst over hoe je de set kunt toepassen. Daarnaast bevat elke kit een prachtige zilveren armband met een edelsteen die aansluit bij het thema.

leef-kleurvolle-happiness-kit-balans-GoodGirlsCompany

Inspirerende boodschap

Door de posters op te hangen en de armband te dragen word je steeds herinnerd aan datgene wat je graag wilt. Hierdoor ga je er ook naar handelen en maak je gemakkelijker keuzes. De Leef! Kleurvolle Happiness kits zijn verkrijgbaar voor € 26,95. Elke set is mooi verpakt in een exclusieve kraft bewaarenveloppe. De posters zijn gedrukt op dik, luxe papier. Hierdoor is het echt een mooi presentje om te geven of te krijgen!

leef-kleurvolle-happiness-kit-vertrouwen-GoodGirlsCompany

Over Little Elephant & Studio Ins & Outs

Ik draag Studio Elephant een warm hart toe omdat ze proberen om vrouwen in te laten zien dat ze goed zijn zoals ze zijn. Ze kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven. Dat is de missie van Little Elephant. De sieraden van ontwerpster Leonie van Zonneveld zijn zowel stoer als vrouwelijk en hebben vaak een bijzondere ondersteunende boodschap.En dan heb je nog Studio Ins & Outs. Zij staan  voor kleur! In de monochrome trend van tegenwoordig probeert eigenaresse Irene van Zuthem met haar vrolijke ontwerpen een tegengeluid te geven. Je vindt er vrolijke kaartjes en posters, maar ook geboortedrukwerk en handige week- en werkplanners.

Houd jij van posters en kaarten met quotes? Of is dat echt zo’n hipster ding 😉

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Cassandra
  14 januari 2017 at 10:27

  Ik ben dol op quotes, behalve die van “in dit huis…” die is nu echt te afgezaagd haha!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 januari 2017 at 11:24

  Ik vind posters met quotes vaak zo zoetig. De ergste vind ik die met ‘In dit huis luisteren we naar elkaar blablabla’.

  Dit is niettemin een mooi pakketje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]