Beauty

Kneipp Beautiful Shape huidolie

7 juli 2016
kneipp-beautiful-shape-review-GoodGirlsCompany-Kneipp-wonderolie

Kneipp Beautiful Shape huidolie verstevigt en egaliseert de huid. Het is geen wondermiddel zoals ze zelf zeggen. Maar het versterkt de elasticiteit van de huid en verstevigt het bindweefsel van binnenuit. Wanneer je probleemgebieden zoals buik, billen en benen twee weken lang dagelijks insmeert zou je effect moeten zien. Ik mocht de Kneipp Beautiful Shape huidolie testen. Zoals jullie weten ben ik niet alleen geïnteresseerd in het resultaat maar vooral naar wat er in zit.

kneipp beautiful shape review-GoodGirlsCompany-druivenpitolie

Veel vrouwen zijn onzeker over hun lichaam. We leven in een maatschappij die erg veel waarde hecht aan ons uiterlijk. Waar beauty vaak boven brains en karakter gaat. Te zwaar zijn, is niet altijd leuk maar als je te licht bent, krijg je ook de nodige opmerkingen. Waar te zware vrouwen worstelen met hoe ze kilo’s eraf krijgen en deze er bovenal af blijven, worstelde ik met het omgekeerde.  Hoe kom ik aan en zorg ik dat die extra pondjes blijven zitten? Het was dweilen met de kraan open. Dat wil zeggen tot dat ik zwanger werd.

Mijn huid is minder strak. En ik besef dat geen sportschool six pack, killer body dieet of Weight Watchers kuur dat proces ongedaan maakt.

kneipp beautiful shape review-GoodGirlsCompany

 

Acceptatie van veranderd lichaam

Bij de zwangerschappen van mijn oudste dochters vlogen de kilo’s er aan. Zonder dat ik voor twee at, kwam ik meer dan 20 kilo aan. Al die kilo’s waren er in 14 dagen ook allemaal weer af. Zo’n enorme gewichtstoename en afname vraagt natuurlijk het maximale van de huid rondom je buik. Ik geef het gewoon toe. Ja, ook mijn buik werd versierd met de beruchte strepen: striae. Ondanks dat ik krampachtig smeerde met allerlei spul die beloofd dat te voorkomen.

Vlak na de bevalling was de striae heel erg zichtbaar. Tussen Miss B en Miss C zit 7 jaar. Een voordeel daarvan is dat mijn huid al die tijd kon gebruiken om te herstelen. De striae zat er nog wel, maar het viel minder op. Door de nodige buikspieroefeningen zag je ook niet aan mijn lichaam dat ik al 2 kinderen gebaard had. Nu 1 jaar later na Miss C’s zwangerschap zit ik nog steeds in het proces van acceptatie van mijn veranderde lichaam. De huid is niet meer zo stevig als vroeger. Ik besef dat geen sportschool six pack, killer body dieet of Weight Watchers kuur dat voor elkaar gaat krijgen. Mijn lichaam, zoals ik het kende, is voorbij. Zwangerschappen en ook het ouder worden, zorgen ervoor dat je huid slapper wordt. Opeens heb ik ‘probleemgebieden’. Dat klinkt meteen heel onnodig zwaar. Probleemjongeren noemen we jongeren met mogelijkheden. Dus leek het me wel gerechtvaardigd om het gebieden met een ‘uitdaging’ en kuch ‘mogelijkheden’ te noemen.

kneipp beautiful shape huidolie review-GoodGirlsCompany-verstevigende olie

Voor wie is Kneipp Beautiful Shape huidolie?

De Kneipp Beautiful Shape huidolie is bedoeld voor elke vrouw die haar gebieden met een uitdaging graag goed verzorgt.  De Kneipp Beautiful Shape huidolie is uitermate geschikt voor vrouwen die gewicht zijn verloren na dieet of zwangerschap of die te kampen hebben met cellulitis. De rijke voedende olie is geschikt voor alle huidtypen. Vooral wanneer je een droge of gevoelige huid hebt. Het maakt je huid niet alleen steviger, maar hydrateert deze ook optimaal waardoor hij lekker glad en soepel aanvoelt.

Wat zit er in Kneipp Beautiful Shape huidolie?

