Beauty

Kneipp Beautiful Shape huidolie

7 juli 2016
kneipp-beautiful-shape-review-GoodGirlsCompany-Kneipp-wonderolie

Kneipp Beautiful Shape huidolie verstevigt en egaliseert de huid. Het is geen wondermiddel zoals ze zelf zeggen. Maar het versterkt de elasticiteit van de huid en verstevigt het bindweefsel van binnenuit. Wanneer je probleemgebieden zoals buik, billen en benen twee weken lang dagelijks insmeert zou je effect moeten zien. Ik mocht de Kneipp Beautiful Shape huidolie testen. Zoals jullie weten ben ik niet alleen geïnteresseerd in het resultaat maar vooral naar wat er in zit.

kneipp beautiful shape review-GoodGirlsCompany-druivenpitolie

Veel vrouwen zijn onzeker over hun lichaam. We leven in een maatschappij die erg veel waarde hecht aan ons uiterlijk. Waar beauty vaak boven brains en karakter gaat. Te zwaar zijn, is niet altijd leuk maar als je te licht bent, krijg je ook de nodige opmerkingen. Waar te zware vrouwen worstelen met hoe ze kilo’s eraf krijgen en deze er bovenal af blijven, worstelde ik met het omgekeerde.  Hoe kom ik aan en zorg ik dat die extra pondjes blijven zitten? Het was dweilen met de kraan open. Dat wil zeggen tot dat ik zwanger werd.

Mijn huid is minder strak. En ik besef dat geen sportschool six pack, killer body dieet of Weight Watchers kuur dat proces ongedaan maakt.

kneipp beautiful shape review-GoodGirlsCompany

 

Acceptatie van veranderd lichaam

Bij de zwangerschappen van mijn oudste dochters vlogen de kilo’s er aan. Zonder dat ik voor twee at, kwam ik meer dan 20 kilo aan. Al die kilo’s waren er in 14 dagen ook allemaal weer af. Zo’n enorme gewichtstoename en afname vraagt natuurlijk het maximale van de huid rondom je buik. Ik geef het gewoon toe. Ja, ook mijn buik werd versierd met de beruchte strepen: striae. Ondanks dat ik krampachtig smeerde met allerlei spul die beloofd dat te voorkomen.

Vlak na de bevalling was de striae heel erg zichtbaar. Tussen Miss B en Miss C zit 7 jaar. Een voordeel daarvan is dat mijn huid al die tijd kon gebruiken om te herstelen. De striae zat er nog wel, maar het viel minder op. Door de nodige buikspieroefeningen zag je ook niet aan mijn lichaam dat ik al 2 kinderen gebaard had. Nu 1 jaar later na Miss C’s zwangerschap zit ik nog steeds in het proces van acceptatie van mijn veranderde lichaam. De huid is niet meer zo stevig als vroeger. Ik besef dat geen sportschool six pack, killer body dieet of Weight Watchers kuur dat voor elkaar gaat krijgen. Mijn lichaam, zoals ik het kende, is voorbij. Zwangerschappen en ook het ouder worden, zorgen ervoor dat je huid slapper wordt. Opeens heb ik ‘probleemgebieden’. Dat klinkt meteen heel onnodig zwaar. Probleemjongeren noemen we jongeren met mogelijkheden. Dus leek het me wel gerechtvaardigd om het gebieden met een ‘uitdaging’ en kuch ‘mogelijkheden’ te noemen.

kneipp beautiful shape huidolie review-GoodGirlsCompany-verstevigende olie

Voor wie is Kneipp Beautiful Shape huidolie?

De Kneipp Beautiful Shape huidolie is bedoeld voor elke vrouw die haar gebieden met een uitdaging graag goed verzorgt.  De Kneipp Beautiful Shape huidolie is uitermate geschikt voor vrouwen die gewicht zijn verloren na dieet of zwangerschap of die te kampen hebben met cellulitis. De rijke voedende olie is geschikt voor alle huidtypen. Vooral wanneer je een droge of gevoelige huid hebt. Het maakt je huid niet alleen steviger, maar hydrateert deze ook optimaal waardoor hij lekker glad en soepel aanvoelt.

Wat zit er in Kneipp Beautiful Shape huidolie?

