Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Le chic Baby winter 2017

25 augustus 2017
Le_chic-Baby_winter_ 2017_GoodGirlsCompany

Le chic Baby winter 2017 werd geïnspireerd door Engeland. Dat zie je terug in stijlvolle jasjes en jurkjes van tweed en andere super trendy kleding voor de allerkleinsten.

Le-chic-Baby-meisjeskleding-2017-GoodGirlsCompany

Dat Le chic enkele jaren geleden besloot om ook een babylijn uit te brengen, was een goede zet. Deze winter kun je voor je baby- en dreumes dochter ook weer de fijnste modieuze setjes halen. En terecht: fashion is niet gebonden aan leeftijd. Bovendien was het voor veel moeders een uitkomst. Zo konden ze dochters van verschillende leeftijden in dezelfde kleding steken. Ideaal voor schoolfoto, familiefoto of omdat je het gewoon heel leuk vindt om je kind te laten twinnen.

Le-chic-Baby-winter-2017-GoodGirlsCompany

Le chic Baby winter 2017

Als mijn dreumes thuis is nemen we het er van. Vooral in de winter moet ze gewoon een aantal chique feestjurkjes in de kast hebben. Voor de verjaardagen van haar zussen, Kerst en Oud & Nieuw. Gelukkig biedt Le chique ook voor de allerkleinsten romantische kinderkleding.

Le-chic-Baby_winter_ 2017_GoodGirlsCompany

Le_chic_Baby_winter_-2017_GoodGirlsCompany.jpg

De winterkleding van Le chic Baby 2017 heeft subtiele tinten zoals blush roze en antracietgrijs. Eigenlijk zoals we al jaren van Le chic gewend zijn en wel vaker hebben gezien. En toch voelt het alsof ze weer terug zijn naar de basis. Bij waar ze goed in zijn. De bonte zomercollectie van 2017 kon mij namelijk niet zo bekoren. Voor mij heeft een pasgeboren baby schreeuwerige kleuren en prints niet nodig. Ik houd van puur. Doe maar gewoon zachte tinten, fijne materialen en mooie kleding. En het lijkt erop dat de Le chic Baby winter 2017 aan deze wens gehoor heeft gegeven.

Le-chic-Baby_winter- 2017-GoodGirlsCompany

Le-chic-Baby_winter_ 2017-GoodGirlsCompany

Oh en voor alle moeders die wel van kleur houden, maar niet té zijn er leuke items in het zwart, donkerblauw en rood.

Le-chic-Baby-winter- 2017-GoodGirlsCompany

feestelijke-meisjekleding-Baby-feestjurkjes-GoodGirlsCompany

Musthaves Le Chic Baby winterkleding

Natuurlijk hebben kledingstukken deze winter ook weer strass steentjes, strikken, ruches en andere bling bling. En ook prints met diamanten, parfum en andere Parisian chic elementen. Verder komt inspiratie voor Le Chic Baby winterkleding uit Engeland. Zo heeft de lijn verschillende leuke tweedjasjes en zelf een grijs tweed jurkje. Deze laatste is toch wel mijn favoriet uit de hele collectie.

Meer winterkleding voor meisjes:

Onder andere te koop bij :

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.