Moeder & Kind Reviews Verzorging

Kisses Overseas Rebel Wash

12 november 2015
Kisses overseas Rebel wash-GoodGirlsCompany-Rebel wash Kisses Overseas

Inmiddels ligt oktober al weer enkele weken achter ons. Toch bewaar ik er goede herinneringen aan. Een reden daarvoor is omdat we kennis maakten met de Happy Skin Cream van Kisses Overseas. Sindsdien zijn Kisses Overseas en ik de beste vriendjes. De witte flacon is een must have voor in mijn verzorgingstas. Het insmeren van mijn baby vormt een vast onderdeel van mijn verzorgingsroutine. Zeker nu het kouder wordt, kan haar huidje wel een beschermend laagje gebruiken. Bovendien “Hey het ruikt gewoon erg lekker”. Dat is natuurlijk ook niet verkeerd. Vandaar dat we geen nee zeiden toen we de mogelijkheid kregen om ook Kisses Overseas Rebel Wash te proberen. Karrie en Eve lieten me weten dat deze net zo lekker was als de Skin Cream. Dat beloofde dus veel goeds.

Kisses overseas-Rebel wash-GoodGirlsCompany-natuurlijke babyverzorging

Inderdaad toen ik het pakketje uit pakte zag de flacon er identiek uit. Het stoere zwart witte logo past helemaal in de hippe Monochrome trend. De kleine flacon heeft sowieso nog aan aantal andere voordelen. Hij past makkelijk in je tasje en met zijn 100 ml mag hij ook mee in de handbagage. Niet dat we van plan zijn om te vliegen. Maar ook wanneer je kleintje uit logeren gaat of een weekendje weg, is zo’n handzame verpakking natuurlijk een uitkomst.

Kisses Overseas-GoodGirlsCompany-Rebel wash

Een hemels lekkere geur

Hier kon je al lezen dat ik helemaal weg ben van de Kisses Overseas Happy Skin Cream. Toch zit er dan ook een risico in het uitproberen van een nieuw product. Je hebt namelijk een bepaald beeld van hoe het moet ruiken. Maar als het weer teveel op elkaar lijkt, kan het ook vervelen. Toch waren al deze zorgen niet nodig. Zodra ik de dop van de flacon haalde, rook ik weer een hemels lekkere geur!

In sommige opzichten ruikt de Rebel Wash net zoals de Happy Skin Cream. Aan de andere kant heeft hij een net iets andere geur. Daardoor blijft het ook verrassend. Of als je net als ik eigenwijs bent, ruik je eerst aan de ene flacon, daarna aan de andere, dan toch maar weer aan de ene in de hoop te ontdekken wat het kleine verschil nu is. De geur blijft me intrigeren. Hoewel ik heel wat tijd zoet kan zijn met uitzoeken van wat ik nu ruik, is het daar natuurlijk niet voor bedoeld. De Rebel Wash is gemaakt om het huidje van je kind of baby te wassen. Van top tot teen en vanaf het prilste begin. Dat kan natuurlijk ook want er zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten in. Zo weet je zeker dat wat mooi en puur is, ook zo blijft.

Kisses overseas-Kisses Overseas Rebel wash-GoodGirlsCompany-natuurlijke babyverzorging

Wat zit er in Kisses Overseas Rebel wash?

 • biologische macadamia olie uit Australië.
 • biologische amandel olie uit Azië.
 • natuurlijke calendula olie uit West Europa.
 • natuurlijke aloë Vera extracten uit Afrika.
 • natuurlijke zonnebloem olie uit Zuid Amerika.

Kisses overseas Rebel wash-Rebel wash-GoodGirlsCompany-natuurlijke babyverzorging

Review Kisses Overseas Rebel Wash

Mijn 20 weken oude baby houdt van in bad zitten. Dat wil zeggen in het grote bad en dan vooral met mij. Het kleine badje is niet groot genoeg voor haar persoonlijkheid. Dus heb ik al heel wat fijne badmomenten gedeeld. Op mijn Instragram zie je ook een filmpje van een enthousiaste Miss C.

Ook deze flacon werkt met een handig doseerpompje. Zo gebruik je nooit te veel. De hair & body wash is doorzichtig. Je kan het in bad gebruiken als je het bad laat vollopen, op een washandje of gewoon direct op je hand. Voor haar lichaam gebruik ik het meestal direct op een washandje. Maar wanneer ik haar haren wil wassen, doseer ik direct een klein dotje zeep op mijn hand waarmee ik haar hoofdhuid in masseer. Om het vervolgens uit te spoelen. Wat overblijft is een heerlijke geur. Als ik haar heb afgedroogd en daarna insmeer met de crème, kan ik moeilijk van haar afblijven. Gelukkig is ze dol op knuffelen met mama.

Kisses overseas Rebel wash-GoodGirlsCompany-Little Dutch

Wat ik verder nog een groot voordeel vind, is dat er in de Rebel wash verschillende verzorgende oliën zitten. Mijn drie dochters hebben allemaal black hair. Het krult en heeft veel verzorging nodig. Onze stapel aan conditioners en speciale shampoos is enorm. Om die reden kunnen ze ook niet elke shampoo voor hun haar gebruiken. Gelukkig is het voor steeds meer beautyproducten een hype om ingrediënten te gebruiken die wij al jaren in onze haarverzorgingsproducten hebben. Denk aan arganolie, sheabutter etc.. Alles om het haar te voeden. Omdat in dit product amandel- en zonnebloemolie zit is het ook voor de haren van mijn dochters geschikt. Misschien niet bewust zo bedacht maar het is mooi mee genomen.

Kisses overseas-Rebel wash-GoodGirlsCompany-Little Dutch

Voordelen
 • handig doseerpompje
 • droogt de (gevoelige) huid niet uit
 • op meerdere manieren te gebruiken ( in bad, op washand of direct op de (hoofd)huid
 • lekkere geur. Duidelijk zonder dat het overheersend is.
 • verpakking heeft mooie moderne uitstraling
 • Door het gebruik ban verschillende oliën is het ook bruikbaar als shampoo voor black hair

Nadeel

 • de prijs.

Als je op zoek bent naar een leuk monochrome dekentje moet je ook even in de webshop kijken.

Inhoud: 100 ml
Prijs: € 16,95

Inmiddels heb je 2 verschillende reviews over Kisses Overseas kunnen lezen. Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!