Fashion Meisjeskleding Moeder dochter kleding

La Collerette voor mama en mini

2 januari 2017
La-Collerette-moeder-dochter-kleding-GoodGirlsCompany

Bij moeder dochter kleding denken we vaak aan een hele outfit. Maar een klein detail zoals een kraagje van La Collerette voegt ook veel toe aan je outfit.

Het is een nieuw jaar, dus zijn er ook weer nieuwe mogelijkheden om te twinnen met je mini-me. Een van deze nieuwe fashion labels is La Collerette. Een nieuw Nederlands label dat gespecialiseerd is in luxe mock-shirts. Dat is een klein kraagje dat je haast onder elk bovenstuk kan dragen. Het lijkt dan alsof je een hele blouse aan hebt, maar in werkelijkheid is het maar een klein stukje stof.

La-Collerette-moeder-dochter-zelfde-kleding-GoodGirlsCompany

Vlisco

La Collerette viert de start van hun nieuwe label met een ode aan het Nederlandse Vlisco. De wereldberoemde exclusieve stoffenproducent die die typisch Afrikaanse stoffen maakt. Dit jaar bestaan ze 170 jaar en terere van het 170-jarig jubileum van Vlisco, ontwierp La Collerette een special edition kraag die volledig is vervaardigd van Vlisco stof. De kunstige Vlisco patronen komen door de speciale waxtechniek betoverend mooi tot leven.

La-Collerette-mock-shirt-GoodGirlsCompany

Wat betekent La Collerette?

De naam La Collerette komt uit de Franse Renaissance. Vrij vertaald betekent het kraag. Een Collerette balanceert tussen een kledingstuk en een sieraad, het verfraait je garderobe in een handomdraai. Zelf heb ik vaak dat ik sweatshirt niet netjes vind, maar door iets simpels als een kraagje toe te voegen aan je look, maak je het ingetogen classy, zakelijk of edgy en uitbundig. Als je het snel warm hebt of een blouse onder je kleding niet fijn vindt zitten, is het de ideale oplossing.

De collectie van La Collerette heeft naast luxe basiskragen, ook premium specials: kragen met een duidelijk statement die als uitgesproken masterpieces gedragen kunnen worden. Een Collerette siert jurken, tops, cardigans en sweaters. Je kan er alle kanten mee op. Een kraagje is een seizoen loze fashiontrend. In plaats van slechts vier keer per jaar, worden er doorlopend nieuwe kragen aan de collectie toegevoegd. De luxe basiskragen zijn al verkijgbaar vanaf € 39,95.

 

La Collerette voor mama en mini

De kraagjes worden in Europa geproduceerd en zijn gemaakt van stoffen van de hoogste kwaliteit. De specials zijn deels met de hand vervaardigd. Alle kragen worden exclusief verpakt in een speciale cadeauverpakking. Enne deze verpakkingen passen door de brievenbus dus dat scheelt.

De kraagjes van La Collerette Kids, voor mini-me’s van 1 tot 12 jaar, zijn een exacte kopie van de volwassenenlijn: de kinderkraagjes hebben precies dezelfde kwaliteit én stijl. Te combineren van kek tot cute en uitermate geschikt om je moeder dochter outfit helemaal op elkaar af te stemmen.

mock-shirt-La Collerette-GoodGirlsCompany

Design van Nederlandse bodem

Bij ontwerpers van La Collerette zit design in het bloed. De zussen Tineke en Marieke Willems, startten zij in 2005 na het afronden van de Design Academy in Eindhoven hun eigen ontwerpstudio Tweelink. Hiermee realiseerden ze succesvolle (inter)nationale interieurprojecten realiseerden. Samen met een vriendin en online marketeer Noëlle van Balen lanceerden ze het mock-shirt label La Collerette. ‘Met als doel een alternatief te bieden voor het up to date houden van garderobe, zonder dat je een compleet nieuwe outfit hoeft aan te schaffen. Op hun website vind je de nodige inspiratie voor het combineren van het kraagje.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Frederique
  2 januari 2017 at 23:05

  Heel leuk!!

  • Reply
   Josan
   3 januari 2017 at 07:24

   ja nog iets wat je gezellig met je dochter kan doen 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]