Beauty

Kneipp Beauty geheim Sugar & Oil body Scrub

16 april 2016
Kneipp Oil sugar bodyscrub-Afrikaanse marula olie-castor olie-GoodGirlsCompany

De Kneipp Beauty geheim Sugar & Oil body Scrub is een verzorgingsproduct det ik ben gaan waarderen nu ik vaker een vlugge douche pak in plaats van een bad. De olie achtige substantie met suikerscrubdeeltjes is een weldaad voor de huid en maakt hem heerlijk zacht. Met ingrediënten als argan marula en wonderboom en olijfolie is de scrub ultra verzorgend en geschikt voor een droge donkere huid.

Producten voor een Afrikaanse huid-Kneipp sugar oil body scrub-GoodGirlsCompany

De Kneipp Beauty Geheim collectie bestaat natuurlijk al een tijdje. Maar omdat ik vaker een bad dan douch neem, had ik de Sugar & Oil body Scrub nog niet eerder geprobeerd. Nadat ik deze kerst mijn eigen sugar srub had gemaakt wilde ik ook wel eens een keer een kant een klare proberen. Van het merk Kneipp heb ik verschillende producten in huis. Ik vind het heerlijk dat er geen parabenen, onnatuurlijke conserveringsmiddelen of minerale oliën in zitten.

Producten voor een donkere huid-Kneipp sugar oil body scrub-GoodGirlsCompany

 

Verzorging van de donkere huid

Als je net zoals ik een donkere huid hebt, moeten verzorgingsproducten vooral hydraterend en verzorgend van aard zijn. In de Kneipp Beauty geheim Sugar & Oil body Scrub zitten deze voldoende. Op de ingrediëntenlijst staan arganolie (rijk aan vitamine E), castor olie, (veel gebruikt in black hair producten), olijfolie, Afrikaanse marula olie (rijk aan vitamine C). Al met al een hele dosis aan oliën die de huid hydrateren, verzorgen en zelfs de werking hebben om hyperpigmentatie tegen te gaan. Zeg hello tegen flawless brown skin. Een ander groot voordeel is dat deze scrub geen gebruik maakt van plastic deeltjes maar van suiker.

Wat is Marula olie-GoodGirlsCompany-Afrikaanse Marula olie-Kneipp

Kneipp Beauty geheim Sugar & Oil body Scrub

De goudkleurige verpakking van Kneipp Beauty geheim Sugar & Oil body Scrub trok meteen mijn aandacht. Iets wat in zo’n heerlijke luxe verpakking zit, moet wel ongelooflijk lekker ruiken. En dat doet het ook. Het is een zoetige frisse geur. Eigenlijk zoals veel lekker geurende Afro hair producten ruiken. Je ruikt de zoete jojoba olie, maar ook de castor.

Kneipp sugar oil scrub-Afrikaanse huid-Afrikaanse olie

Hoe het werkt? Kneipp Beauty geheim Sugar & Oil body Scrub gebruik je onder de douche. Zorg wel dat je niet direct onder de douche straal staat anders spoel je het meteen van je af. Schep met je handen een kleine hoeveelheid uit de pot en masseer deze met draaiende bewegingen op je huid. Bij het afspoelen voel je dat er een klein glad laagje op je huid achterblijft. Dat hoort zo!

Ervaringen Kneipp op donkere huid

Als je een product gebruikt dat olie bevat hoef je daarna geen bodylotion of bodybutter te gebruiken. Dus lui of deze morgen niet uit te bed te branden? Bespaar je zelf tijd terwijl je jezelf toch een heerlijk verwenmomentje gunt. Je huid ruikt daarna in elk geval heerlijk en voelt zijdezacht aan.

Andere producten in de Kneipp Beauty Geheim lijn zijn:

 • Kneipp Beauty Geheim Badolie € 9,49 – 100 ml
 • Beauty Geheim Huidolie € 8,49 – 100 ml
 • Kneipp Beauty Geheim Doucheolie € 5,49 – 200 ml
 • Beauty Geheim Sugar & Oil Scrub € 9,49 – 220 gram

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

P.s. het kan zijn dat de douche een beetje glad is na het gebruik van de Kneipp Sugar & Oil body Scrub. Houd hier rekening mee. Spoel de douchecabine/ruimte goed schoon dit voorkomt ongelukken zoals uitglijden.

 • Reply
  La Dolce Evita
  17 april 2016 at 10:39

  De producten van Kneipp bevallen mij meestal zeer goed. De scrub heb ik nog niet eerder geprobeerd maar door het lezen van je artikel ben ik nieuwsgierig geworden..

 • Reply
  Deborah
  16 april 2016 at 07:04

  Ik heb dan wel geen bruin huidje, maar wel een droog huidje die wel wat kan gebruiken. Dank voor je bericht en ik ga het ook maar eens proberen ?.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]