Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Le chic Baby winter 2017

25 augustus 2017
Le_chic-Baby_winter_ 2017_GoodGirlsCompany

Le chic Baby winter 2017 werd geïnspireerd door Engeland. Dat zie je terug in stijlvolle jasjes en jurkjes van tweed en andere super trendy kleding voor de allerkleinsten.

Le-chic-Baby-meisjeskleding-2017-GoodGirlsCompany

Dat Le chic enkele jaren geleden besloot om ook een babylijn uit te brengen, was een goede zet. Deze winter kun je voor je baby- en dreumes dochter ook weer de fijnste modieuze setjes halen. En terecht: fashion is niet gebonden aan leeftijd. Bovendien was het voor veel moeders een uitkomst. Zo konden ze dochters van verschillende leeftijden in dezelfde kleding steken. Ideaal voor schoolfoto, familiefoto of omdat je het gewoon heel leuk vindt om je kind te laten twinnen.

Le-chic-Baby-winter-2017-GoodGirlsCompany

Le chic Baby winter 2017

Als mijn dreumes thuis is nemen we het er van. Vooral in de winter moet ze gewoon een aantal chique feestjurkjes in de kast hebben. Voor de verjaardagen van haar zussen, Kerst en Oud & Nieuw. Gelukkig biedt Le chique ook voor de allerkleinsten romantische kinderkleding.

Le-chic-Baby_winter_ 2017_GoodGirlsCompany

Le_chic_Baby_winter_-2017_GoodGirlsCompany.jpg

De winterkleding van Le chic Baby 2017 heeft subtiele tinten zoals blush roze en antracietgrijs. Eigenlijk zoals we al jaren van Le chic gewend zijn en wel vaker hebben gezien. En toch voelt het alsof ze weer terug zijn naar de basis. Bij waar ze goed in zijn. De bonte zomercollectie van 2017 kon mij namelijk niet zo bekoren. Voor mij heeft een pasgeboren baby schreeuwerige kleuren en prints niet nodig. Ik houd van puur. Doe maar gewoon zachte tinten, fijne materialen en mooie kleding. En het lijkt erop dat de Le chic Baby winter 2017 aan deze wens gehoor heeft gegeven.

Le-chic-Baby_winter- 2017-GoodGirlsCompany

Le-chic-Baby_winter_ 2017-GoodGirlsCompany

Oh en voor alle moeders die wel van kleur houden, maar niet té zijn er leuke items in het zwart, donkerblauw en rood.

Le-chic-Baby-winter- 2017-GoodGirlsCompany

feestelijke-meisjekleding-Baby-feestjurkjes-GoodGirlsCompany

Musthaves Le Chic Baby winterkleding

Natuurlijk hebben kledingstukken deze winter ook weer strass steentjes, strikken, ruches en andere bling bling. En ook prints met diamanten, parfum en andere Parisian chic elementen. Verder komt inspiratie voor Le Chic Baby winterkleding uit Engeland. Zo heeft de lijn verschillende leuke tweedjasjes en zelf een grijs tweed jurkje. Deze laatste is toch wel mijn favoriet uit de hele collectie.

Meer winterkleding voor meisjes:

Onder andere te koop bij :

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!