Meisjeskleding

Last minute kleding voor Koningsdag van Zeeman

26 april 2017
Kleding-voor-Koningsdag-zusjes-GoodGirlsCompany

Nog 1 nachtje slapen en dan is het Koningsdag. Weer een leuk excuus om mijn kinderen in speciale kleding voor Koningsdag te steken. Nu de Koningsspelen niet door gingen is het overschot aan oranje prullaria dit jaar toch een beetje karig. Bij de Zeeman tikte ik 3 leuke shirtjes op de kop. De meiden deden de rest.

Zeeman-Koningsdag-T-shirt-twinnenGoodGirlsCompany

Ik weet dat oranje de nationale kleur is. Maar behalve tijdens enkele feestdagen en wanneer er op niveau wordt gevoetbald, is het zo’n kleur die we eigenlijk dus nooit dragen. Elk jaar moet ik echt weer op zoek naar kleding voor Koningsdag.  Het liefst houd ik het zo budgetvriendelijk mogelijk en als het kan slaag ik graag ook voor al mijn meiden in 1 winkel.

Kleding voor Koningsdag van Zeeman

Vorig jaar kocht ik ook al leuke Koningsdag shirtjes bij de Zeeman. En ook dit jaar slaagde ik weer in deze winkel bij ons vertrouwde winkelcentrum. Ze hadden een paar leuke shirts liggen in de goede kleuren en met streepjes. De  oranje streepjes zijn voor de  kleine maten en  het blauwe streepje is voor de grotere maten. Miss C heeft maat 92 en Miss G heeft maat 146/152.  Daar zit dus een heel verschil tussen. Het T-shirt in de kleine maatjes heeft als tekst ‘Hieperdepiep hoera’.

Zeeman-Koningsdag-T-shirt-zusjes-twinnenGoodGirlsCompany

Enig nadeel vind ik dat het geen drukknoopjes bij de hals heeft. Daar heb ik tijdens het kopen niet opgelet. Maar mijn kinderen hebben een vrij groot hoofd. Drukknoopjes bij halsboordjes zijn dan ook een musthave wil ik een shirt zonder tranen over hun hoofd kunnen trekken. En dan nog maar niet te zwijgen over het weer opnieuw uittrekken. Uiteindelijk kreeg ik het shirtje aan. En met wat beleid en veel geduld lukte het mij ook weer om het shirtje over haar hoofd uit te trekken. Het is wel handig om eerst de armen uit de mouwen te doen en dan alleen nog maar het hoofd.

Kleding-voor-Koningsdag-Zeeman-GoodGirlsCompany

Kleding voor Koningsdag voor mijn oudste dochters

Ook voor mijn oudste dochters kocht ik kleding voor Koningsdag. De tekst over selfies sprak Miss G meteen aan. Ze mag dan wel geen telefoon hebben, maar ze snapt het jargon wel en vind het grappig. Het T-shirt ziet er leuk uit en bij de grotere maatjes kost het geen moeite om het hoofd erin of uit te krijgen. Nu hopen dat het op Koningsdag beter weer wordt dan de afgelopen dagen. Anders kruipen we gewoon met een dekentje op de bank en houden we een Netflix marathon.

Zeeman-Koningsdag-T_shirt-GoodGirlsCompany

Zeeman-Koningsdag-T-shirt-GoodGirlsCompany

Wat ga jij dit jaar met Koningsdag doen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Moniek S
  26 april 2017 at 16:06

  Mijn plan: bibberen op een kleedje. Dochterlief wil voor t eerst spulletjes verkopen…

  • Reply
   Josan
   28 april 2017 at 11:59

   En? Was de opbrengst het bibberen waard?

 • Reply
  misseagles
  26 april 2017 at 06:05

  Wij hebben totaal geen plannen en heb ook nog helemaal geen kleding ofzo voor Fay. Maar dit shirtje vind ik wel tof dus ga vandaag eens kijken of er nog iets is.. haha lekker last minute!

  • Reply
   Josan
   28 april 2017 at 12:00

   Ik had ook geen plannen. Hele dag thuis gezeten met zieke peuter. Ach volgend jaar nieuwe kans.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]