video en vlogs

Kletsvideo | Update zo gaat het nu met ons

2 januari 2023
Update, hoe gaat het nu met ons?

De video Update zo gaat het nu met ons is onze eerste video van dit nieuwe jaar. In de video vertel ik jullie uitgebreid over hoe het met mij en de kinderen gaat. We wonen inmiddels 4 maanden in ons nieuwe huis.

De verhuizing bracht voor elk kind positieve veranderingen. We kregen er vooral heel veel rust voor terug.  Per kind geef ik een update. Vertel ik hoe het met ze gaat en hoe ze met de nieuwe situatie omgaan. Ook ga ik in de video in op waarom ik zo ontzettend open geweest ben over de scheiding en andere onderwerpen.

Kletsvideo Update zo gaat het nu met ons

Klik hier om de video direct op YouTube te bekijken.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]