Kneipp Beautiful Shape huidolie bevat 2 krachtige natuurlijke ingrediënten: sandelvrucht en druivenpitolie. Dit laatste ingrediënt is rijk aan vitamine E en belangrijke vetzuren. Zoals ik wel eens vaker hebt verteld, beschermt vitamine E de huid tegen vrije radicalen. Daardoor helpt het de tekenen van huidveroudering voorkomen. Sandelvrucht bevordert de doorbloeding van de huid. Waardoor deze de huid zichtbaar verstevigd. Daarnaast zitten er andere natuurlijke oliën in zoals zonnebloemolie, grapefruitolie, wonderboomolie en jojobaolie. Een prachtige verzameling aan rijke essentiële olies die helpen de huid te verzorgen en te verstevigen.

kneipp beautiful shape huidolie-GoodGirlsCompany-resultaat

Review Kneipp Beautiful Shape huidolie

Kneipp Beautiful Shape huidolie zit in een glazen flesje van 100 ml. Het is geen knijpflacon. Hierdoor moet je het flesje echt op de kop houden voordat de olie er langzaam uit druppelt. Vlak na mijn bevalling kreeg ik al een flesje druivenpitolie van de Tuinen. Ik was dus al bekend met de positieve eigenschappen van druivenpitten. Maar het verschil tussen eerder genoemde variant is toch wel de geur. De Kneipp Beautiful Shape huidolie ruikt lekker fris. Doordat hij niet te te zwaar is, makkelijk smeert en snel in de huid wordt opgenomen, is de huidolie ook geschikt om na een douche op een zomerse warme dag te smeren.

Resultaat?

Tja en nu het resultaat. Volgens een experimentele studie was bij 85% procent van de testpersonen in 4 weken tijd de huid zichtbaar steviger, gladder en beter gehydrateerd. Nu ben ik niet het type die met een centimeter in de aanslag vooraf en na foto’s gaat maken. Volgens de informatie was de omvangvermindering bij sommige gebruikers na enkele weken zelfs 3cm rondom de bovenbenen. En bij mij? Nou niet, want er is niks mis met mijn benen.

kneipp beautiful shape huidolie-GoodGirlsCompany-wonderolie van Kneipp

Ik gebruikte hem vooral voor mijn buik. Meestal gewoon na het douchen. Het is niet zo dat ik nu het gevoel heb hier enkele centimeters verloren te hebben. Wel is het zo dat mijn huid steviger is en een stuk beter gehydrateerd, soepeler en gladder. Hierdoor oogt het allemaal ook gewoon net iets strakker. Dus nee, het is geen wondermiddel. Dat mijn huid ouder wordt leer ik steeds meer te accepteren en omarmen. Maar ik wil wel graag mooi oud worden. Elk verzorgingsmiddel dat daar aan bijdraagt, ontvang ik met open armen.

Kneipp Beautiful Shape huidolie kost €12,49,- (inhoud 100ml)

Heb jij al eens een huidolie geprobeerd?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Kneipp Beautiful Shape Body Scrub en Lotion - GoodGirlsCompany
  17 april 2017 at 19:08

  […] verzorgende producten die de huid verstevigen. Vlak na de bevalling van Miss C gebruikte ik al de huidolie. Hier had ik positieve ervaringen mee. Het werkte perfect om de slappe huid van je buik weer een […]

 • Reply
  Annet
  4 september 2016 at 17:05

  Klinkt als een lekkere olie. Ik ben zeker ook van het (leren) accepteren en de cellulitis op mijn benen en billen is daarin een uitdaging waarbij ik het niet erg zou vinden als het wat minder aanwezig zou zijn. 😉

  Ik heb nu een paar reviews gelezen en ga denk ik deze olie toch een keer proberen of namaken. 🙂 Overigens staan er volgens mij 2 foutjes in je stukje. Volgens mij zit er geen grapefruitolie in, ik denk dat je de druivenpit (grapeseed) olie bedoelt? En de oliën die je essentiële olie noemt zijn gewoon geperste oliën en das heel wat anders. 😉

  Dank voor je blog en succes!

  • Reply
   Josan
   5 september 2016 at 20:54

   Dank je wel Annet voor je tips. Het was inderdaad druivenpitolie.

 • Reply
  Cassandra
  8 juli 2016 at 08:22

  Jaaaaa, deze olie ben ik momenteel ook aan het testen. De geur is echt heeeeeeerlijk! Ik merk inderdaad dat mijn huid er zeker strakker van wordt, maar of het idd echt centimeters heeft verloren daardoor, geen idee! Prachtige foto’s trouwens!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!