DIY Valentijnsdag

11 x kindersnacks voor Valentijnsdag

2 februari 2017
Inspiratie-Kindersnacks-Valentijnsdag-recpten-GoodGirlsCompany

Ook voor kinderen is Valentijnsdag leuk. We geven je zoveel inspiratie voor kindersnacks voor Valentijnsdag dat je kind nog familie, vriendjes, vriendinnetjes en juffen te kort komt om het mee te delen.

Kindersnacks voor Valentijnsdag

Natuurlijk is Valentijnsdag hartstikke commercieel. Je zou er geen aparte dag voor nodig moeten hebben om elkaar een beetje liefde te geven. Maar het kan natuurlijk ook geen kwaad om er minimaal 1 dag per jaar bij stil te staan. Momenteel is er zoveel haat en verdeeldheid in de wereld dat ik er juist dit jaar naar uitkijk om me eens lekker onder te laten dompelen in wat extra liefde.

In mijn huishouden staat liefde ook gelijk aan tijd en echte aandacht voor elkaar. De manier waarop mijn kinderen hun liefde voor mij en elkaar uitten, verschilt per kind. Als je ooit de 5 talen van de liefde gelezen hebt, weet je dat er verschillende liefdestalen zijn. De een drukt zijn liefde uit door behulpzaam te zijn, de ander door het geven van cadeautjes. Dat hoeft overigens helemaal geen groot of kostbaar cadeau te zijn. Denk maar aan je kinderen die je misschien wel een bosje bloemen geplukt hebben ( uit de tuin van de buren). Of vol trots hun nieuwste tekening laten zien.

11 Kindersnacks voor Valentijnsdag

Mijn middelste dochter is erg gevoelig voor gezelligheid. Dingen samen doen. Het maakt niet uit wat. Samen ijs in bed eten, een boek lezen, knutselen of koken. Ik zie dat kleine meisje helemaal opbloeien. Gelukkig en tevreden bezig zijn en aan het einde van de dag heeft blikt ze op zo’n alledaags moment terug als ‘het leukste van de dag’. Vandaar dat we elk jaar wel een aantal kindersnacks voor Valentijnsdag te  maken. We hebben al eens cake gemaakt en mini Valentijnshartjes van bladerdeeg. Maar dit jaar leek het me leuk om een overzicht te geven met allerlei lekker kindersnacks en hapjes die je kind gezellig kan delen met degene die haar dierbaar is.

Valentijnsdag-koekjes-recept-GoodGirlsCompany

Valentijnsdag koekjes

Wat je met cakebeslag kan, kan je natuurlijk ook met koekjesdeeg maken. Voor kinderen hapt deze snack natuurlijk ook gewoon lekker weg.

Chocolate Chip Heart cookies

Bij ons hoeft het niet eens Valentijnsdag te zijn om enorm veel liefde te hebben voor Chocolate Chip Cookies. Maar van deze variant gaat ook ons hartje sneller kloppen.

Marshmallows met sprinkles

Hoe perfect zijn deze Marshmallows? Ze hebben chocolade, sprinkles en het is roze. Perfectie zag er nog nooit zo lekker uit.

Rice Krispie hartjes

Mijn oudste dochter is dol op rice krispies.  Deze snack is helemaal voor haar gemaakt. Ze zzou het absoluut geweldig vinden.

Cake pop hartjes

Bij cake pops denk ik meestal aan een rond balletje op een stokjes. Maar je kan ze natuurlijk ook de vorm van en hartje geven.

Inspiratie-Kindersnacks-voor-Valentijnsdag-GoodGirlsCompany

bron

Pijltjes

Deze hartenpijltjes zijn te schattig om echt schade aan te richten.  Leuke combinatie van zout en zoet.

Oreo truffels

Oreos zijn een van de favoriete koekjes van Miss B. Ikzelf vind ze wat bitter, maar witte chocolade is wel mijn craving. Dus ik denk dat dit een prima combinatie is.

Kindersnacks-voor-Valentijnsdag-GoodGirlsCompany

Valentijns Pretzels

Zout en chocolade gaat prima samen. Vandaar dat deze pretzels beprenkeld met chocolade en sprinkles misschien wel het beste van twee werelden is.

Inspiratie-Kindersnacks-Valentijnsdag-GoodGirlsCompany

Donuts

Donuts zijn altijd een goed idee. Tenminste als je het aan mijn middelste dochter vraagt. Zij is er verzot op. Geef haar en leuke glazuurstift en voila je maakt je eigen donuts met persoonlijke boodschap.

Witte chocolade hartjes met M&M’s

Wie kan M&M’s weerstaan? Ik niet. Deze rood roze variant is toch ook wel heel erg leuk en als je het combineert met mijn favoriete soort chocolade is het niet mijn schuld als

Fruitspiesjes

Een snack mag natuurlijk ook gezond zijn. Deze fruitspiesjes zijn gezond en hoe het er uit ziet is natuurlijk ook niet vervelend.

Welke kindersnacks voor Valentijnsdag vind jij het lekkerst?

Ook leuk om te lezen

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]