Spelen

Lalaloopsy Stretchy Hair en Crazy Hair

16 juni 2015
Lalaloopsy Stretchy Hair-GoodGirlsCompany-meisjesspeelgoed-poppen- Lalaloopsy Girls Crazy Hair

Nog enkele weken en dan is het zomervakantie. Een heerlijke periode waarin de kinderen lekker kunnen bijkomen van een heel jaar school. Wij hebben als vaste traditie dat de meiden zomerspeelgoed krijgen. Dat houdt in dat ze voor een bepaald bedrag speelgoed uit de winkel mogen halen. Enkele jaren geleden kreeg Grace en Lalaloopsy. Dit jaar zijn er nieuwe poppen namelijk de Lalaloopsy Stretchy Hair en Lalaloopsy Girls Crazy Hair.

Vanwege de geboorte van Miss C gaan we dit jaar niet op vakantie maar blijven we in en rondom huis. Dat heeft ook wel wat want vorig zomer woonden we nog niet in dit huis. Dit jaar gaan we optimaal gebruik maken van de tuin. De oudste dochters hebben zelf een chill spot in de garage met tv en Barbie filmpjes. Ik verheug me op weken geen gerace naar school en twee kids die uren zoet spelen.

Voor creatieve meiden is uren aan speelplezier deze zomer gegarandeerd met de nieuwe Lalaloopsy Stretchy Hair en Lalaloopsy Girls Crazy Hair. Bedenk de meest uiteenlopende haarstijlen om ze daarna werkelijkheid te maken op je eigen pop. Nieuw in de Lalaloopsy familie zijn de Tinies: een verzamelconcept waarbij je meer dan 100 verschillende poppetjes kunt verzamelen. Deze zomer is niets te gek voor de Lalaloopsy meiden!

Lalaloopsy Stretchy Hair-GoodGirlsCompany-meisjesspeelgoed-poppen- kinderspeelgoed- binnen spelen met slecht weer

Lalaloopsy Stretchy Hair

Het maakt niet uit of je 5 of 105 jaar oud bent, iedereen vermaakt zich met de nieuwe Lalaloopsy Stretchy Hair! Met deze pop waant je dochtertje zich een ware haarstylist. Het speciale haar van de pop kan tot drie keer de standaard lengte worden uitgerekt. Om te beginnen met stylen, moeten eerst een paar simpele handelingen uitgevoerd worden. Draai allereerst knop die er uit ziet als witte glazuur dicht. Zie je die mooie strik op de pop zitten? Deze is tevens een pomp! Haal hem minimaal 10 keer op en neer om alle lucht uit het haar te pompen.


Stijl het haar daarna in alle denkbare vormen om de meest uiteenlopende kapsels te maken. Dankzij de bijgeleverde haarclipjes kan het haar gemakkelijk worden vastgezet in de gewenste vorm. Ben je toch niet helemaal tevreden met je nieuwe coupe? Geen probleem! Je haalt het kapsel weer gemakkelijk uit model zodat je weer met een schone lei kan beginnen.

Lalaloopsy Girls Crazy Hair

Nieuw jaar, nieuw haar! Vanavond gaan de vriendinnen naar het schoolfeest op de Lalaloopsy kunstacademie. Met wat kapperswerk en styling worden ze zeker de hipste meiden op het feestje. Vandaag het haar in mooie krullen? Geen probleem! De pop is voorzien van speciaal haar dat gemakkelijk te krullen en naar alle gewenste kapsels te buigen is. Tevens maken de verschillende styling accessoires het een waar feest om het haar van jouw Lalaloopsy pop te doen Kleur het haar, voeg glitters toe en maak het voller met echte hairextensions. Wat staat jouw pop het best? Aan jou de keus! Er zijn vier verschillende Lalaloopsy Girls Crazy Hair verkrijgbaar: zoete Jewel Sparkles, snoepje Scoops Waffle Cone,  feestbeest Confetti Carnival en Cinder Slippers, de prinses.

Lalaloopsy Stretchy Hair-GoodGirlsCompany-meisjesspeelgoed-poppen- Lalaloopsy Girls Crazy Hair- Lalaloopsy Tinie house

Lalaloopsy Tinies

De Lalaloopsy familie wordt uitgebreid met nog meer kleine zusjes! De Lalaloopsy Tinies zijn de jongste en meteen de kleinste poppetjes uit de reeks. In totaal zijn er meer dan 100 verschillende Tinies verkrijgbaar, perfect om te verzamelen. Ze zijn voorzien van een klein gaatje, waarmee je ze gemakkelijk aan elkaar kunt rijgen. Op die manier maak je gemakkelijk een sieraad van je lievelingspoppetjes en draag je haar altijd bij je.

Geen meisjesdroom is compleet zonder een droomhuis! De Lalaloopsy Tinies wonen in de meest schattige huisjes die je maar kunt bedenken. Ga jij ’s avonds terug naar je fel roze kasteel of woont jouw Tinie in een huis gemaakt van ijs? Jouw zoete avontuurtje gaat gewoon verder wanneer je thuis komt. Laat je fantasie de vrije loop, want in de wereld van Lalaloopsy is alles mogelijk!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]