Baby Babyspullen Moeder & Kind

Kinderwagen met een grote boodschappenmand

10 maart 2015
kinderwagen met een grote boodschappenmand-GoodGirlsCompany

Een kinderwagen met een grote boodschappenmand, is echt de meest gewilde feature van elke aanstaande moeder. Naast kind sleep je zoveel spullen mee dat je nooit voldoende ruimte lijkt te hebben.

Kinderwagen met een grote wieg

Als ik mag kiezen tussen een kinderwagen met een grote wieg of een kinderwagen met een grote boodschappenmand, kies ik voor de laatste optie. Natuurlijk is het fijn als je kind tot 6 maanden in de wieg kan liggen, maar als dat niet lukt is er ook geen man overboord. De huidige generatie kinderwagens van Joolz, Bugaboo en Easy Walker hebben vaak verschillende standen waardoor het alsnog mogelijk is het stoeltje in een platte stand te leggen en het rugje van je baby te ontzien.

Maar als je door je boodschappenruimte heen bent zijn, er vaak heel wat minder opties om hier mee om te gaan. Vandaar mijn voorkeur voor een kinderwagen met een grote boodschappenmand.

Kinderwagens met een grote boodschappenmand

wandelwagen-met-grote-boodschappenmand-GoodGirlsCompany

Uppababy Vista

Als het om een kinderwagen met een grote boodschappenmand gaat, is mijn grote winnaar toch echt de Uppababy Vista. In Anglicaanse landen lopen ze er letterlijk en figuurlijk mee weg. En niet voor niets. Mijn Engelse schoonzusje heeft er ook een en ik was echt jaloers op de grote hoeveelheid bagageruimte onder de wagen. Ideaal! De UPPAbaby Vista Kinderwagen is inklapbaar tot een compact pakket. Ingeklapt kan hij zelfstandig staan. Perfect als je de kinderwagen tijdelijk niet nodig hebt. De reiswieg is opvouwbaar zodat je deze ook gemakkelijk op kunt bergen. De kinderwagen beschikt over een grote boodschappenmand en wordt geleverd inclusief muggennetten en regenschermen.

quinny-hubb- kinderwagen

Quinny Hubb

De Quinny Hubb Kinderwagen kun je zowel in mono als duowagen te gebruiken. De Quinny Hubb Mono is kan je gebuiken vanaf de geboorte van je kindje. Combineer hem met een  baby autostoel, cocoon of Hux reiswieg. De kinderwagen heeft een horizontaal frame en is daardoor heel stabiel. Met 57 cm is de Quinny Hubb extreem smal.

 • Het zitje van de Quinny Hubb Kinderwagen is comfortabel gevormd.
 • De voetensteun is verstelbaar
 • De zwenkwielen en verstelbare duwstang zorgen ervoor dat je prettig achter de Quinny Hubb loopt.
 • De XL zonnekap heeft een kijkvenster
 • Het zit heeft verschillende standen zodat je kindje plat kan liggen of rechtop kan zitten

Tot zover de voordelen. Maar kijk eens naar die enorme boodschappenmand, waar met gemak 2 kratjes bier pakken luiers onderin passen! Bovendien kan je er als accessoire een XXL shopping mand bij kopen. Koop hem hier.

Verschil_Joolz_Geo_Joolz_Geo2_Mono-seat_GoodGirlsCompany

Joolz Geo2

Update 2017: De Joolz Geo werd in 2017 opgevolgd door de Joolz Geo2. Nieuwe naam wat nieuwe feateures. Hier kan je lezen wat de verschillen zijn. Maar wat niet veranderd is, is de grote boodschappenmand. Omdat deze wagen gebouwd is om uit te breiden hebben ze hier geen consessies in gedaan. En dat is fijn! Neem alles wat je nodig hebt, gemakkelijk mee. Stop het onderin de bagagemand die makkelijk toegankelijk is. Ja ook als je het onderstel met wieg gebruikt. Capaciteit boodschappenmand: 10 kg

kinderwagens-grote-boodschappenmand-GoodGirlsCompany

Bugaboo Donkey

In principe heeft de Bugaboo Cameleon best een aardige boodschappenmand. Maar het probleem met deze kidnerwagen is natuurlijk dat hij lastig toegankelijk is als je hem gebruikt in combinatie met de wieg. En daar zit je de eerste paar maanden toch aan vast. Dus met stoeltje vind ik de Cameleon prima maar met wieg een crime. Gelukkig hebben ze inmiddels een waardige opvolger: de Bugaboo Donkey. In de mono stand kan je uitbreiden met een extra boodschappenmand. Now we’re talking.

Easywalker-Mosey-ervaring-GoodGirlsCompany

Easy Walker Mosey Plus

Update 2017: Toen ik de Easy Walker Mosey Plus mocht testen, was ik aangenaam verrast over de grote hoeveelheid aan opbergruimte. Wat past er veel in! Met stoeltje, vouw je deze compacte kinderwagen in zijn geheel op. Lees hier mijn review en bekijk hoe makkelijk ik hem in elkaar zetten. Capaciteit boodschappenmand: 5 kg In Bugaboo Cameleon past 4 kg.

kinderwagen-met-grote-boodschappenmand-GoodGirlsCompany

Nuna Demi Grow

Update 2018: De kinderwagens van Nuna staan bekend om hun geavanceerde snufjes. Van hun huidige aanbod had de Nuna Savvi tot voor kort de grootste boodschappenmand. Maar er is een nieuwe Nuna in town. De Nuna Demi Grow. Net zoals de Joolz Geo is ook deze kinderwagen ontworpen om uit te breiden. En zoals ik al eerder schreef, dat komt de ruimte onder de wagen ten goede.

kinderwagen-grote-boodschappenmand-GoodGirlsCompanyr

Stokke Trailz

Als het op de kinderwagens van Stokke aankomt, heeft alleen de Stokke Trailz een echt grote boodschappenmand. Hier past ruim 10 kilo mee. Yep, je wilt wel eens wat anders meenemen dan de kleertjes en verzorgingstas van je kleine. Door de hoge zit is de boodschappenmand ook nog eens goed te bereiken. Je stopt er makkelijk spullen in en haalt ze er makkelijk uit. Capaciteit boodschappenmand: 10 kg

kinderwagen-grote-boodschappenmand-GoodGirlsCompany

Bugaboo Fox

Update: In 2018 lanceerde Bugaboo de Bugaboo Fox. Dit is de meest comfortabele Bugaboo Ooit. Met de geavanceerde vierwielophanging en de nieuwe vering van het middenscharnier genieten de kleintjes van een rit zonder hobbels. Voor een slaapje tijdens de wandeling bieden het ergonomische ontwerp en het gevoerde hoofdkussen extra comfort. Het onderstel van de Bugaboo Fox is stevig en robuust, maar is toch ultralicht en gemakkelijk op te tillen, te dragen en te vervoeren. De kinderwagen is snel in één stuk in te klappen en kan dan zelfstandig blijven staan. Ouders kunnen hem zonder problemen in de auto leggen of de trap optillen en het onderstel is uitermate compact in te klappen voor probleemloos opbergen thuis in de kast. Het heeft een hoge stoel en grote bagagemand waar je eenvoudig bij kan.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Josan
  12 maart 2015 at 09:40

  Graag gedaan. Het was ook leuk om hem in te vullen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]