Moeder & Kind Reviews Verzorging

Kisses Overseas Rebel Wash

12 november 2015
Kisses overseas Rebel wash-GoodGirlsCompany-Rebel wash Kisses Overseas

Inmiddels ligt oktober al weer enkele weken achter ons. Toch bewaar ik er goede herinneringen aan. Een reden daarvoor is omdat we kennis maakten met de Happy Skin Cream van Kisses Overseas. Sindsdien zijn Kisses Overseas en ik de beste vriendjes. De witte flacon is een must have voor in mijn verzorgingstas. Het insmeren van mijn baby vormt een vast onderdeel van mijn verzorgingsroutine. Zeker nu het kouder wordt, kan haar huidje wel een beschermend laagje gebruiken. Bovendien “Hey het ruikt gewoon erg lekker”. Dat is natuurlijk ook niet verkeerd. Vandaar dat we geen nee zeiden toen we de mogelijkheid kregen om ook Kisses Overseas Rebel Wash te proberen. Karrie en Eve lieten me weten dat deze net zo lekker was als de Skin Cream. Dat beloofde dus veel goeds.

Kisses overseas-Rebel wash-GoodGirlsCompany-natuurlijke babyverzorging

Inderdaad toen ik het pakketje uit pakte zag de flacon er identiek uit. Het stoere zwart witte logo past helemaal in de hippe Monochrome trend. De kleine flacon heeft sowieso nog aan aantal andere voordelen. Hij past makkelijk in je tasje en met zijn 100 ml mag hij ook mee in de handbagage. Niet dat we van plan zijn om te vliegen. Maar ook wanneer je kleintje uit logeren gaat of een weekendje weg, is zo’n handzame verpakking natuurlijk een uitkomst.

Kisses Overseas-GoodGirlsCompany-Rebel wash

Een hemels lekkere geur

Hier kon je al lezen dat ik helemaal weg ben van de Kisses Overseas Happy Skin Cream. Toch zit er dan ook een risico in het uitproberen van een nieuw product. Je hebt namelijk een bepaald beeld van hoe het moet ruiken. Maar als het weer teveel op elkaar lijkt, kan het ook vervelen. Toch waren al deze zorgen niet nodig. Zodra ik de dop van de flacon haalde, rook ik weer een hemels lekkere geur!

In sommige opzichten ruikt de Rebel Wash net zoals de Happy Skin Cream. Aan de andere kant heeft hij een net iets andere geur. Daardoor blijft het ook verrassend. Of als je net als ik eigenwijs bent, ruik je eerst aan de ene flacon, daarna aan de andere, dan toch maar weer aan de ene in de hoop te ontdekken wat het kleine verschil nu is. De geur blijft me intrigeren. Hoewel ik heel wat tijd zoet kan zijn met uitzoeken van wat ik nu ruik, is het daar natuurlijk niet voor bedoeld. De Rebel Wash is gemaakt om het huidje van je kind of baby te wassen. Van top tot teen en vanaf het prilste begin. Dat kan natuurlijk ook want er zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten in. Zo weet je zeker dat wat mooi en puur is, ook zo blijft.

Kisses overseas-Kisses Overseas Rebel wash-GoodGirlsCompany-natuurlijke babyverzorging

Wat zit er in Kisses Overseas Rebel wash?

 • biologische macadamia olie uit Australië.
 • biologische amandel olie uit Azië.
 • natuurlijke calendula olie uit West Europa.
 • natuurlijke aloë Vera extracten uit Afrika.
 • natuurlijke zonnebloem olie uit Zuid Amerika.

Kisses overseas Rebel wash-Rebel wash-GoodGirlsCompany-natuurlijke babyverzorging

Review Kisses Overseas Rebel Wash

Mijn 20 weken oude baby houdt van in bad zitten. Dat wil zeggen in het grote bad en dan vooral met mij. Het kleine badje is niet groot genoeg voor haar persoonlijkheid. Dus heb ik al heel wat fijne badmomenten gedeeld. Op mijn Instragram zie je ook een filmpje van een enthousiaste Miss C.

Ook deze flacon werkt met een handig doseerpompje. Zo gebruik je nooit te veel. De hair & body wash is doorzichtig. Je kan het in bad gebruiken als je het bad laat vollopen, op een washandje of gewoon direct op je hand. Voor haar lichaam gebruik ik het meestal direct op een washandje. Maar wanneer ik haar haren wil wassen, doseer ik direct een klein dotje zeep op mijn hand waarmee ik haar hoofdhuid in masseer. Om het vervolgens uit te spoelen. Wat overblijft is een heerlijke geur. Als ik haar heb afgedroogd en daarna insmeer met de crème, kan ik moeilijk van haar afblijven. Gelukkig is ze dol op knuffelen met mama.

Kisses overseas Rebel wash-GoodGirlsCompany-Little Dutch

Wat ik verder nog een groot voordeel vind, is dat er in de Rebel wash verschillende verzorgende oliën zitten. Mijn drie dochters hebben allemaal black hair. Het krult en heeft veel verzorging nodig. Onze stapel aan conditioners en speciale shampoos is enorm. Om die reden kunnen ze ook niet elke shampoo voor hun haar gebruiken. Gelukkig is het voor steeds meer beautyproducten een hype om ingrediënten te gebruiken die wij al jaren in onze haarverzorgingsproducten hebben. Denk aan arganolie, sheabutter etc.. Alles om het haar te voeden. Omdat in dit product amandel- en zonnebloemolie zit is het ook voor de haren van mijn dochters geschikt. Misschien niet bewust zo bedacht maar het is mooi mee genomen.

Kisses overseas-Rebel wash-GoodGirlsCompany-Little Dutch

Voordelen
 • handig doseerpompje
 • droogt de (gevoelige) huid niet uit
 • op meerdere manieren te gebruiken ( in bad, op washand of direct op de (hoofd)huid
 • lekkere geur. Duidelijk zonder dat het overheersend is.
 • verpakking heeft mooie moderne uitstraling
 • Door het gebruik ban verschillende oliën is het ook bruikbaar als shampoo voor black hair

Nadeel

 • de prijs.

Als je op zoek bent naar een leuk monochrome dekentje moet je ook even in de webshop kijken.

Inhoud: 100 ml
Prijs: € 16,95

Inmiddels heb je 2 verschillende reviews over Kisses Overseas kunnen lezen. Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

 • Reply
  Huisvlijt
  13 november 2015 at 12:00

  Voor het doseerpompje spreekt me aan!

 • Reply
  Channah
  13 november 2015 at 11:14

  Ah nu ben ik echt heel erg benieuwd! En wat een schatje zeg!

 • Reply
  yoni van ekkendonk
  12 november 2015 at 21:45

  Wat een prachtig meisje

  • Reply
   Josan
   12 november 2015 at 21:54

   Dank je wel Yoni

 • Reply
  Jess
  12 november 2015 at 11:47

  Weer iets nieuw om uit te proberen! 🙂 ik ben steeds op zoek naar babyvriendelijke producten. Het pakje heb ik ook , maar wit met zwarte kruisjes 🙂 zalig!

  • Reply
   Josan
   12 november 2015 at 21:55

   Ja dit is echt een aanrader. Ik heb dat pakje met wit en zwarte kruisjes in de andere shoot gebruikt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]