Lifestyle

Kindertekening sieraad unieke manier om tekening te bewaren

5 maart 2017
kindertekening-sieraden-borstvoedingssieraad-GoodGirlsCompany

Oh wat was ik trots op de allereerste kindertekening van mijn dochters. In mijn ogen was het een meesterwerk. Door mijn eindeloze enthousiasme ontdekten ze de ware Picasso in zichzelf. Inmiddels kom ik om in de kindertekeningen. De mooiste bewaar ik in een map. De rest verdwijnt als zij slapen per ongeluk in het oud papier. De mooiste kindertekening kan je nu ook laten omtoveren naar een kindertekening sieraad.

Als moeder krijg ik nogal veel tekeningen te verwerken. Op school, BSO, zondagsschool en bij speelafspraakjes wordt er getekend alsof hun leven er vanaf hangt. En dan zijn er altijd nog speciale momenten zoals moederdag, Valentijnsdag, je verjaardag of gewoon omdat je de liefste bent. Onwijs lief natuurlijk, maar mijn huis slibt dicht. Vooral wanneer je meerdere kinderen hebt. De ruimte op de voorraadkast is maar beperkt en op de koelkast is niet handig. InnerJewels combineert twee dingen waar moeders dol op zijn; sieraden en kindertekeningen en maakt er een kindertekening sieraad van.

kindertekening-sieraad-ketting-GoodGirlsCompany

Kindertekening sieraad

Vaak worden de mooiste tekeningen van je kind in een mapje op zolder bewaard. Leuk voor als ze later groot is. Maar het is natuurlijk veel leuker is het om de mooiste tekening van je dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad. Voor kindertekening sieraden wordt de kindertekening als het uitgangspunt gebruikt. Let wel, het is niet altijd mogelijk om de hele tekening erin te verwerken. Ook kleurplaten zijn minder tot vrijwel ongeschikt. Maar het zit hem in de details. Een deel van de tekening is vaak al genoeg. Voor de ‘Krabbelkunst’, zoals eigenaresse Irene Schildkamp de kindertekening sieraden noemt, kan bijvoorbeeld een poppetje of dier uit de tekening worden gebruikt, of zelfs alleen de ‘kringels’ die kinderen zo mooi kunnen maken. Deze kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbaar sieraad dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

kindertekening-sieraden-ketting-GoodGirlsCompany

 

 

Gemaakt in eigen atelier

Irene Schildkamp maakt de zilveren of gouden kindertekening sieraden met de hand in het eigen atelier van InnerJewels. Je kan kiezen uit verschillende modellen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een bedel voor aan een bedelarmband, een broche, hanger, ring of oorbellen. En stoere papa’s kunnen de tekening laten verwerken in manchetknopen. Houd je van kleur? Ook dat is mogelijk door toevoeging van emaille of edelstenen. De kindertekening sieraden zijn een bijzonder en waardevol cadeau voor elke ouder. Perfect om een moeder te verrassen met haar verjaardag of met Moederdag. Of gewoon zomaar omdat je zo speciaal bent.

kindertekening-sieraden-assieraad-GoodGirlsCompany

Sieraad met as erin verwerkt.

kindertekening-sieraad-ketting-met-moedermelk-in-sieraad-GoodGirlsCompany

Moedermelk sieraad

Kindertekening sieraad en meer mogelijkheden

InnerJewels maakt naast de kindertekening sieraden ook andere sieraden. Zo is het ook mogelijk om   symbolen, haartjes, moedermelk of as in de sieraden te verwerken. De kindertekening sieraden hebben een levertijd van 4 tot 6 weken en prijzen gaan vanaf € 129.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Knuffelmakers
  5 april 2018 at 23:55

  Bovenstaande blog is alweer een jaar terug maar we zien ‘m nu pas zelf via google:). Wat leuk en nog leuker dat we ook nog eens genoemd worden in bovenstaand berichtje:) ?

 • Reply
  Kimberly
  6 maart 2017 at 07:58

  Wat is dit leuk zeg! Wauw, heel uniek.

 • Reply
  Luisa
  5 maart 2017 at 18:30

  Tof idee! Ken je ook knuffelmakers? Zelfde idee maar dan wordt er dus een knuffel van een tekening gemaakt! Misschien ook een leuk idee voor een artikel als je dat nog niet gedaan had 🙂

  • Reply
   Josan
   5 maart 2017 at 20:37

   Nee, ik kende het niet. Maar ik wil binnenkort misschien wel een verzamelblogje maken met nog meer leuke initiatieven. Dus dit ga ik zeker een keer onderzoeken.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]