Kneipp Beautiful Shape huidolie bevat 2 krachtige natuurlijke ingrediënten: sandelvrucht en druivenpitolie. Dit laatste ingrediënt is rijk aan vitamine E en belangrijke vetzuren. Zoals ik wel eens vaker hebt verteld, beschermt vitamine E de huid tegen vrije radicalen. Daardoor helpt het de tekenen van huidveroudering voorkomen. Sandelvrucht bevordert de doorbloeding van de huid. Waardoor deze de huid zichtbaar verstevigd. Daarnaast zitten er andere natuurlijke oliën in zoals zonnebloemolie, grapefruitolie, wonderboomolie en jojobaolie. Een prachtige verzameling aan rijke essentiële olies die helpen de huid te verzorgen en te verstevigen.

kneipp beautiful shape huidolie-GoodGirlsCompany-resultaat

Review Kneipp Beautiful Shape huidolie

Kneipp Beautiful Shape huidolie zit in een glazen flesje van 100 ml. Het is geen knijpflacon. Hierdoor moet je het flesje echt op de kop houden voordat de olie er langzaam uit druppelt. Vlak na mijn bevalling kreeg ik al een flesje druivenpitolie van de Tuinen. Ik was dus al bekend met de positieve eigenschappen van druivenpitten. Maar het verschil tussen eerder genoemde variant is toch wel de geur. De Kneipp Beautiful Shape huidolie ruikt lekker fris. Doordat hij niet te te zwaar is, makkelijk smeert en snel in de huid wordt opgenomen, is de huidolie ook geschikt om na een douche op een zomerse warme dag te smeren.

Resultaat?

Tja en nu het resultaat. Volgens een experimentele studie was bij 85% procent van de testpersonen in 4 weken tijd de huid zichtbaar steviger, gladder en beter gehydrateerd. Nu ben ik niet het type die met een centimeter in de aanslag vooraf en na foto’s gaat maken. Volgens de informatie was de omvangvermindering bij sommige gebruikers na enkele weken zelfs 3cm rondom de bovenbenen. En bij mij? Nou niet, want er is niks mis met mijn benen.

kneipp beautiful shape huidolie-GoodGirlsCompany-wonderolie van Kneipp

Ik gebruikte hem vooral voor mijn buik. Meestal gewoon na het douchen. Het is niet zo dat ik nu het gevoel heb hier enkele centimeters verloren te hebben. Wel is het zo dat mijn huid steviger is en een stuk beter gehydrateerd, soepeler en gladder. Hierdoor oogt het allemaal ook gewoon net iets strakker. Dus nee, het is geen wondermiddel. Dat mijn huid ouder wordt leer ik steeds meer te accepteren en omarmen. Maar ik wil wel graag mooi oud worden. Elk verzorgingsmiddel dat daar aan bijdraagt, ontvang ik met open armen.

Kneipp Beautiful Shape huidolie kost €12,49,- (inhoud 100ml)

Heb jij al eens een huidolie geprobeerd?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Annet
  4 september 2016 at 17:05

  Klinkt als een lekkere olie. Ik ben zeker ook van het (leren) accepteren en de cellulitis op mijn benen en billen is daarin een uitdaging waarbij ik het niet erg zou vinden als het wat minder aanwezig zou zijn. 😉

  Ik heb nu een paar reviews gelezen en ga denk ik deze olie toch een keer proberen of namaken. 🙂 Overigens staan er volgens mij 2 foutjes in je stukje. Volgens mij zit er geen grapefruitolie in, ik denk dat je de druivenpit (grapeseed) olie bedoelt? En de oliën die je essentiële olie noemt zijn gewoon geperste oliën en das heel wat anders. 😉

  Dank voor je blog en succes!

  • Reply
   Josan
   5 september 2016 at 20:54

   Dank je wel Annet voor je tips. Het was inderdaad druivenpitolie.

 • Reply
  Cassandra
  8 juli 2016 at 08:22

  Jaaaaa, deze olie ben ik momenteel ook aan het testen. De geur is echt heeeeeeerlijk! Ik merk inderdaad dat mijn huid er zeker strakker van wordt, maar of het idd echt centimeters heeft verloren daardoor, geen idee! Prachtige foto’s trouwens!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]